2. levél Orbánnak


2. levél Orbánnak

Helytartó úr!

 

Egy régi ígéreted kérem számon, ami mára, az ígéret megtétele után 6 évvel mindenképpen aktuálissá vált. Hogy miről van szó, arról itt olvashatsz:

 

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10260/Az-oszodi-beszedrol.html

 

Mikorra a végére értél, egészem biztosan tudsz majd válaszolni az alábbi kérdésekre:

 

1_A hatodik évi kormányzóságod alatt meddig jutott a Széll Kálmán-tervben megnevezett személyek, úgy mint Gyurcsány Ferenc, Kóka János, Veres János, Bajnai Gordon számonkérése?

 

2_Hova tűnt az az irdatlan pénz, amiről a tervben szót ejtettél – konkrét számok megnevezése nélkül – mivel az általam feltételezett legalább 10 ezer milliárdnyi törlesztésre fordított forint nem fér bele sem a megnevezett személyek matracába, mint ahogyan Dáriusz kincsesládájában sem? Így tehát kettő lehetséges: vagy elköltötték az általad is felhatalmazás nélkülinek nevezett felvett összegeket (és így visszafizetnünk sem kellett volna) magatokra, vagy fel sem vettétek, csak ti, a zsidó felső tízezer elhitettétek a néppel Gyurcsány elkúrását az ösződi beszéd kitalálásával, ahogy gondolom, hogy előre megmagyaráztátok a beszéd köztudatba vitelével, hogy miért fogjátok újabb erőforrásaitól szabadítani az országot?

 

3_Milyen valutában vették fel a hiteleket és milyen valutában fizettük vissza? Mert ha a két átutalás azonos valutában történt, akkor csak megfordították a pénzt, de már kamatokkal megterhelve. Ha idegen valutában ,,kaptuk” a kölcsönt, de forintban adtuk vissza akár csak egy részét, a hitelezők miért fogadták el a forintot és mit tudtak csinálni a vagonnyi forinttal? Ha forintban vették fel a kölcsönt (ilyen nincs is), akkor azt felesleges volt felvenni, mert azt az MNB is kinyomtathatta volna.

 

4_Milyen vastag bőr van a pofádon, hogy az adósság elleni harc jegyében nem az adósság törlesztését tagadtad meg, hanem körül néztél a magyar gazdaság padlásán, hogy mit söpörhetsz még le onnan a ,,hitelezőknek”, és ennek érdekében még az intézményesített rabszolgaság bevezetésétől sem riadtál vissza, az araboknak ajánlott ,,meglepően olcsó” magyar munkaerő és a ,,rugalmas” munkatörvénykönyve, valamint a közmunkásokká alakított normál munkaerő bérminimum alatti fizetésével?

 

Végül, hogy udvari újságíród, Bayer Zsolt szóhasználatával éljek, ha azt gondolod, hogy a demokrácia a felhatalmazás nélküli kormányzásokból, a törvénytelenül felvett hitelek feltétel nélküli visszafizetéséből illetve egy diktátor mindent a választói torkán lenyomó egyszemélyes döntéseiből áll, akkor neked elment az eszed.

 

Romek Károly

Szbn. 2016.04.01.

 

 

 

 

 


Szerkesztés dátuma: péntek, 2016. április 1.
Nézettség: 662


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: