A háttérhatalom hangja 7.


A háttérhatalom hangja 7.

A háttérhatalom 7.

 

Nem akarom megírni a ,,Háttérhatalom hangja" n+1-ik részét, ezért vártam egy tipikus hírre, amelyen keresztül be tudom mutatni, ahogyan a háttérhatalom szócsőként használja fel a tudományos intézményeket a maga üzenetei közléséhez a tömegek felé. Az üzenetek színvonala pontosan visszaadja, hogy a háttérhatalom milyen értelmi szinten kezeli az emberiség nagyobbik részét, a cikk egy mese kategóriájába tartozó hírt közöl, a nem túl értelmesnek tartott nyilvánosság számára

A ,,hiteles” oldalak közölték a földönkívüliek kihalásáról szóló hírt: 

https://sg.hu/cikkek/117068/az-idegenek-halottak

http://www.origo.hu/tudomany/20160122-idegen-elet-fermi-paradoxon-elmelet-modell.html

 

A hír arról szól, hogy ne számítsunk immár a földönkívüliek megjelenésére, mert azok már kihaltak.

 ,,A világegyetem tele lehet lakható bolygókkal, ezért sok tudós szerint hemzsegnie kellene az idegen életnek. A földönkívüli élet azonban valószínűleg igen rövid és nagyon gyorsan ki is hal, állítják az Ausztrál Nemzeti Egyetem (ANU) asztrobiológusai, akik az élet kialakulásának tanulmányozása közben ismerték fel, milyen gyakorta hal ki egy új élet a fiatal bolygók felmelegedése vagy lehűlése során.”

 A ,,tanulmányt” úgy rendelték meg a ,,kutatócsoporttól”. A háttérhatalom elferdít vagy letagad mindent, amely közte és az emberiség közötti múltbeli kapcsolatára utal, illetve amellyel olyan útra próbálja az emberiséget kényszeríteni, hogy ez a kapcsolat még sokáig ne jöjjön létre. Ennek a hatalomnak az igazi arcát úgy lehet elképzelni, mint egy szuper emberiséget, amelynek határai messze túlnyúlnak a Föld, de még a naprendszer határain is. A földönkívüliek biológiai értelemben vett rokonaink. Mi is ugyan annak az emberiségnek részei vagyunk, akik itt egy lokalizált világban, a Földön élünk. Ezt feltételezve lehet az idegeneket a legjobban megérteni, velük kapcsolatban a legtöbb kérdésre választ kapni. Képesek komoly érzékcsalódást okozni, amikor halálközeli élményeket vagy eltérítéseket idéznek elő. Simán ,,átmennek” a falon (persze nem a fizikai törvények megsértésével) és olyan formában adják elő magukat, hogy az a lehető legmesszebb vigyen a valódi formájuk megismerésétől, vagyis az emberitől. Bemutatkozhatnak kis, vagy magas szürkéknek, gyíkoknak, virtuális maskarát öltve, de valódi formájuk az ember. Céljukról írtam már, azok a következő területeke érintik: kozmológia (világrend), az ember fejlődéstörténete (evolúció), a Föld története, az ember egyetemes történelme, ,,ingyenenergia” (ezt kikerülendő terelik az emberiséget a ,,zöldenergia” irányába, amire a legkevésbé lehet fejlett űrhajózási technikát építeni), földön kívüli élet létezésének tagadása és az űrkutatási eredmények meghamisítása, környezetszennyezés (amelynek valódi természetét elferdítve próbálják az emberiséget a ,,megújuló” energiaforrások használatára bírni), gazdaságpolitika (amelynek révén a köztudatba vitt gazdasági fogalmakkal fedi el a politikai döntéseit, pl. az országok eladósítása). Ők az igazi a háttérhatalom, nem pedig az idióta, ambiciózus politikusokból összedobott ilyen-olyan ,,titkos” szervezetek, mint ahogyan azt a szintén felülről vezérelt összeesküvés-elméletkben nyomják.

A szóban forgó ,,tanulmány" két legyet is üt egy csapásra, a földönkívüliek nem létezésének megmagyarázása és a globális felmelegedés témájának tovább csépelése:

"A korai élet rendkívül törékeny, ezért szerintünk ritkán fejlődik elég gyorsan a túléléshez" -fogalmazott dr. Aditya Chopra, az Astrobiology szaklapban publikált tanulmány szerzője. "A legtöbb fiatal bolygó környezete instabil. Egy lakható bolygó létrehozásához az üvegházgázok megzabolázása kell, hogy stabilan tartsa a felszíni hőmérsékletet"

  A földönkívüli életre alkalmas bolygók száma mindig is ellenőrizhetetlen volt. A galaxisunk a Tejút 200 milliárd csillagból áll. Nincsen értelme kulcsszámokkal dolgozva álvalószínűséget párosítani egy-egy számhoz, hogy hány csillagnak vannak kísérői, hány naprendszerben életet, és hányban civilizációt is hordozó bolygók. Még ha a Földet egy nagyon szerencsés bolygónak vesszük a rajta kialakult élet miatt, akkor is legalább százmilliárd csillagonként egy értelmes életet hordozó naprendszerrel kell számolni, ami a mai ,,tudományos” felfogás szerint is billiónyi idegen intelligenciát jelent. A végtelen világegyetem esetében a világban létező, magas intelligenciájú civilizációk száma is végtelen (a táguló világegyetem sok ellentmondást tartalmazó elméletének éppen az az egyik hozadéka, hogy a szóba jöhető civilizációk számát a végtelenről végesre szorítja le, ezáltal azok letagadhatóvá is válnak).

  A földönkívüliek kihalását bizonygató állítás másik ellentmondása, hogy az emberiséggel egy időben kialakuló civilizációk felé küldött jelek még mindig a naprendszert is magában foglaló térségben haladnak, és figyelembe véve a világegyetem tágulása miatt tőlünk is távolodó planétákat, tőlünk messze és nagyobb sebességgel távolodó civilizációknak alig néhány billió (!) évre lenne szükség hogy a címzettek megkapják az üzeneteinket. Választ már tőlük senki se reméljen. Erre pedig főleg ne alapozzon senki olyan elméletet, amely nem létezőnek próbál beállítani minden földönkívüli értelmet. Ugyanakkor biztos lehet abban bárki, hogy az egyetemek előadói sehol a világon nem komplett hülyék áll, így Ausztráliában sem, így pontosan tudják, hogy amit a földönkívüliek kihalásáról előadtak, az hazugság. De ha már kutatják egyesek a bolygók természetét, hogy miként válnak alkalamassá az élet számára, illetve mikortól nem, itt a naprendszerben is akad jó pár téma, amelyekre érdemes lett volna jobban odafigyelniük, mert akad nem kevés, ugyanakkor érdekes és könnyen levadászható információ. Én az űrkutatási adatokból és felvételekből állítottam össze egy kutatási anyagot, bár ebben a témában örök amatőr vagyok. Tehát még az amatőr halászoknak is van fóka elég. De éppen ezért is, amennyire csak lehetett, az anyagot hivatkozásokra építettem, amelyeket az anyag tartalmaz is. Az anyagok itt érhetők el:

 

Merkúr:

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/merkur.pdf

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/merkur-1.pdf

 

Vénusz:

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/landing%20on%20venus.pdf

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/venus%20rotating.pdf

 

Hold:

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/living-moon.pdf

 

Mars:

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/arsia%20mons.pdf

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/marstengerek.pdf

 

Jupiter:

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/jupiter.pdf

 

Föld:

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/bible%20end%20reality.pdf

 

Szóba kell hoznom a Vénuszt, mert a favorizált Mars mellett háttérbe szorult, jelentősége pedig a Marsnál is nagyobb.

Az alábbi linken egy érdekes rajz volt látható a Vénuszról, amelyet földi távcső alapján készítettek 1880 és 1900 között. Jelenleg nem látható a rajz, csak az üres oldal (ezért a korábban lementett képet mellékelem az írásomhoz):

http://planetologia.elte.hu/ipcd/ipcd.html?cim=flamma_venus

 

A rajzon látható Vénusz-térképen jól felismerhető a bolygó Isthar és az Aphrodite nevű területe. Ez megkérdőjelezi a Vénusz átláthatatlan felhőtakarójáról és a vastag légköréről szóló állításokat. A tudósok feltételezik, hogy a Vénuszon valamikor voltak földihez hasonló óceánok, amelyek később az üvegházhatás (megint az üvegházhatás) megfutása miatt elpárologtak.

http://richpoi.com/cikkek/tudomany/elet-nyomaira-bukkantak-a-venuszon.html 

https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9nusz

 

A Wikipédia anyagából ki is emelek egy részt: 

,,Mivel a bolygón lényegében nincs semmilyen nedvesség, a levegőnek nincs páratartalma. (A meglévő mértéke kevesebb, mint 1%). Ezek miatt a hőindex 450 °C és 480 °C között van. A Venus Expressűrszonda 2011-ben vékony ózonréteget fedezett fel a Vénusz légkörében, mintegy 100 km-es magasságban. Az ózon sűrűsége a földi ózonréteg ezredrésze lehet, vastagsága 5-10 km.

Tanulmányok arra utalnak, hogy több milliárd évvel ezelőtt a Vénusz légköre sokkal jobban hasonlított a Földére, mint ma, s talán még egy időben a víz is megmaradt a felszínen, de ennek az eredeti vízmennyiségnek az elpárolgása egy egyre inkább gyorsuló, önmagát gerjesztő üvegházhatást indított el, s ennek következtében kritikus mértékben megemelkedett a légkörben meglévő üvegházhatású gázok aránya."

Míg az előbbi szakasz arról ír, hogy a Vénusz légkörében nincs vízpára, a második szakasz szerint a Vénusz hajdani feltételezhető vizei elpárologtak. Hova?

A vízről sok szó esik, mint az élet egyik lehetséges jele egy bolygó felszínén. Ha a felszínen van folyékony állapotban víz, szinte már kötelező az élet jelenlétére is gondolni. De ez a víz inkább kémiai és biológiai szerepére utal. A víz fizikai tulajdonságai is érdekesek a szóba jöhető élet szempontjából.

Az üvegházhatásról annyit tudni kell, hogy visszaveri a hősugárzást. De minden irányból és minden irányban. Ezt az irányt ,,egyirányúsította" a tudomány azzal, hogy csak a feöld felszínéről visszavert hősugárzásról beszél az üvegházhatás említéseinél. De az üvegházhatású légkörnek vissza kell vernie a Napból érkező, a Föld felmelegedéséhez nagyban hozzájáruló hősugárzást is. És mivel ez az utóbbi nagyobb, mint a földfelszín által sugárzott hőmennyiség, az üvegházhatás hűti a Földet, nem fűti. A Vénusz hajdani felszíni vizeinek hatása a bolygó éghajlatára a háromszoros hűtés, ami miatt hihetetlennek tartom a Vénusz pokoli felszíni klímáját. A vízpára üvegházhatású (éppen ezért véd a fagyok ellen, amikor a Nap hősugárzása kicsi, de megakadályozza a földfelszín hőveszteségét), ami hűt. A vízpárából álló felhő nagy fényvisszaverő képességgel rendelkeznek (mint a Vénuszé) és leárnyékolják a felszínt (mint a Vénuszét). A légkör vízkörzése a felszíni vizet elpárologtatja, a párolgási hő a vízpárával együtt a magas hideg légrétegekbe kerülve a leadja több lépcsőben a világűrnek. A víz hőcserélőként is működik. Ez pedig kurvára kimaradt a kutatócsoport tanulmányából.                                         

Ez a ,,tanulmány" látszólag messzire viszi az utca emberét a világtól, amelyben él, pedig a háttérhatalom az ausztrál ,,kutatókon” keresztül az itt és most dimenzió embereinek címezte azt. A migráns áradat kapcsán egyre többen emlegetnek tervszerűséget. Jobb hiján mindenki a háttérhatalomra gondol. És igazuk is lehet, mert ki tudja. De biztosan arra a háttérhatalomra gondol, amiről én itt írtam. Nos ez a ,,tanulmány" egyik célja, hogy a háttérhatalom fogalma messzire kerüljön a földönkívüliektől. Akik földönkívülieknek való megnevezése rossz annak ellenére, hogy még is csak igaz. De nem attól jelentősek, hogy földönkívüliek. Ha nem attól, hogy emberként is nagy technikai lehetőségekkel és hatalommal rendelkeznek, akiknek terveik vannak a Földdel. Ezt Badiny Jós Ferenc Magyar Bibliájában fogalmazták meg vallásos formában: az ember dolga itt a Földön Íz-Ten birodalmának felépítése a munka erje által.

Ezt egy kicsit meg próbálom a magam értelmezni. A ,,munka ereje" minden bizonnyal nem a rabszolga ,,erejét" jelenti. Az Ít-Ten világa alatt minden tekintetben fejlett civilizációt lehet érteni. A Georgia Guidestone emlékművön olvasható ,,tízparancsolat" pedig sejteti, milyen új világrendet trvezett a háttérhatalom, és hogy esetleg éppen ez van megvalósítás alatt. Persze ez hihetelen ebben a formában. Ha pedig hozzá veszem az Ausztrál Nemzeti Egyetem kutatócsoportjának állítását (tehát nem feltétlezését) a kihalt földönkívüliekről, akkor egyenesen agyrém. Persze, ki hogyan látja.  

 


Szerkesztés dátuma: kedd, 2016. január 26.
Nézettség: 620


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: