Áfonyás báránygerinc


Áfonyás báránygerinc

Hozzávalók:

  • 1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tejszínes-hagymás csirke alap
  • 1 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl száraz vörösbor
  • 1 dl étolaj
  • csipetnyi tárkony
  • csipetnyi tarka bors
  • ízlés szerint só
  • 20 dkg vegyes erdei gomba
  • 1 db báránygerinc
  • 10 dkg vörösáfonya

Elkészítés:

A báránygerincet kicsontozzuk, sóval és durvára törött borssal megszórjuk. A gombákat megtisztítjuk és felszeleteljük.

Forró olajban a bárányfilét angolosra sütjük, majd melegen tartjuk. A visszamaradt olajban a gombát megpirítjuk, hozzáadjuk az áfonyát, felöntjük tejszínnel és a vörösborral kikevert MAGGI Tejszínes-hagymás csirke FIX-szel. Ízesítjük tárkonylevéllel, MAGGI Húsvarázs ételízesítővel. A bárányhúst felszeleteljük, a mártással leöntjük. Burgonyakrokettel körítjük.

Tehetünk egy kevés rozmaringot a húsra.

Forrás:

www.nestle.hu


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2011. március 17. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 2,387 Kategória: Ünnepek » Húsvét
Előző cikk: Szentelésre vitt kosár Következő cikk: Aszaltszilva-leves


   







Tetszik 1 Csire Éva kedveli
Csire Éva




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: