Lélekbuvár - Legolvasottabb cikkek

   

Leonard & Smisek személyiségteszt
Személyiségtesztek »
A következőkben kérdéseket olvashatsz a viselkedésedről és érzéseidről. Olvasd el a kérdéseket, és döntsd el, igazak-e Rád nézve a bennük foglaltak, vagy nem. Ne tölts sok időt a gondolkodással. Az első reakciód a fontos, nem a hosszas gondolkodás. Itt nincsenek jó és rossz válaszok. Ez nem az ész vagy más adottságok felmérése, hanem csupán a viselkedésed sajátságainak kimutatása.
Vérmérséklet teszt
Személyiségtesztek »
Melyik alapszemélyiség típushoz tartozunk?A következő teszttel megkaphatjuk a legalapvetőbb személyiség típusunkat. Ez a teszt nagyon fontos, nagyon sok mindent megtudhatunk magunkról, hogy miért viszonyulunk úgy az emberekhez ahogy viszonyolunk, miért végezzük el a feladatainkat úgy, ahogy végezzük őket, rájövünk milyen területeken javítsunk, hogy könnyebbé tegyük életünket.
Csillagjegyek uralkodó bolygói
Nyugati horoszkóp » Asztrológia
Kos MarsBika VénuszIkrek MerkúrRák HoldOroszlán NapSzűz MerkúrMérleg VénuszSkorpió MarsNyilas JupiterBak SzaturnuszVízöntő SzaturnuszHalak Jupiter Az asztrológusok sokféleképpen osztályozzák a csillagjegyeket.
Párhoroszkóp
Nyugati horoszkóp » Asztrológia
A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnők egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az itt leírtak mindegyikünknek irányt mutatnak, de semmiképpen nem determinálnak. Jó játékot, önismeretet és ismerkedést kívánunk minden olvasónknak! Forrás: HarmoNet.
MBTI személyiségtípusteszt
Személyiségtesztek »
Válaszolj a négy kérdésre, hogy megtudd a Jung féle személyiségtípusod. Mindegyik kérdés két válasz lehetősséggel rendelkezik. Még akkor is ha mindkét variáns vonz, válaszd azt amelyik rád legjobban jellemző. A négy kérdésnél válassz egy egy variánst, A vagy B.
 
Személyiség »
    Amit a bioritmusról tudni érdemes   Fizikai, érzelmi és szellemi "görbéink" ciklikusan alakulnak. A grafikonon lévő értékekből kiderül, hogy a mai napon milyen fizikai, szellemi, és érzelmi állapotban van. Továbbá az is kiderül, hány napos Ön. Talán nem kéne...Fizikai ciklus A fizikai ciklus 23 napos, és hatással van az egészségére.
A melankolikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Semmi sem lehet elég tökéletes.”A melankolikus személyiségtípus a nagybetűs Gondolkodó. Alaposan elemez, és ismét rendszerbe rak, újra meg újra harmóniára törekszik. Ez a személyiségtípus olyan összefüggésekre jön rá, melyek más típusok számára többnyire elképzelhetetlenek. Ő meg akarja érteni a dolgok működését, a történések miértjét.
A kolerikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!”Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz: tekintete nyílt, testtartása határozott. Küzd, mint egy lovag, tekintélyes, mint egy király. „Férfi a talpán!” vagy „Céltudatos nő!” – mondják rá nemtől függően.
A szangvinikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Figyelj rám, és egy vidám élettel hálálom meg!”A közkedvelt szangvinikus egy jó szándékú dumagép, örök mókamester. Ő az, aki az összes személyiségtípus közül a leginkább igényli a figyelmet. Kiapadhatatlan igénye van a társaságra, a közönségre. Mindent megtesz, hogy észrevetesse magát. Más emberek szeretetétől övezve érzi magát értékesnek.
A flegmatikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Lassan járj, tovább élsz!”A flegmatikus személyiségtípust arról vesszük észre, hogy először nem vesszük észre. Ennek oka az, hogy semmi kirívó nincs rajta. Megjelenése, tekintete, beszéde kifejezéstelen, jellegtelen, öltözéke visszafogott...Akárcsak a kolerikus, a flegmatikus személyiségtípus sem egy érzelgős alkat.

419 cikk | 1 / 42 oldal