Saul fia


Saul fia

Saul fia.

  

,,Terrorcselekmény 

314. §

(1) Aki abból a célból, hogy

a) állami szervet, más államot vagy nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, 

b) a lakosságot megfélemlítse, 

c) más állam alkotmányos, társadalmi vagy gazdasági rendjét megváltoztassa vagy megzavarja, illetve nemzetközi szervezet működését megzavarja,”

 

Ahány terrorista, annyiféle a terrorizmus arca is. De a terrorizmusnak alapvetően két műfaja van, a többi csak ennek változatai. Az egyik -féle terrorizmussal vannak tele mostanában a hírek és azt az iszlámmal hozzák kapcsolatban. A másik -féle terrorizmust büntetésnek láttatják, mert valamiféle bűnre alkalmazzák. Mindenféle terrorizmusnak egyetlen közös jellemzője van, hogy egy csoport érekeit próbálja fizikai vagy lelki erőszakkal a csoporton kívüliekkel szemben érvényesíteni. Az iszlám az erő terrorját, a cionizmus a lélek terrorját alkalmazza. Az előbbi működése nyilvánvaló, a másiké kevésbé. Jó példa volt erre magyarországi viszonylatban az országból jelenleg távozó német energiaszolgáltató, az e-on, amely a Btk megfogalmazásával összhangban végzett terrorista tevékenységet, többnyire a mérőórák manipulálása útján. De a szerződései megkötésekor kizárta a törvényes jogorvoslat lehetőségét a fogyasztók számára a szolgáltató és a fogyasztók közötti lehetséges vitás (kissé sűrű) esetekre. Lényeg, hogy révette a magyar kormányt és országgyűlést, az igazságszolgáltatást, hogy  a magyar jogot semmibe véve azt tehesen a fogyasztókkal, amit akart. Mit tudnának erről még a mai jogászok, sőt miniszterek és államtitkárok mesélni – ha erre valaki kényszerítené őket. Helyette most itt van a soha meg nem történt holokauszt meséje, amelynek kétségbe vonásáért akár 3 év börtön is adhatnak, bár a nyugati értelmi színvonalat meghaladó magyar igazságszolgáltatás nem szabott ki még ekkora büntit. Ez azonban nem változtat a holokultusz terrorista jellegén, mivel az nem a büntetés mértékének, hanem az alkalmazott elvnek függvénye.   

 

http://vs.hu/kozelet/osszes/holokauszttagadas-miatt-vadat-emelt-az-ugyeszseg-0111?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

 

Megkérdezném valamelyik győri ügyésztől, aki a holoperrel fog foglalkozni (az internetes cím: gms.fou@mku.hu ), hogy olvasta-e Karsai Elek és Karsai László dokumentumkönyvét, A SZÁLASI PER-t? A könyvben ez a szó nincs leírva, hogy holokauszt. A deportálás szó igen, de abból még nem következik a négyszázezer magyarországi zsidó kiirtása. Annyira nem, hogy ilyen szám a szóban forgó dokumentumkönyvben még utalás szintjén sem fordult elő. Az pedig lehetetlen, hogy a magyarországi holokauszt legfőbb magyarországi felelősének, Szálasi Ferencnek a perében az ügyészek és a bírák megfeledkeztek volna róla. Ezért hangsúlyozom ki az holoperben érintett ügyész(ek)nek, hogy NEM VOLT HOLOKAUSZT. Ha volt, azt tudományos kutatásnak kell alátámasztani. Addig bizonyított tényként nem kezelheti magyar bíróság a holokausztot a magyar törvények szerint.  

 

Aztán itt van Nemes Jeles László filmje, a Saul fia, amely nem bizonyított történelmi eseményeket mutat be. Ha kétségbe vonnám a történet hitelességét. büntené a Btk. Viszont az alaptörvény szerint megtehetem, mert az a véleményem kifejezése, hogy egy nem bizonyított eseményt nem bizonyítottnak nyilvánítsam. A film tehát terrorista célokat szolgál, függetlenül attól, hogy a rendezője annak szánta-e, vagy nem. Jól mutatja ezt, hogy a zsidók Arany Glóbusza díjazta Saul fiát, míg egy távoli országban egy kritikus egyenesen kiment a film vetítéséről, annyira pocséknak találta: De Margaret Pomeranznak biztosan nem a film igazságtartalmával lehetett baja (ilyenről nem is lehet bszélni), hanem az igazság tálalásával. Feltételezem, mert az igazság független a kritikától, azt legfeljebb csak tudomásul szokták venni. A kritikáról: 

 

 

http://keleten.hu/index.php/kulfold/876-a-saul-fia-olyan-bun-rossz-hogy-egy-ausztral-filmkritikusno-otthagyta-a-vetitest

 

Mindenki tudja, hogy annak ellenére kapott elismerést N.J.L. filmje, hogy a film megnézésével büntetni is lehetne. (Javaslom a győri ügyészeknek, hogy a holotagadó nővel nézessék meg a filmet, legalább a feléig, visszaesőként pedig elejétől a végéig.). A Saul fiának történelmi hitelességét megkérdőjelezi az is, ahogyan a holokauszt első számú felelősének, Hitlernek a napokban elkapkodták a legismertebb művét, a  Mein Kampf-ot: Egészen jól ál a kettő így egymás mellett, a Mein kampf meg a saul fia. 

 

http://mno.hu/tortenelem/elkapkodtak-a-mein-kampf-uj-kiadasat-1323134

 

Én nem tartom ugyan Hitlert másnak, mint a háttérhatalom világot pusztító eszközének, és a Szálasit mint ezen eszköznek egy tartozékának, de nem az alja kapkodta el a Hitler könyvét (és fogja is megint, mert következik állítólag egy 15 ezres példányszámú kiadás). Sokkal hitelesebb az emberek osztályzata egy művel kapcsolatban, amikor a zsebükbe nyúlnak az 59 euróért,amennyibe a könyv kerül, mint a Golden Globe zsidó futtatóinak díja, amelyben a Saul fia részesült. Mikor fognak tolongani a mozikba, hogy 59 euróért jegyet venni a Saul fiára?

 

Ahogyan írtam, a Saul fia meg a Mein Kampf egymás mellett erős kontúrt ad. Az egyiket kapkodják, a másikkal kitörlik. Így nekünk szégyen a Saul fia. De vannak, akiknek a Golden Globe a dicsőség jelképe, mint Orbán Viktor:

 

http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/11/wow_egyedulallo_magyar_siker_-_igy_gratulalt_orban_viktor_a_saul_fia_stabjanak/

 

Így fogadta orbán a Saul fia sikerének hírét: 

,,Wow! Egyedülálló magyar siker. Őszintén gratulálok Nemes Jeles Lászlónak, valamint a Saul fia összes alkotójának és szereplőjének. Elismerésem Andy Vajnának is, aki olyan filmtámogatási rendszert alakított ki, amely utat nyit a tehetségeknek.”

 

Viktor! Nyomasd te és Andy Vajna fényképét WC-papírra. Tekercsenként ez is menne 59 euróért, mint a Mein Kampf darabja.  

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2016. január 11.
Nézettség: 572


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: