Lélekbuvár - Legújabb cikkek

   

ENFp - Tom Sawyer, a Pszichológus
Személyiség » Személyiségtípusok
Intuitív-etikai extravertált (irracionális)Aki látja a saját Énjében az összes kezdetet, és az összes kezdetben az ő saját Énjét, az az összes félelmét elveszíti – Isza Upanisad.Tom SAWYER - Mark Twain könyvének hőse. 1. A lángoló lelkesedő. Alapvetően lelki beállítottságú, művészi egyéniség.
INFp - Intuitív-etikai introvertált (irracionális)
Személyiség » Személyiségtípusok
Bradbury, A Lírikus   A józan ész azt súgja nekünk, hogy a kézzel fogható dolgok apróságok csupán, és az igazi valóság csakis az álmainkban létezik.—Charles Baudelaire.   1. Egy meglehetősen idealista romantikus. Olyan személy, aki inkább az elmélkedésre, mint a gondolkodásra hajlamos.
ENTp - Don Quijote, A Kereső
Személyiség » Személyiségtípusok
Intuitív-logikai extravertált (irracionális)Az elképzelések tapasztalat nélkül értéktelenek; a tapasztalat elképzelések nélkül vak – Albert Einstein.Don Quijote - a világ leghíresebb irodalmi munkájának hőse (szerző: Miguel Cervantes , Spain).1. Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Ő gyakran inkább a túzokot választja.
INTp - Balzac, A Kritikus
Személyiség » Személyiségtípusok
Intuitív-logikai introvertált (irracionális)   Egy ember, aki ismeri a világot, nemcsak azoknak a dolgoknak a legtöbbjét tudja, amelyeket ismer, hanem azokét is, amelyeket nem ismer, több elismerést kap a tudatlansága elrejtésének leleményes módja által, mint azok, akik ügyetlenül próbálják meg a tanultságuk kiderülését elrejteni. – Colton.
ESFp - Caesar, A Politikus
Személyiség » Személyiségtípusok
Érzékelő-etikai extravertált (irracionális)Semmi sem válik addig valósággá, amíg azt meg nem tapasztaltuk, még a közmondás sem közmondás addig, amíg az élet nem példálózott vele. - John Keats.Caius Julius Caesar – Az első Római Császár.1. A kedvesség hatalom. Büszke arra, hogy hatni tud az emberekre, az érzéseikre és kapcsolataikra, a saját népszerűségére, örömmel vezet másokat.
ISFp - Dumas, A Közvetítő
Személyiség » Személyiségtípusok
Érzékelő-etikai introvertált (irracionális)Az életben egyetlen szín létezik, ahogy a művész palettáján is, amely az élet értelmét adja. Ez a szín a szerelem színe - Marc Chagall.Alexandre Dumas, az idösebb – A híres francia író.1. Barátságos, mindig optimistának és barátságosnak tűnik. Nem erőlteti másokra az akaratát, valódi érzéseit elrejti.
ESTp - Zsukov, A Légionárius
Személyiség » Személyiségtípusok
Érzékelő-logikai extravertált (irracionális)Az üzletben mindenki a szerzésre, küzdésre és a nyerésre törekszik. Vagy fölül vagy, vagy alul. Csak rajtad áll, hogy a csúcson légy — Alice Foote MacDougall.Georgij Zsukov – A Szovjetunió marsallja, a II: Világháború híres parancsnoka1. A végeredmény. Ez az egyedüli dolog, ami érdekli.
ISTp - Jean Gabin, Az Iparos
Személyiség » Személyiségtípusok
Érzékelő-logikai introvertált (irracionális)Jól megcsinálni jobb, mint jól mondani— Benjamin Franklin.Jean Gabin – Francia színész.1. Egy jéghegy az óceánon. Önfejű, visszahúzódó, majdnem mindig hideg és titokzatos. Mozdulatai csendesek, pontosak és nagyon gazdaságosak, az embernek az az érzése támad, hogy a befektetett energia az eredményt aránytalanul meghaladja.
ESFj - Victor Hugo, A Bonviván
Személyiség » Személyiségtípusok
Etikai-érzékelő extravertált (racionális)A szeretet szeretetet kelt. Ez a gyötrelem az élvezetem.- Theodore Roethke.Victor Hugo – A híres francia író.1. A szenvedélyes. Az erős szenvedélyek széles spektrumával rendelkezik. Képes arra, hogy egész életben hű maradjon a gyerekkori álmokhoz.
ISFj - Dreiser, A Felügyelő
Személyiség » Személyiségtípusok
Etikai-érzékelő introvertált (racionális)   Minden feladat szolgálat, de a szolgálat önmagában minden másnak a gyökere – Mencius.   Theodore Albert Hermann Dreiser – A hires amerikai író.   1. Mások bizalmát könnyen elnyeri. Udvarias, tapintatos, kiváló ízlése van és azt is tudja, hogy hogyan hasznosítsa azt.

419 cikk | 9 / 42 oldal