Magyar Biblia és a földönkívüliek


Magyar Biblia és a földönkívüliek

Magyar Biblia és a földönkívüliek

 

Vallási tartalommal rendelkező művek között ritkaság a Magyar Biblia. Badiny Jós Ferenc és társa Pesti Péter a sumer ékírásos szövegek alapján összeállított Magyar Biblia hiteles információkkal szolgált bizonyos, elhallgatott geológiai eseményekről, vagy a zikkuratok és rajtuk keresztül piramisok eredetéről. Kaldeusokról egyébként is tudott dolog, hogy fejlett csillagászati ismertekkel rendelkeztek. Ezek az ismeretekhez pusztán megfigyelési eszközökkel nem juthattak el (pl. a távcső a sumerok korában – állítólag – nem létezett). De ha rendelkeztek is volna vele, a világegyetem felépítéséről nem kaphattak volna információt, mivel a mai távcsövekkel is csak 13 milliárd fényév távolságban látni. A kozmosz nagy léptékű alakzatait – az Andromeda galaxist kivéve – már nem figyelhették volna meg. Ezeknek az galaxisoknak a megfigyeléséből nem nem lehetett volna következtetni az azokba levő csillagokról és az egyes csillagok körül keringő ,,világokról”. Ez fontos dolog, mert így a Magyar Bibliát nem lehet egy biblikus teremtés-megmagyarázásnak venni.

A Magyar Biblia a kaldeusok vallására épül. És ebben a formában írja le a kaldeusok felfogását a világról. A Magyar Bibliából kiemelt részlet alapján egy összehasonlítást lehet végezni a kaldeusok világfelfogása és a jelenlegi tudományos világkép között:

 

,,1. ÍZ-TEN örök tüzet gerjesztett, melynek ereje KI-áradt. Az örök tűzből lettek a Napok és

éltetik a Világosság világait ÍZ-TEN nagy akarata szerint.

2. A napból árad minden KI-re ÍZ-TEN örök tüzének fénye és éltető melege.

3. Anyaggá lett így a KI, melyet ÍZ-TEN akarata bolygókká, földekké gyúrt egybe és ezek űzik, hajtják egymást a Nap erejében – ÍZ-TEN nagy rendje szerint. És ez a nagy Rend – ÍZ-TEN örök törvénye.”

 

Ezt a Szent Bibliával való összehasonlítással észre lehet venni, hogy a jóval később íródott Szent Biblia a Földre és a mennyre korlátozza a világot, mintha más nem is lenne benne. Jó lenne tudni, hogy a kaldeusok több ezer évvel ezelőtti világképe – galaxisokkal napokkal és körülötte keringő világokkal – hogy alakult át a Föld egyedüliként lakott világgá és az azt szféraként körül vevő mennyé, benne a teremtővel. Az ő dicsőségét erősen lecsökkenti ez a korlátozott méretű és szerkezetű világ, összehasonlítva Iz-Tennel, aki viszont végtelen nagyságú világot teremtett, sőt, ő maga a teremtett világ, így ő egyfajta ,,önfejlesztést” hajtott végre.

Sokaknak feltűnhetett, hogy a Szent Bibliában a tudás fája az Éden kellős közepén van, mindenféle elkerítés nélkül, miközben termi ,,csábos” gyümölcseit. Ilyen körülmények között tiltja meg Isten az embernek, hogy egyen a fa terméséből. Az isteni tudásnak nem kellett semekkora idő annak belátására, hogy Ádámék az isteni tiltást megfogják szegni. Szinte így volt a teremtés megcsinálva. Persze csak a Szent Biblia szerint. Valójában olyan gyorsan kellett az addigi teremtéstörténetet átírni és úgy beállítani a dolgokat, hogy abból Ádám és Éva bűnösként jöjjön ki. A részletekkel nem foglalkoztak a Szent Biblia szerzői. A Magyar Biblia leírása szerint, a tudás fája az embert szolgálta, általa vált az ember bölccsé:

 

,,2. A Tudás Fája is ontotta gyümölcseit és a „tudatlanság”—amit az ősi nyelv SAG-KUG-GA

néven mondott – Tudássá lett a Fény özönében.

3. A földi élet sok új tapasztalata – az égi tanítók sugallata által – és a Fokos erejével, a Kusokat tudókká, okosokká és bölcsekké tette.”

 

A Föld egy lakott világ volt a sok közül, amely világok valamilyen kapcsolatban is voltak egymással. A kaldeusok világképével együtt ez is megváltozott azzal, hogy az ,,új vallások” nem beszéltek többet más lakott világokról, vagyis földönkívüliek létezéséről. Pedig a kaldeusok hitvilágában még ők is léteztek:

 

,,9. ÍZ-TEN-ben élő és örökkévaló anyai erő, akit mi AMA-PALIL-nak – az égi teremtő

hatalmasság Édesanyjának – neveztünk, egyik leányára bízta a földi teremtmények óvását és

gondozását. Mert nemcsak a „kosiak” a Kusok éltek már a Földön. Ők érkeztek „elsőként”, de a „kezdetben”, amikor a Föld Napja már más csillagképeken át ért a Földre, betelepült a Föld a többi csillagképek szülöttjeivel is.”

 

A magyarok őseinek is felfogható kusok vagy kosiak időközben kiegészültek más planéták lakóival.

Lehet ennek nyoma a Földön? A beszélt nyelvek azok lehetnek. Az indogermán nyelvek hangzástanilag és nyelvtani szabályaik alapján teljesen más gyökerekkel, tehát múlttal rendelkeznek a mi nyelvünktől, a magyartól. A magyar nyelv kapcsolatba hozható a kaldeusok sumer nyelvével, tehát van a magyar nyelvnek gyökere. Ezek a gyökerek még csak nem is a hajdani Babiloni birodalom és a környező helyszínekre korlátozódik, hanem más területekre is, mint pl. a Kárpát-medencére. Mivel egy helyen nem valószínű, hogy két vagy több különböző hangzású és más nyelvtani szerkezettel rendelkező nyelv jöjjön létre, csak egy nyelv alakulhat ki az adott történelmi helyen. A nyelv a kialakulásához akár millió évre is szükség van. Egyrészt mert a hangképző szervek párhuzamosan fejlődnek a nyelvvel, másrészt az ember fogalmainak és kifejező képességének mai szintre való fejlődéséhez is sok idő kell. Az nem lehetséges, hogy egy ragozó és egy indogermán nyelv év milliók óta együtt tudott volna élni egymás mellett anélkül, hogy ne hoztak volna létre egy hibrid nyelvet, sajátos szabályokkal és egyforma szókinccsel. Ha a Kos népe volt az első nyelv a Földön, akkor más világok jövevényei más nyelvet, így az indogermán nyelvet beszélhették. Mindez akár egy magasabb szintű szervezett betelepítés következménye is lehetett, már csak azért is, mert egyik bolygóról a másikra nem lehet eljutni sem gyalog, sem lovon, sem hajóval vagy repülőgéppel, hanem csak űrhajóval. Vagy teremtés által, de a Magyar Biblia úgy írja, hogy ,,más csillagképeken át ért a Földre, betelepült a Föld”. Ez inkább betelepítés, amit fejlett technológiát feltételez. Persze a Magyar Biblia ezt boncolgatja, de ír a betelepítéseket levezénylő hatalomról:

 

,,24. Nagyon sok idő múlt el így a „kezdet” óta. Az égből a földre küldött uralkodó hatalom – a Fényözön által – bőséget, boldogságot, gazdagságot és békességet teremtett a káldeusok földjén.”

 

A Szent Bibliában már nyoma sincs a ,,földre küldött uralkodó hatalomnak”. Lehet hogy valóban eltűnt a Földről, de az is lehet – ez a valószínűbb – hogy jelenléte rejtetté vált, de befolyása a világ eseményeire megmaradt. Ezt azért is tudom elképzelni, mert a különféle ,,háttérhatalmi” szervezetek vezetői már első rálátásra sem lehetnek képesek akár nemzedékeken keresztül a világot irányítani. A mai tipikus ,,titkos” szervezetek – szabadkőművesek, bilderbergesek, illuminátus,

stb. – túl ismertek és nagyon is az előtérben vannak ahhoz, hogy ők legyenek a világ valódi irányítói. A ,,földre küldött uralkodó hatalomra” utaló építmények már nem működnek, csak vannak (piramisok), a vallásos a szövegekből eltűnt minden, ami rá utalt. Ezért is kincs a Magyar Biblia.

 

Ez a rejtélyes uralkodó hatalom meggyőződésem szerint rendez eltérítéseket, bár én nem voltam egynek sem a részese. Az eltérítéseknek számos célja lehet, amit nem ismerek (már csak azért sem, mert ufókutató sem vagyok) , de egy dologban biztos vagyok, hogy az eltérítéseken keresztül üzennek a ,,látogatók” az eltérítettnek, vagy az eltérítetten keresztül a közvéleménynek. Az előbbi esetben az illetőt azért látogatják meg, hogy elhitessék vele, hogy a földönkívüliek hogyan néznek ki. Ezt ritkábbnak tartom. Azt gondolom, hogy az eltérítéseket eléggé hatásosnak tervezik és jól észrevehető nyomokat is hagynak hátra – többnyire az eltérített testén – hogy a történet hihető legyen a kutatóknak, de ne legyen azért hihető a közvélemény számára, mert az felérne egy ünnepélyes találkozással. Ezért is lehetnek falon átjárós jelenetek. Egyszerűbben fogalmazva, az eltérítettet olyan ,moziba” viszik, vagy elviszik hozzá a ,mozit”, amely nem csak vizuális élményekre, hanem szinte az összes emberi érzékekre épül, ezért valóságnak tűnik.

 

Tudom, hogy ez leegyszerűsítése a dolognak. De ez a véleményem. Az ufókutatók lehet hogy másképpen látják, és lehetőség szerint testközelben kutatják a jelenséget. De akit eltérítenek, azt erős hatás éri – vannak kivételek – , miközben az eltérítés céljára nincs biztos magyarázat. Az ami biztos, hogy az eltérítések nem erősítik meg a földönkívüliekben való hitet, ezért az eltérítések célja lehet ez is. Főleg, ha a valós eltérítéses esetek mellett sok kitalált aztán leleplezett esetek is vannak.

 

 


Szerkesztés dátuma: szerda, 2015. október 28.
Nézettség: 560


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: