Varangyok 5


Varangyok 5

Varangyok 5

 

Itt a zsidók újabb megfélemlítő akciója. Az Index hozta:

 

,,Súlyos büntetést rótt ki az esztergomi járásbíróság egy erősen antiszemita és holokamuzó internetes bejegyzésért.

A jogerős ítélet a nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt „400 napi tétel pénzbüntetést” szabott ki Juhos Norbertre.

Ez azt jelenti, hogy napi 2000 forintos „árfolyamon” számolva vagy kifizet 800 000 forint pénzbüntetést, vagy fogházban leül 400 napot.

https://hu.wikipedia.org/wiki/1944-es_kiugr%C3%A1si_k%C3%ADs%C3%A9rlet

 

Érdemes elolvasni, mint írt a bejegyzésébe:

Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a picsába, ahonnan jöttetek! Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélősödésetek a holokamutokkal együtt! Írogatják itt a kibaszott erkölcsi ökörséget, és már ötven éve a kártérítésekből meg a jóvátételekből éltek!”

Ez legfeljebb másodsorban tagadása holokausztnak. A bejegyzés nem a tagadásra épül, hanem annak fő mondanivalója a kárpótlások megkérdőjelezése. Tehát a bejegyzés szimplán anyagi vonatkozású. Az, hogy egy ilyen bejegyzésért évet vagy éveket lehet kapni, az nyíltan jelzi, hogy mennyit ér a demokrácia alapelvének számító szólásszabadság. De itt ahogyan írtam, az anyagi vonatkozás számít, attól kap politikai színezetet az egész holomitosz. A bejegyzés fő mondanivalója a kárpótlás szóvá tétele. Az, hogy egyesek azért érzékenyek a holomitosz megkérdőjelezésére, mert az kárpótlást, azaz pénzt is jár a ,,túlélők" számára. A második világháború viszont 70 éve véget ért. Akik túléltek, azokat aligha viselhette meg nagyon a táborok szenvedései, tekintve, hogy Magyarországon a férfiak várható élettartama egy évvel nagyobb csak annál, amit a túlélők a táborokból kiszabadulva még megértek. Pedig a magyar férfiak nem koncentrációs táborokba születnek. (Vajon ezt a nyilvánvaló csalást miért nem vizsgálja át a Kormány, a rokkantakhoz hasonlóan, amikor a csalás itt még nyilvánvaló is?)

Miután ez egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni, kitalálták azt az elméletet (hogy zsidó ,,kutatók” voltak), hogy a koncentrációs táborok okozta megrázkódtatás öröklődik. Erre tettem megjegyzést itt:

https://kuruc.info/r/20/66813/

 

Bármilyen irányt is vegyen azonban a zsidók holomeséje, egy dolog mindenképpen kell hozzá: a magyar bűntudat, vagyis annak bizonygatása, hogy a holokauszt megtörténtében a magyarok is jelentős mértékben kivették a részüket. Jogi szempontból viszont ez mindegy, mivel a holokauszt idején az ország már német megszállás alatt volt. Ez a közismert és vitathatatlan tény kizárja a magyar állam felelősségét a holokausztban, mivel a megszállás egyben megsemmisítette az ország felett addig hatalmat gyakorló magyar államot. érthető a zsidó bekiabálás a német megszállás áldozatainak emlékműve miatt, hiszen ez a műemlék a magyar állam síremléke is egyben, amely felmenti a magyar államot a holokauszt felelőssége alól. De hát éppen ezért, milyen jogcímen fizet a magyar állam bárkinek is kárpótlást a holokauszt vitatható áldozatainak? Ezért jöttek olyan történelemhamisításnak is nevezhető állítások a Mazsihisz részéről, miszerint Szálasi Ferencet a magyar nép vezetői választották meg nemzetvezetőnek. Már maga a nemzetvezető név is fals, mivel minden vezető egyben nemzetvezető is, Szálasi sem lehetett nemzetvezetőbb másoknál. A megválasztásá emlegetése egyszerűen történelemhamisítás.  A német megszállás ilyenformán a választások tisztaságának megőrzésére indított katonai akció lehetett csak a németek részéről, semmi más. Megszállt országban még sehol a világon nem tartottak szabad választásokat. (Pontosabban 1990-ben Magyarországon a szovjet csapatok jelenlétében, amely azóta is megkérdőjelezi a mai napig ténykedő országgyűlések és kormányok legitimáltságát, nem kis frusztrációt okozva most az Orbán-kormánynak, amely zsarnokinak nevezte azt az alkotmányt, amely lehetővé tette kétszer a parlamentbe jutás és a Fidesz kormányzását.) Mennyire volt választott nemzetvezető Szálasi? Annyira csak, amennyire tanultuk, íme a Wikipédia anyagából:

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/1944-es_kiugr%C3%A1si_k%C3%ADs%C3%A9rlet

 

,,Szálasi Ferenc a Sándor palotába érkezik (1944 októbere)

Eleinte tanácstalanság, sőt kétségbeesés uralkodott a hatalomátvételre áhítozó nyilas vezetők körében is, ám a németek ekkorra elszánták magukat, hogy Horthyt félreállítják, és kormányra segítik Szálasit. Délután a rádió már katonaindulókat, majd további kitartásra buzdító parancsokat sugárzott. Több Horthyhoz hű parancsnokot lefogtak. Budapest útvonalain német tankok jelentek meg, megszállták a főváros stratégiai pontjait, a hidakat, a Rádiót, a postát.”

 

Így zajlott tehát Szálasi Ferenc nemzetvezetővé való megválasztása a zsidók szerint.

 

Karsai Elek és Karsai László, A SZÁLASI PER c. könyvéből idézek, Szálasi tárgyalásáról:

 

84. oldal.

(Szálasi naplójából olvas fel a bíróság elnöke)

,,A tervezett akció időpontjául azt a határidőt kell megjelölni,, amikorra a Magyarországon tartózkodó német csapatok felzárkóznak a fronton küzdő két magyar hadsereg mögé, hogy jelenlétükkel megakadályozzák az otthoni események következtében számításba jöhető megbomlást.”

 

Mert csak a németek garantálják a Szálasi tisztességes, nép általi megválasztását.

 

85. oldal

(A bíróság elnöke Szálasihoz)

,,(…) Ön október2-án Veesenmayerel találkozott, miután Veesenmayer visszajött Hitler főhadiszállásáról. Veesenmayer tudomására hozta akkor Önnek, hogy Hitler döntött, a Kormányzó nem maradhat a helyén, el kell távolítani. Önnek kell átvennie a miniszterelnökséget.”

 Ezt két nevezett zsidó szerző írta le a dokumentumkönyvében, amelyben a fenti szavakat éppen egy zsidó bíró mondja! Ebből is látható, hogy  aholokauszt a divet természetével rendelkezik, mert miért tudhatnák a mai zsidók jobban, hogyan zajlott Szálasi ,,megválasztása", mint az akkoriak, akik látták is Hitler katonáit?

 Ezek után miért ne lenne aktuális Juhos Norbert beírása a kártérítésekről meg a jóvátételekről.

Inkább csatlakozok én is, és szó szerint idézem Juhos szavait Köves Shlomonak és Juhos Norbert ügyészének és bírájának címezve:

 

Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a picsába, ahonnan jöttetek! Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélősödésetek a holokamutokkal együtt! Írogatják itt a kibaszott erkölcsi ökörséget, és már ötven éve a kártérítésekből meg a jóvátételekből éltek!”

 

Kicsit trágár, de reális.

 

Köves Slomonak szeretnék még külön üzenni. 

Nagy baj az, ha valaki nem ismeri a főnökét. Ha nem tudja, hogy a főnök - mármint az igazi főnök - mit akar, milyen tervei vannak. Ezek az igazi főnökök - legyenek bárkik - ráírták egy emlékmű kőlapjaira a jövő törvénykezésének alapelvét: ,,Kerüld az álnok törvényeket és a haszontalan hivatalnokokat". Én már erre építenék. Ezek a főnökök a Föld való birtokosai és úrai.  


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2016. január 18.
Nézettség: 514


   







Tetszik  





Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: