Isten szabadenergiája


Isten szabadenergiája

Az isteni szabadenergia

 

Előre szólok, hogy amit írok itt, annak semmi köze a dicsőséghez. Az ember dicsőségéhez semmiképpen. Pedig amit itt bemutatok, az alkalmas lehet ingyenenergia előállítására, sufni szintű kivitelezés mellett. Az erre alkalmas szerkezetet csak megtalálni lehet, feltalálni nem. Az ember ezer milliárd példányban hordozza molekuláris méretben a testében, mint az RNS szimpla, vagy mint a DNS kettős spirált. Hogy ezek a molekulák mennyire termelnek energiát, azt nem tudom, mivel nem ez a fő funkcióik. A feltételezésem csak a szerkezetük felépítésére vonatkozik, vagyis arra, hogy bizonyos mennyiségű ingyenenergiát képesek termelni, sőt meg is semmisíteni, ha megfelelő fizikai hatás éri őket. Erről írtam itt egy pdf-dokumentumot:

 

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/spiral.pdf

 

Akit érdekel az ilyesmi, annak ajánlom tanulmányozásra, sőt megvalósításra is. Lassan 5 éve van fent az Interneten, ellenjelzés még nem jött. Igaz, pozitív jelzés sem. A többi a dokumentumban van leírva.

 

Annyit hozzá tennék még, hogy a működést a spirális szerkezet teszi lehetővé, és az a világban nagy mennyiségben és számos formában fordulhat elő. A természet találmánya. A spirális (ciklonszerű) mozgások pedig eleve energiatermelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ilyen mozgások 2D és 3D formában a légkörben, de más égitesteken is előfordul. Egely György a Jupiter hőtermelését ilyen típusú mozgásnak tulajdonítja. A kozmosz messziről fénylő spirális alakzati, a galaxisok mozgása is spirális. Pontosabban ezek a hatalmas objektumok láthatatlan anyagörvénylések forró és világító központi részei lehetnek, amelyeket mi galaxisnak látunk. Ha jobban megnézi valaki a Napról készült videók némelyikét, láthatja, hogy a napkitörések a Nap ,,rák”- és ,,baktérítőinél” történik, ott ahol az örvénylő anyag áramlási iránya a mélyebb rétegekhez viszonyítva megváltozik az egyenlítői és sarki vidékek között. Talán ez is hozzájárul a Nap hőtermeléséhez, de azt is el tudom képzelni, hogy esetleg ez a folyamat tartja fent a Nap hőtermelését.

 

Köszönet illeti Arany Lászlót (régebbi nevén Aranyi Lászlót), amiért a belinkelt dokumentumot volt bátorsága az oldalára feltenni.

 

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2015. október 26.
Nézettség: 412


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: