Hozzávalók:
- 1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tejszínes-hagymás csirke alap
- 1 evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
- 2 dl tejszín
- 1 dl száraz vörösbor
- 1 dl étolaj
- csipetnyi tárkony
- csipetnyi tarka bors
- ízlés szerint só
- 20 dkg vegyes erdei gomba
- 1 db báránygerinc
- 10 dkg vörösáfonya
Elkészítés:
A báránygerincet kicsontozzuk, sóval és durvára törött borssal megszórjuk. A gombákat megtisztítjuk és felszeleteljük.
Forró olajban a bárányfilét angolosra sütjük, majd melegen tartjuk. A visszamaradt olajban a gombát megpirítjuk, hozzáadjuk az áfonyát, felöntjük tejszínnel és a vörösborral kikevert MAGGI Tejszínes-hagymás csirke FIX-szel. Ízesítjük tárkonylevéllel, MAGGI Húsvarázs ételízesítővel. A bárányhúst felszeleteljük, a mártással leöntjük. Burgonyakrokettel körítjük.
Tehetünk egy kevés rozmaringot a húsra.
Forrás:
www.nestle.hu