Vissza az isteni szövetséghez 2.


Vissza az isteni szövetséghez 2.

Vissza az isteni szövetséghez 2.

 

A ,,Vissza az isteni szövetséghez” c. bejegyzésem után támadt olyan érzésem, hogy sok mindent kihagytam belőle. Ilyen az anyag-lélek párhuzama és az ,,isteni” energiákról való írás. Ez a kettő nem éppen számít a gyakorlati témának, holott több közük van a valósághoz, a minden napi gyakorlathoz, mint a tudomány számos dogmája. Ezért házi szóhasználatban gyakorlati gnózisnak nevezem.

Ez a téma egy olyan rendszerváltás forgatókönyvének első lépéseit célozzák, amelyek szinte egy biblikus rendszert akarnak visszaállítani, de a kor körülményei közé. Ehhez a Maygar Bibliánál jobbat el sem tudok képzelni. A Magyar Biblia egyben hiteles történelmi forrás is, olyan részeket is tartalmaz, amiről Badiny eleve nem is tudhatott. Ilyen a Föld történetében megtörtént hatalmas kataklizma is, amely a mai napig látható nyomot hagyta a tengerek aljazatán. Erről itt írtam egy tanulmányt: 

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/bible%20end%20reality.pdf 

A Magyar Biblia hitelességére vonakozó utolsó bizonyságot nem is régen szereztem, aminek helye is lesz ebben a bejegyzésben. Bár jelentőségét nem könnyen látja meg az, akit ilyen téma soha nem érdekelt, igyekszem majd bizonyítani, hogy a Magyar Biblia esetenként messzebbre mutató információval rendelkezik a kozmológiát magyarázó tudományos elméleteknél is. Azokban ugyanis politikai célokat követő ferdítések is beépültek. Hangsúlyozom, itt valójában nem elvont kozmológiáról fogok írni, hanem napi politikát is érintő dolgokról. A napi hazugságok indítékai valójában a kozmológiát is érintik, és amelynek több ezer éves időbeli vonatkozása is van.

Részletek a Magyar Bibliából: 

,,ÍZ-TEN örök tüzet gerjesztett, melynek ereje KI-áradt. Az örök tűzből lettek a Napok és éltetik a Világosság világait ÍZ-TEN nagy akarata szerint.” 

A mondat első része időponthoz köthető, míg az „örök” szó ezt a lehetőséget kizárja. E két rész látszólag kibékíthetetlen ellentmondást hordoz, amit az alábbi levezetéssel feloldhatok:

Veszek három kockát, három különböző alapéllel. Az alapélek nagysága kockánként hatszoros vagy egy hatod. Mértékegységnek nem nevezek meg semmit, nem is lenne értelme, így legyen csak a mértékegység egyszerűen ”x”.

 Első kocka 1x alapéllel: felület:

(1x * 1x) * 6 = 6x2

 térfogat: 1x * 1x * 1x = 1x3

felület/térfogat arány: 6 : 1

 

Második kocka 6x alapéllel:

felület: (6x * 6x) * 6 = 216x2

térfogat: 6x * 6x * 6x = 216x3

 felület/térfogat arány: 1 : 1

 

Harmadik kocka, 36x alapéllel:

felület: (36x * 36x) * 6 = 7776x2

térfogat: 36x * 36x * 36x = 46656x3

felület/térfogat arány: 1 : 6

 

A kocka felcserélhető gömbre is, a végén jelentkező ,,eredmény szempontjából az alakzat milyensége lényegtelen. A harmadik kocka 1:6-os felszín/térfogat-arányt egy 18x sugarú gömbnél lehet elérni. Egy 36x átmérőjű (18x sugarú) gömb felszíne; 4071,5x2 , térfogata; 24429x3 , felszín/térfogat aránya elhanyagolható különbséggel 1 : 6. Matematika számára a mértékegység értéke számít, a forma másodlagos. Az anyagi világ matematikusa – aki ember – csak véges számokkal képes dolgozni. De még a számítógépe is. Bármilyen mércével számol is dolgozik a fickó, a világegyetem felszínének a térfogathoz viszonyított aránya 1:∞. Ezzel az aránnyal kapcsolatban meg kell fogalmaznom egy axiómát, mely szerint felszín nem foglalhat magában térfogatot, ha a test felszínének és annak térfogatának számszerű aránya 1:∞. Ha az Univerzumnak mérete végtelen, akkor vagy nem lehet a térfogatához rendelhető felszíne, vagy ha mégis lehet, akkor az Univerzumot olyan ,,kifordított” testnek lehet tekinteni, amelynek felszíne nem ,,kívül” hanem belül van. A Magyar Biblia szövege akkor sem ellentmondásos, ha a van egy ,,teremtésben” kiindulópont, de a világ időben még is végtelen. Sőt, végtelen idők óta tágulhat is, mint ahogyan tesz azt, ezzel az élet számára végtelen perspektívát nyújtva. Ez csak abban különbözik a tudományos verziótól, hogy az a világot végesnek írja le. Nem kicsi hazugság.

 

A Magyar Biblia azonos részében, amelyben a teremtőt leírja: 

5.Ahogyan ÉN-LIL a Lélek ereje, ura és elosztója, úgy ÉN-KI minden anyag teremtője és titkos ereje. 

Ez arról szól, hogy Íz-Ten – az Isten – valójában két részből áll. Egyrészt az erőből/anyagból, és ez az Én-Ki, másrészt az anyaghoz hozzá rendelt lélekből, ez az Én-Lil. A kettő egysége Íz-Ten. A természetvallások alapvető tézise ez, amely egyenlőség jelet tesz a világ és Isten közé, egészében és részeiben is. A tudomány második legnagyobb hazugsága az anyag és a lélek/tudat szétválasztása, az anyag élőként illetve élettelenként való elkülönítése. Ennek nagy jelentősége van a minden napi életben is, ezzel a tudomány letagadta a tudat hatását az anyagra, amely viszont olyan technológiák alapja lehet a jövőben, amely sokat adhat az emberiségnek, anélkül, hogy ártana a természetnek. 

Először is azt tagadja a tudomány hogy a lélek/tudat valami fehér folt a világban, az emberi hangulatnak, érzésnek és nincs köze a fizikai kölcsönhatásokhoz. Nos, a Magyar Biblia szerint a kettő egy párhuzamot alkoit, nem lehet azokat szétválasztani, mert a kettő ugyan az. A tudat és az anyag közötti kölcsönhatás természete nem nyilvánvaló, nehezen megfigyelhető. Voltak azonban kísérletek, amelyek kimutatták ezt a kölcsönhatást. Egyike ezeknek Dr. Masaru Emoto, japán származású bölcsész, aki híressé vált a vízzel való kísérleteivel. Bővebben itt: 

http://hu.esoguru.com/masaru-emoto 

Ennek lényege, hogy a víz állapotváltozásaira az ember hangulata hatni tud. Logikusan érvényes ez a növényekre is, sőt, rájuk zenével is lehet hatni:

 

http://www.blikk.hu/szolgaltatas/nem-zoldseg-a-novenyek-szeretik-haydnt/xsn30kf 

A növényekhez való ilyen ,,tudománytalan” hozzáállás azonban előnyösen befolyásolhatja növények ellenálló képességét és ezzel csökkenthei a vegyszerek felhasználásának hajlandóságát az ember részéről. Ez pedig még a génmanipuláció visszaszoríytásánál is jól jön. És nem csak a termésátlag természet megkímélése melletti növelése fontos, hanem a növény láthatatlan minőségi változása is. Ugyancsak a letagadott ,,technológia” közé sorolható a tudat útján történő gyógyítás, amely a hangulat egészségre való hatását veszi figyelembe. Ahogyan hatni tud a hangulat az anyagra, hatni tud vele az ember önmagára is. A pránanadi is a hangulat által befolyásolt életenergiára épül. Bár nem vagyok szakértő, volt módom ezt az eljárást megtapasztalni. Értelmezésemben a pránanadit alkalmazó személy egyféle energiaáramlást valósít meg a környezete és önmaga között, ahol a környezet alatt más emberek is értendők. Alapja, hogy az emberi hangulat hatással van a környezetre és ezt a megvalósult hatást visszacsatolja az eljárást végző személy önmagára. Mindez azon alapszik, hogy a lélek/hangulat hatásait ugyanazok a erőhatások hordozzák, és egy ezek valósítják meg a kölcsönhatások egy részét az emberi tudat és az anyag között. Mondhatnám: ennyi, és semmi extra. Csak vannak, akik mindezeket ismerik. Ez a letagadott technológia egyszerre vállalhat jövőben szerepet a gazdaságában és egészségügyben. 

Meggyőződésem szerint a jövő energetikai rendszere is a Magyar Bibliából idézett ,,Íz-Ten örök tüzére” épül majd. Mert a tűz, vagyis az energia ténylegesen örök. Örök, mert örök a világ és örök az anyag, így örök a hozzá tartozó energia is. Nem azért, mert nem keletkezhet és veszhet el, hanem annak ellenére: az energia keletkezhet és veszhet el, de a világ számára térben, időben szabályozottan. Ezért nem melegedett fel a hideg a tér és ezért vannak még mindi csillagok, bár az entrópia elvének kösöznhetően mér régen kihűlt anyagcsomóknak kellene lenniük. 

Ha valaki megnézi a Napról, különböző szűrőkkel készült felvételeket és videókat, megfigyelheti, hogy a napkitörések nem a nap felszínéből sugár-szimmetrikusan indulnak ki, hanem csak egy, a napi egyenlítővel párhuzamos sávban. Ez azért van, mert valójában a Napot nem termonukleáris energia fűti, ahogyan a tudomány állítja, hanem a Nap anyagának áramlása. Ilyen spirális vagy örvényszerű áramlások fűtik a Jupitert is, csak annak kisebb méretei miatt arányosan kisebb mértékben. Méreteiben a Jupiter és a Nap közé helyezhető Nibiru pl. vörös törpe, mivel mérete miatt nem képes olyan erős kisugárzást biztosítani az anyagának áramlása, mint a jóval nagyobb tömegű Nap. Ezért néz ki sávos szerkezetével úgy ki, mint egy vörösre festett Jupiter: 

http://www.zotrocenimuzi.cz/wp-content/uploads/nibiru-planeta-x-dois-sois-2014-alienigena-et-fotos-sumerios.png

 

A kozmosz, a csillagok és körülöttük keringő bolygók örök energiamezőben vannak Az energia a csillagokban képződik (vagy semmisül meg) valószínűleg a spirális és örvényszerű mozgások számomra ismeretlen törvényszerűségeinek köszönhetően. Ez az energia rendelkezik a legmagasabb munkavégző képességgel, amelyet a csillag, így a Nap is kisugároz. Az élet ezt az energiát használja fel, eközben az alacsonyabb szintű energiává alakul át. Ezt az alacsonyabb szintű energiát a Föld valamilyen módon kisugározza a világűrbe, amit a Nap a gravitációs erejével ,,begyűjt”. Tehát a körforgásban az élet az energia felhasználsásával az entrópiát növeli, a Nap azonban ugyanennyivel csökkenti. Az előbbit tanítja a tudomány, a másikról hallgat. 

Az spirális mozgás mellett lehetségesnek tartom a mozdulatlan részekkel rendelkező spirális szerkezetet is ingyenenergia termelésére. Ennek lehetőségéről itt írtam: 

http://aranylaci.freeweb.hu/romek/spiral.pdf 

A földet ért napsugárzást azonban ne lehet szó szerint végtelen nagyságúnak tekinteni. Valószínűleg Nikola Tesla sem erre gondolt fizikus lévén, amikor azt nyilatkozta, hogy a Föld kimeríthetetlen energia mezőben van A Föld élővilágának energiaszükséglete ráadásul le is fedheti a földet ért napenergiának nagy részét. Ami marad, azt használhatja fel az ember civilizációja fenntartásához. Kérdés, hogy ez elég lesz-e. De a hagyományos energiáktól egyszer el kell búcsúzni, és minél előbb, annál jobb. A természeti erőforrások kitermelése alaposan megváltoztatta a földkéreg szerkezetét. A következmény: 

http://mno.hu/penzpiacok/haromszazszor-tobb-foldrenges-az-olajkitermeles-miatt-1283754 

Az alternatív energiák viszont ipari hátteret igényelnek, amelyek maguk is sokszor környezetkárósak. Az akkumulátorok, a villanyvezetékek sok ezer kilométeres hálózata, a napelemekhez szükséges anyagok előállítása, stb. a csöbröt jelenti csak a vödör helyett. A megoldás meggyőződésem szerint megint csak a tudományossal homlokegyenesen ellenkező irányban van. Ez egyike lehet a spirál, amiről írtam. De akár az, akármi valami más, annak az energiának mobilisnek és olcsón előállíthatónak kell lennie. Különben marad a régi rendszer, maradnak a következményei.

 

 

A Magyar Bibliából kiolvasható ,,isteni szövetség” legnagyobb emberi akadályait a zsidók jelentik. Istenük Jehova kissé korlátoltnak bizonyult az istenek között azzal, hogy az egész világot birtokolva (mert vagy övé az egész világ, vagy nem is isten) még is csak csoport fontos számára. A többi nép selejt? A kaldeusok Íz-Ten-e nem minősíti a népeket, neki mindenki egyforma, hiszen minden nép az övé, minden népben ő él. A Jehova általa kiválasztott náció az, ami üldöz és lekicsinyít mindent, ami nem az övé. Fajtája által alapított tudományos intézmények fenntartják maguknak a jogot, hogy ők döntsék el, mi tudományos, mi nem. Ők akarják megmondani, hogy a magyar ”gy” nem az isteni szövetségre utal, hanem az az olasz”dzs” módosulata, ahogyan egy zsidó példány, Sándor Klára egy tanulmányában kifejtette. Erről itt írtam: 

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10310/Varangyok-4.html

 

Ennek a ,,fajnak" az Istene teremtette a tudás két fáját az éden kellős közepébe, csábító gyümölcseivel együtt, aztán oda adta az ördögnek. Ádámnak és Évának pedig megtiltotta, hogy egyenek a tudás fájáról (micsoda jó szándék, tényleg nem is illik másba, mint a judaista Bibliába). És amikor Éva szakított a gyümölcsből, megvalósult az embert máig kísértő bűn. De ki is volt Éva? Zsidó. Mert akkor honnan lennének manapság a nem zsidók? Aztán minek pont a tudás fáját adta Isten az ördögnek, ha vele harcol, és miért nem az embernek, mint Íz-Ten a Magyar Bibliában? Ha az ember kapja a tudás fáját, az ördög az édent az ember két fájával a közepén, akkor ma az ördög szántaná a tarackos szántóföldet, nem az ember. Ennyi nem jött össze jehovától?

A zsidóknak még valódi Bibliájuk sincs. Ami van, az egy fércmű, hiszen abból a sumerok hitvilágából vették át eseményeket. Amit nem akartak átvenni, azt kihagyták és felejtésre ítélték. Amivel ki kellett hamis történetüket egészíteni, az mind olvasható a bibliájukban. De az is, amit meg kellett hamisítani. És ha egy zsidó a jövőt próbálná a  Bibliájára építeni, mint tettem én a Magyar Bibliával, akkor azon keresztül legfeljebb a pokolba juthat, a jövőbe nem. A mi Bibliánk a Magyar vagy Kaldeus Biblia. Az évezredek rajta hagyták az ujjlenyomatukat és ezek alapján kiolvasható a múlt. Ezt igazolják a régészeti és földtani leletek, amelyek linkjét a bejegyzés részévé tettem. A Magyar Biblia szerinti szövetség az, ami az emberiség számára hosszú távon vállalható.

 

 

 


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2016. április 10.
Nézettség: 429


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: