GYEREKKLUB, VASÁRNAPI ISKOLA, CSALÁDOS ISTENTISZTELET


GYEREKKLUB, VASÁRNAPI ISKOLA, CSALÁDOS ISTENTISZTELET
 

Kedves Szülők, Nagyszülők!

 

Az idei év első GYEREKKLUBJÁRA 2014. február 15-én, szombaton 10 órakor kerül sor.

A téma: Mózes Midján földjén. Az alkalom üzenetei, amikről beszélni fogunk a gyerekeiknek: „Isten gondoskodik: bízd rá magad!  Isten a nehézségekkel is tanítani akar.Jótett helyébe jót várj.”

A hit hallásból van, a hallás pedig Krisztus beszéde által –írja Pál apostol a Róma 10,17-ben. Amikor megkereszteltük drága gyermekeinket, akkor arra a kérdésre, hogy „Ígéritek-e, fogadjátok-e, hogy gyermeketeket úgy nevelitek és neveltetitek, hogy ha majd felnő, a konfirmáció alkalmával, ő maga önként tegyen vallást a Szentháromság Istenbe vetett hitéről a gyülekezet előtt?” azt feleltük, hogy „Ígérjük és fogadjuk.”

Isten kegyelméből nyernek majd hitet, de mi tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy hallhassák az evangéliumot!

Várjuk szeretettel 0-13 év közötti gyerekeiket! Jöhetnek azok a gyerekek is, akik nagyon kicsik szüleikkel együtt!

A GYEREKKLUBOT követő vasárnap délelőtt, azaz 2014. február 16-án, délelőtt 10 órai kezdettel a CSALÁDOS ISTENTISZTELETEN gyermekeink is bekapcsolódnak az istentiszteletbe, a megtanult énekeket elénekelve. Jöjjünk gyerekeinkkel együtt ezen a szent napon az ÚR házába. A nyugalom napját Isten elválasztotta a többitől, megszentelte, elkülönítette. Bennünket is meg akar szentelni ezen a napon Igéjével, Szentlelkével!

Ugyanezen a vasárnapon, délután 5 órai kezdettel pedig a HÁZASSÁGOKRA kérünk ÁLDÁST, imádkozva és diplomát osztva a kerek évfordulós házasoknak.

 Íme, minden készen van. Jöjjetek! Máté 22,4



Szerkesztés dátuma: szerda, 2014. február 12. Szerkesztette: Demeter Sándor
Nézettség: 1,094


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: