Debreceni Zoltán szeretnék szívből jövő köszönetet mondani az ÉKE Országos Elnökének


Debreceni Zoltán szeretnék szívből jövő köszönetet mondani az ÉKE Országos Elnökének
 

Debreceni Zoltán szeretnék szívből jövő köszönetet mondani az Száva Vince Országos Elnök Úrnak
Debreceni Zoltán szeretnék szívből jövő köszönetet mondani az ÉKE Országos Elnökének Száva Vince úrnak , hogy felkért erre a nehéz önkéntes tisztség betöltésére.
Valamint szeretném megköszönni a felém tanúsított megtisztelő bizalmát Magyarország minden ÉKE vezetőjének,
és minden ÉKE tagnak.
Külön megköszönöm Száva Vince úrnak az ÉKE Országos Elnökének, hogy megválasztott ill:kinevezett Országos Szervezőnek az Országos Jogvédő Egyesületbe.


Sajnos súlyos tüdőrák uralkodik rajtam s testemen,
de minden erőmmel azon munkálkodom, hogy Száva Vince ÉKE Országos Elnök úr vezetése mellett a feladatot, teljesen ingyen az elesettek és a rászoruló emberek érdekébe az elkövetkező években is tisztességgel és becsülettel végezzem!


Ezt illik tudni a Jogvédő Egyesületről:
 "Az ÉKE egyesület 2004- óta saját erejéből, és az emberek által felajánlott közösségi munkákból, állami támogatás nélkül fent áll, és sikerekben gazdagon működik. Egyesületünk tevékenységét több további társszervezet is támogatja, valamint az adományozó vállalkozások nagylelkűsége is sokat segít a rászoruló emberek megsegítésében. Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni önfeláldozó munkáját és támogatását!
Az ÉKE Egyesület több száz tonna ruhát osztott szét. Nyolcvankét rászoruló család otthonát bútorozta be használt bútorokkal. Egyesületünk negyvenöt tonna élelmiszert adott a nélkülöző családoknak. Pénzben kifejezhetetlen a jogi, és  a lelki segélyszolgálat, melyet  nap mint nap nyújtunk a hozzánk forduló rászorulóknak."
Száva Vince - országos elnök
Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek
Érdekvédelmi Egyesülete

Utólag szeretném a Magyar népet a rászorult,elesett embereket megkérni, hogy bátran forduljanak Száva Vince Országos Elnök úrhoz ingyenes Jogi tanácsért és bármilyen problémával.


Debreceni Zoltán Országos Szervező-Kisvejke Elnöke ÉKE Jogvédő Egyesület.


Szerkesztés dátuma: szombat, 2015. augusztus 8. Szerkesztette: Debreceni Zoltán
Nézettség: 357


   Tetszik  

Megjegyzések

Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 20:13
Mekkora lélek kell ahhoz, hogy fél tüdővel, tüdőrákkal küzdve - nehéz körülmények közt élve másokon segíts. Szeretettel gondolok Rád te drága Lélek!

Fődiné Takács Judit Julia Jutka
kedd, 2019. március 26. 15:26
Szia szép napot egészségben szép verseid vannak
Lovebaby Samantha Brandon
kedd, 2019. június 25. 01:00
Szia kedves,
A nevem Samantha Brandon, az Egyesült Államokból, szeretem a profilodat, és szeretnénk, hogy barátok legyünk, valami nagyon fontos, hogy megbeszéljünk veled, ezért kérjük, írjon közvetlenül az e-mail címemre, így beszélhetünk és így is küldje el a képeimet, csak küldje el az e-mail címemre, írja, itt van az én e-mail címem: (samanthabrandon21@gmail.com), vagy még jobb, ha elküldesz nekem, hogy írjak neked a postafiókomról, várom Samantha-tCikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: