C I T R O M


C I T R O M

A citrom 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia.

 

"LEMONS are 10.000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY"

 

Az a jó, hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).  Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szele tet, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el, mert óriási szívességet teszel neki azzal, hogy tudatod vele ezt. A Citrom ”Citrus” egy csodálatos termék, ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET, 10.000- szer ERőSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA.

Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy tudomásukra hozod: a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében.

Az íze kellemes és NEM termeli a rettentő kemoterápiás mellékhatásokat.

Az a jó, hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szele tet, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el, mert óriási szívességet teszel neki azzal, hogy tudatod vele ezt. A Citrom ”Citrus” egy csodálatos termék, ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET, 10.000- szer ERőSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA.

Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy tudomásukra hozod: a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. 

Az íze kellemes és NEM termeli a rettentő kemoterápiás mellékhatásokat.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2013. szeptember 8. Szerkesztette: Georgiu Marianna
Nézettség: 1,223


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: