Lélekbuvár - Nyugati horoszkóp

   

Mérleg
Csillagjegyek
(szeptember 24-október 23.)(sárkány, levegő)Tevékenysége kifelé irányuló, szétterjedő lesz, s a sok ellentét közt igyekszik egyensúlyt teremteni. Öntudatos, önérzetesen büszke, de kevésbé önző. Általában a harmónia helyreállítására irányítja a figyelmét, tevékenységét.
Skorpió
Csillagjegyek
(október 24-november 22.)(kígyó, víz)Elmélyülő érzést és lelkiséget ad, újraértékel mindent. Az ellentétek legélesebb és legvégletesebb formában merülnek fel és nem maradnak meg a normális élet síkján, hanem a magasabb régiókba emelkednek.
Nyilas
Csillagjegyek
(november 23-december 21.)(ló, tűz)A világban, a külső kapcsolatokban, az életben igyekszik érvényt szerezni törekvéseinek. Joviális vonások lépnek előtérbe: jó kedély, barátkozó, életörömöket kedvelő hajlam.
Bak
Csillagjegyek
(december 22-január 20.)(hegyi kecske, föld)Csak azt tartja biztosnak, amit ő maga tud ősszefoglalni, és a maga erejével uralma alatt tartani. Az anyagvilág azonban már nemcsak az egyszerű és igénytelen birtoklást, vagy az anyagi dolgok értelmi-szellemi rendszerezését jelenti számára, hanem azt a kihívást, hogy az anyagot uralma alá hajtsa.
Vízöntő
Csillagjegyek
(január 21-február 19.)(majom, levegő)Az anyagi világ nem érték többé a szemében. Már nem is törödik az akadályokkal, egyszerűen széttöri a gátakat, hogy ereje korlátlanul áradhasson előre. Az anyagvilág azonban elválaszthatatlan a nehézségektől és az akadályoktól; amikor a vizöntő szétrobbantja a gátlásokat, magát az anyagot is mintegy megsemmisíti.
Halak
Csillagjegyek
(február 20-március 20.)(kakas - madár, víz)Erőit befelé irányítja, önmaga létének legmélyébe száll alá, s koncentrált figyelme a lelkiség végső titkaiba mélyed. De ugyanakkor ráeszmél, hogy létünk végső gyökere és a mindenség lényeges tartalma egy és ugyanaz.A legnagyobbak és a legkissebbek egybeolvadása az az élmény, amelyben a halak lelkisége a legjellemzőbben jut kifejezésre.

16 cikk | 2 / 2 oldal