A háttérhatalom hangja 9. - kiegészítéssel


A háttérhatalom hangja 9. - kiegészítéssel

A háttérhatalom hangja 9.

(Nibiru) 

Egy ideje már nem érdekelnek a Nibiruról szóló hírek. Azzal tettem a pontot az ügy végére, hogy bizonyos hiteles anyagok szerint is (pl: http://aranylaci.freeweb.hu/nibiru/nibiru.htm ) a Nibiru 2030 és 2050 között érkezik majd meg, ekkor fog a Mars és a Jupiter pályája között való tartózkodni, ez a probléma legyen azoké, akik megérik. A Nibiru közeledéséről napokban megjelent meg hír újra:

http://ripost.hu/cikk-itt-a-bizonyitek-a-nasa-video-felvetelen-jol-lathato-a-tizedik-bolygo/?source=hirlista , A videó: https://www.youtube.com/watch?v=xTl3djtnOX8

A Nibiru állítólagos tulajdonságai: nem bolygó, hanem a Jupiternél többszörösen nagyobb átmérővel rendelkező barna vagy vörös törpe csillag, úgy gondolom, hogy átmérője kb. fél millió km. Azok a képek mutatják be a valósághoz legközelebb álló formában a Nibirut, amelyeken a Jupiterhez hasonlóan sávos szerkezetűnek látszik, csak vörösen izzó fényben:

http://www.zotrocenimuzi.cz/wp-content/uploads/nibiru-planeta-x-dois-sois-2014-alienigena-et-fotos-sumerios.png .

A Nibiruról szóló anyagok említik, hogy amikor a Föld közelében tartózkodott, nappal is látható volt az égen. Ebből gondolom, hogy a Nibiru inkább lehetett vörös, mint barna törpe. Körülette hét bolygó kering, amelyeknek szintén lehetnek holdja, de erről nem találtam említést a világhálón. Ezért a Nibirut és bolygóit mini naprendszernek is tekintik. A Nibiru 3600 év alatt végez egy keringést a Nap körül, és keringési iránya a Naprendszer bolygóinak keringési irányával ellentétes. Keringésének síkja nem esik egyben az ekliptika síkjával, a Nibiru ,,délről” közelíti meg a Naprendszert és valahol a Jupiter és a Mars között lépi át az ekliptika síkját.

Egy tanulmány is a Nibiru megjelenését állítja: http://www.nibiruupdate.com/ , de tartalma közvetlenül nem ellenőrizhető. Én úgy gondolom, inkább ajánlott a tartalmat figyelembe venni, mint nem. Ehhez szükséges elolvasni ezt is:

http://konteo.blogrepublik.eu/2013/04/27/az-x-bolygo/

,,Naszóval, a dogon mitológia szerint van egy hatalmas bolygó a Naprendszer legszélén, amely azt a nevet viseli, hogy „a világ tojása”, elliptikus pályán kering a Nap körül, s ott van „minden földi dolgok eredője”. Egy másik meghökkentő dogon kijelentés ezzel az égitesttel kapcsolatban az, hogy „ennek mozgása nélkül a többi bolygó letérne pályájáról”.

Ezt a mondatot a csillagászoknak kellett volna kimondaniuk. A Nap másodpercenként 4 millió tonnát veszít a sugárzása révén. Ez még éves szinten is mikroszkopikus része a Nap teljes tömegének, de a fizikai törvények szerint még egyetlen gramm veszteség is számít, legfeljebb arányaihoz mért súllyal. A Naprendszer stabilitása a Nap tömegének, a bolygók Naptól való távolságának és a bolygók keringési sebességének kényes egyensúlyán alapul. Ajánlom ezt a képet a Föld-Hold rendszerről megnézni:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Earth-Moon2.jpg

A képen a Föld és a Hold mérete, valamint a köztük levő távolság egymáshoz viszonyított aránya megfelel a valóságos aránynak. Így néz ki a ,,szoros” kapcsolat a Föld és a Hold között. Ezek az arányok érvényesek a Nap és Föld viszonylatában is, ezért látható hasonló nagyságúnak az égen a Hold és Nap is. Ugyanúgy bármikor elszakadni tűnő távolságban kering a Föld a Naptól, mint ahogyan a Hold a Föld körül. Pedig a Föld a Naprendszer legbelső zónájában található. A távolabbi bolygók helyzete még ennél is bizonytalanabb. A legtávolabbi bolygó, a Neptunusz és a Nap hasonló viszonyulása kisebb méretekben így néz ki: A Neptunusz 5 cm-es golyóként 4,5 km-re keringene az 1,4 m átmérőjű Nap körül. És a Naprendszer még a Neptunusz után is messze folytatódik. A Naprendszer stabilitása a méretek arányai mellett nem nagyobb, mint egy levegőbe regetett füstkarikáé. És ez a rendszer állítólag 5-6 milliárd éve létezik így. Mert ha nem így létezne, mi sem léteznék itt a Földön, de még lehet, hogy a Föld sem. Ha tehát a Nap tömege folyamatosan csökkent az elmúlt évmilliárdok alatt, a körülötte keringő bolygó keringési sebességének is csökkennie kellett ahhoz, hogy azok ne szakadjanak ki a Naprendszerből, de legalábbis a naptól való távolságuk állandó maradjon. Ha nekünk most megfelelő a Föld naptól való távolsága, akkor 6 milliárd éve voltunk a Naphoz túl közel, vagy fordítva, ha 4 milliárd éve volt az akkor keletkező élet számára kedvező a Föld naptól való távolsága, akkor most a Földnek egy jégbolygónak kellene lennie. Ahhoz, hogy ne így legyen – mint ahogy nem is így lett – valaminek folyamatosan kell(ett) fékeznie a bolygókat a nap körüli keringésükben. Erre a Nibiru alkalmasnak látszik, hiszen nagy keringési idővel rendelkezik, miközben keringési iránya ellentétes a Naprendszer bolygóinak keringési irányával. A Nap folyamatos tömegvesztesége így egyensúlyban maradhatott az idők folyamán, fenntartva az élet folyamatosságát is a Földön. Ez volt a dogonok felfogásának üzenete, amit nem okoltak meg ugyan, de miért is tették volna, hiszen csupa lelkiismeretes tudósaink vannak, akik a pénzünkért cserébe csak is a világról alkotott valós ismereteink gyarapítását tekintik alapvető céljuknak.

Nos, tetszik nekik, vagy sem, a dogonok többet tettek a világról való helyes felfogásunkért, mint a csillagászaink és tudósaink, a zsidóktól hemzsegő MTA-an. A Nibiru létezik, csak az a kérdés, hogy most éppen hol van. De gyanítom, jövőre vagy azután következő néhány évben már csakugyan itt. Lehet, hogy nem szűnünk meg létezni, idestova 2 milliószor látogatott már meg a vörös törpe, és itt vagyunk. Egy kérdést még a végére, nem-e, hogy a Nibiru érkezéséhez időzítette a háttérhatalom a jelenlegi politikai-gazdasági világrend lebontását, amelyet csak könnyíteni fog, ha a Nibiru egy globális háborúban süllyedt Földet fog találni, ahol az érkezése hatásainak kivédést éppen a háborúk fogják az emberiség számára megakadályozni. A politikában nincsenek véletlenek. Márpedig a tudomány, és azon belül a csillagászat mindig is a politika része volt, legfeljebb mindent elkövettek azért, hogy tiszta tudománynak tűnjön. Nem véletlen az sem, hogy most ,,fedezték fel” a kilencedik bolygót a naprendszerben, amelynek létezéséről már kétszáz éve beszéltek a csillagászok:

http://www.csillagaszat.hu/hirek/egy-oriasbolygo-lehet-a-naprendszer-kilencedik-bolygoja/

De ha már van valami nagyon nehéz a Naprendszer peremén, akkor miért kellett a Nibirut letagadni? Nyilván azért, mert a Nibiru nyomot hagyott a történelemben is és ezzel sok más információt is hordozhat arról, a kilencedik bolygóra olyan tulajdonságokat aggathatnak, amilyen akarnak, és amelyek jó messzire visznek az emberiség történelmétől.

Aki képes elképzelni, hogy mennyire kiszámított, kényes egyensúly jellemzi a Naprendszert, annak esetleg az a kérdés is megfogalmazódhat a fejében, hogy fokú stabilitással rendelkező rendszer létrejöhetett-e természetes úton. Ha igen, hogyan? És az sem utolsó szempont, hogy ez a rendszer millárd éveken át fennmaradt és nem volt olyan kozmikus hatás, amely mint füstjarikát elfúlyta volna a Naprndszert a kozmosz távoli részei felé, de minimum szétzilálta volna a rendszert olyan mértékben, hogy lehetetlenné vált volna az élet itt a Földön is.  

 

Kiegészítés:

Én inkáb a politika oldaláról szoktam szemlélni na világban végbe menő dolgokat, ezért sokszor az esélyekre építem a mondanivalómat. Ebben az esetben van esélye annak, hogy a Nibiru létezik és az elkövetkező években - de 20 éven belül - megérkezik. Hatását csak a Föld szerkezetének ismeretében lehet jól megjósolni, azt pedig a tudomány eddig is elbagatellizálta. A Föld szerkezete messze nem az, aminek hivatalosan leírják, tehát a Nibiru Földre való hatását sem fogja tudomány kimerítően megjósolni. Ezzl szemben volta Földön olyan katasztrófa (10-15 ezer éve,  ekkor keletkezett a Kárpát-medence is és benne a Balatonnak helyet adó létrehozó árok is), amely a földkéreg sérülése idézett elő. Ma azokon a helyeken találhatók a legtöbbet adó olaj és gázmezők, ahol a felszín a leglátványosabb elváltozást szenvedte el ebben a katasztrófában. Éppe4n itt változtatta meg leginkább az ember a föld eredeti szerkezetét is. És ennek komoly hatásai lesznek még. Erre van esély:

http://mno.hu/penzpiacok/haromszazszor-tobb-foldrenges-az-olajkitermeles-miatt-1283754

Mondják, a politikában nincsenek véletlenek, a mindenható háttérhatalom pedig akkor ösztönzi a gáz és olajfelhasználás növekedését, amikor más fórumokon a széndioxifdkibocsátását rója fel a semmiről sm tehetőembereknek. Másrészt a Nibiru lehetséges érkezése a megváltozott földkéregre katasztrófálisabb lehet, mint lenne akkor, ha az ember nem nyúlt volna a természet energiahordozóihoz. Csakhogy rávették, hogy hozzányúljon azért, hogy az energiaínség ne az agyontiltott ingyeneenergia irányába vigye a kutatásokat. Ehhez még hozzá jön a kilencedik bolygó ,,felfedezése" ami egy cseppet sem aktuálisabb most,  mint volt száz éve. Nem is hiányzott perpillanat senkinek, de még is valamiért most kellett  ,,felfedezni". Nos, ezek az ,,apróbb" minegyike egy-egy esély arra, hogy a Nibiru ne csak létezzen, de történelmi léptékben mérve már holnap itt lehessen.

 


Szerkesztés dátuma: péntek, 2016. február 19.
Nézettség: 874


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: