Napló

   

A gondolatom léptei - Debreceni Zoltán
Debreceni Zoltán író tollából         Kisvejke...Debreceni Zoltán.. Biharkeresztes    A gondolatom léptei, kopog a halk éjszakában. Nem tud nyugodni, kószál a világban. A reggeli napfényét, nem is veszi észre. Lassan lehajtott fejjel, bandukol mindig csak előre.A gondolatom léptei, kopog a halk éjszakában.
A GONOSZ EMBERNEK   VAJON VAN LELKE?
              A GONOSZ EMBERNEK  VAJON VAN LELKE?   A gonosz embernek vajon van lelke, Vagy csak üres semmiség van helyette? Még szívét is mérgezi a gonoszság, Olyat nem ismer, hogy igaz Boldogság. Gonoszság van szerte a nagyvilágban, Sokan szenvednek Szeretethiányban, De mégis gyorsan elmennek mellette, Mintha a gonoszság nem is létezne.
A GŐZÖLGŐ FALUSI GANÉDOMB ILLATA.  Ma már ezek is szép emlékek maradnak, amíg élek.
           A GŐZÖLGŐ FALUSI GANÉDOMB ILLATA. Ma már ezek is szép emlékek maradnak, amíg élek.
A GUTENBERG - GALAXIS   MA IS EGY CSODA…
            A GUTENBERG - GALAXIS  MA IS EGY CSODA…    Gutenberg - Galaxis ma is egy csoda, Nekem sokat adott a könyvkiadás, Pedig már nagyon nyomul a technika, Mégis azt mondom, ez még nem csalódás.   Hetvennegyedik évembe járva sem Hagyom cserbe a nyomtatott könyveket, Mert az irodalom és az értelem Testvérek, megszépítik életemet.
A GYÁSZ NAPJA  OKTÓBER HATODIKA…  Szomorúan Emlékezem Mindazokra,  Akik Nem Csak Aradon Haltak Meg a Hazánkért.
             A GYÁSZ NAPJA OKTÓBER HATODIKA… Szomorúan Emlékezem Mindazokra, Akik Nem Csak Aradon Haltak Meg a Hazánkért.   A Gyász Napja Október Hatodika, Aradi Tizenhármakra Gondolok. A Történelem Kegyetlen Fintora, Akkor Azokra Vártak a Vérpadok,   Kik Vérüket Hullatták Szabadságért, Drága Hunniánk Kéklő Ege Alatt.
A gyerekek- gyors gyarapodás
A gyerekek - Gyors gyarapodás  Az mai gyerekek gyorsabban gyarapodnak, mint valaha: csaknem több milliószámú 6–11 éves gyermek küszködik komoly súlyproblémákkal, és a nagyon kövér gyerekek száma megkétszereződött az elmúlt tizenöt év során.  Ezt nehéz elhinni.
A gyógyulás weboldala: egészség gyógynövényekkel
A GYÓGYULÁS WEBOLDALA EGÉSZSÉG GYÓGYNÖVÉNYEKKEL www.egeszsegnovenyek.
A GYÖNYÖRŰ PIPACSMEZŐ…  Szinyei Merse Pál:  Pipacsos mező alkotását nézve.
                  A GYÖNYÖRŰ PIPACSMEZŐ… Szinyei Merse Pál: Pipacsos mező alkotását nézve.     A gyönyörű pipacsmező pirosló Látványa gyermekkoromat idézi, Mikor Szülőfalumban oly csábító Látványa olyan volt, mint a lány nézi   Most, mikor elmegy mellettük az úton.
A GYŐRI ROYAL SZÁLLÓ
                A GYŐRI ROYAL SZÁLLÓ      Az én Zsargó Pista unokaöcsém egyszer Szilveszterkor félünneplőben lődörgött az utcán. Az erdészetben volt kocsis, akkor vette fel a pénzét. Jön egy teherautó: „Álljanak meg! Hova mennek?” „Győrbe.” „Vigyenek el engem Győrbe!” Megérkeztek Győrbe.
A GYŐRI „HÚSPIAC” AZ  EMLÉKEIMBEN ÉL A MAI NAPIG…
            A GYŐRI „HÚSPIAC” AZ EMLÉKEIMBEN ÉL A MAI NAPIG…       Írásaimban többször szóltam már arról, hogy 1962 – 66 között Győrben éltem. Először elvégeztem a 400 – as Iparitanuló Iskolában a vasesztergályos szakot és a bizonyítvány megszerzése után a Szerszámgépipari Művek Győri Célgépgyárában dolgoztam az 1966. november 24 – i katonai bevonulásomig.

5041 cikk | 24 / 505 oldal