HŰSÉGET SZÁMOMRA ÖRÖKÜL JUSSOLTAM


HŰSÉGET SZÁMOMRA ÖRÖKÜL JUSSOLTAM

 

 

 

 

 

 

 

 

HŰSÉGET SZÁMOMRA ÖRÖKÜL JUSSOLTAM

 

KEDVES BARÁTAIM!

 

  Ma úgy döntöttem, hogy közzéteszem azt a 82 oldalas kis könyvecskét, amit 2006 Nyarán fogalmaztam meg „HŰSÉGET SZÁMOMRA ÖRÖKÜL JUSSOLTÁL” – címmel. A kötet a 8. Magyar Parasztköltészet Napján, Bakonyszentkirályon 2006. 10. 07 – én lett bemutatva. Ebben Áldott Emlékű Édesapám Parasztköltőről írtam, amelyben a szövegek között az Ő és az én verseimmel is megpróbáltam illusztrálni a mondanivalót. Akik ismerték és szerették, vagy csak az írásai alapján kerültek közelebb hozzá a gyönyörű versei által, ebből talán egy kicsit közelebbről is ráláthatnak a lelkivilágára, hogy milyen ember is lehetett valójában. Úgy gondolom, hogy az értékét még jobban növeli, hogy az iskolai végzettsége csupán 6. Elemi volt, de mégis rendelkezett olyan verstani ismeretekkel, amik megvoltak az úgynevezett, iskolázott lírikusainknak is. Abban is bízom, hogy akik meg csak most fogják először a kötetet virtuálisan kézbe véve olvasgatni, számukra is egy olyan világ fog kibontakozni, amely ma már csupán a megélt történelem, a múlt. Ha ehhez szerény személyem versei és szerkesztési irányelvei is hozzájárulhattak, az már megérte a belefektetett energiát és egyáltalán nem érzett fáradtságot.

A versek fotó fájlban lettek beszkennelve. Ha valaki a Facebookon elég kicsinek látja majd a betűket és nehezen olvassa, nem korlátoztam, bárki letöltheti és a számítógépén már megfelelő nagyságúra kinagyítva élvezhetővé válnak a sorok.

Jó olvasást és kellemes kikapcsolódást kívánok ehhez.

 

 

Fogadjátok Szeretettel: Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2017. 09. 18

 

A könyv oldalai megtekinthetők az alábbi linkre kattintva:

 

https://www.facebook.com/balint.v.ifjnagy/media_set?set=a.1982095085341599.1073741887.100006233804571&type=3&pnref=story

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2017. szeptember 18. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 427


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: