Napló

   

A GONDOLAT  SZABADSÁGA…
              A GONDOLAT SZABADSÁGA…   Szabadon szárnyal A gondolatom légen Át, bejárva a Világmindenséget, de Nem korlátozhatja azt   Soha senki sem! A gondolat szabad, de A lehetőség A Földön sajnos sokszor Mégis korlátozva van.     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Zirc. 2006. 03. 04  
A gondolatmadár
Papirra száll a gondolatmadár,szópihe tollait rendbe szedem.Ha vers lehetne,dalt dúdolna már,világnak szépet,nyugtatót nekem. De nem lehet,mert sanda holdsugárbolyong az áloméji tengeren.Hiába űzöm,vissza-visszajár,hazug varázsa gyilkos gyógyszerem. Madárka rebben,két szeme tágul,megfagy a szíve az éji igézet,félelemátoktól bénul a lélek.
A gondolatom léptei - Debreceni Zoltán
Debreceni Zoltán író tollábólA gondolatom léptei, kopog a halk éjszakában. Nem tud aludni kószál a világban. Bejárta a földeket, az egész világot. Az idő hiába halad sietve, a reggeli napfényt nem is veszi észre. Csak a maga útján bandukol lassan előre.
A gondolatom léptei - Debreceni Zoltán
Debreceni Zoltán író tollábólA gondolatom léptei, kopog a halk éjszakában. Nem tud nyugodni, kószál a világban. A reggeli napfényét, nem is veszi észre. Lassan lehajtott fejjel, bandukol mindig csak előre.A gondolatom léptei, kopog a halk éjszakában. Nem tud nyugodni, kószál a világban. A reggeli napfényét, nem is veszi észre. Lassan lehajtott fejjel, bandukol mindig csak előre.
A GUTENBERG - GALAXIS   MA IS EGY CSODA…
            A GUTENBERG - GALAXIS  MA IS EGY CSODA…    Gutenberg - Galaxis ma is egy csoda, Nekem sokat adott a könyvkiadás, Pedig már nagyon nyomul a technika, Mégis azt mondom, ez még nem csalódás.   Hetvennegyedik évembe járva sem Hagyom cserbe a nyomtatott könyveket, Mert az irodalom és az értelem Testvérek, megszépítik életemet.
A GYÁSZ NAPJA  OKTÓBER HATODIKA…  Szomorúan Emlékezem Mindazokra,  Akik Nem Csak Aradon Haltak Meg a Hazánkért.
             A GYÁSZ NAPJA OKTÓBER HATODIKA… Szomorúan Emlékezem Mindazokra, Akik Nem Csak Aradon Haltak Meg a Hazánkért.   A Gyász Napja Október Hatodika, Aradi Tizenhármakra Gondolok. A Történelem Kegyetlen Fintora, Akkor Azokra Vártak a Vérpadok,   Kik Vérüket Hullatták Szabadságért, Drága Hunniánk Kéklő Ege Alatt.
A gyerekek- gyors gyarapodás
A gyerekek - Gyors gyarapodás  Az mai gyerekek gyorsabban gyarapodnak, mint valaha: csaknem több milliószámú 6–11 éves gyermek küszködik komoly súlyproblémákkal, és a nagyon kövér gyerekek száma megkétszereződött az elmúlt tizenöt év során.  Ezt nehéz elhinni.
A gyógyulás weboldala: egészség gyógynövényekkel
A GYÓGYULÁS WEBOLDALA EGÉSZSÉG GYÓGYNÖVÉNYEKKEL www.egeszsegnovenyek.
A GYÖNYÖRŰ PIPACSMEZŐ…  Szinyei Merse Pál:  Pipacsos mező alkotását nézve.
                  A GYÖNYÖRŰ PIPACSMEZŐ… Szinyei Merse Pál: Pipacsos mező alkotását nézve.     A gyönyörű pipacsmező pirosló Látványa gyermekkoromat idézi, Mikor Szülőfalumban oly csábító Látványa olyan volt, mint a lány nézi   Most, mikor elmegy mellettük az úton.
A GYŐRI ROYAL SZÁLLÓ
                A GYŐRI ROYAL SZÁLLÓ      Az én Zsargó Pista unokaöcsém egyszer Szilveszterkor félünneplőben lődörgött az utcán. Az erdészetben volt kocsis, akkor vette fel a pénzét. Jön egy teherautó: „Álljanak meg! Hova mennek?” „Győrbe.” „Vigyenek el engem Győrbe!” Megérkeztek Győrbe.

4450 cikk | 21 / 445 oldal