KI A RENDES EMBER? Hangosan gondolkodva, kicsit mérgelődve


KI A RENDES EMBER?  Hangosan gondolkodva, kicsit mérgelődve

 

 

 

 

 

 

 KI A RENDES EMBER?

Hangosan gondolkodva, kicsit mérgelődve

 

  Téves úton jár, aki azt hiszi, hogy a Rendes Ember fogalma politikai hovatartozás függvénye. Régen Rossz Nekünk, ha a Mindenkori Hatalom akarja ránk kényszeríteni az Igaz Hazafiság mércéjét azzal, hogy Csak Nála Lehet az Igazság, és aki szemben áll vele, az Csak Rossz és Silány Minőségű Állampolgár Lehet!

Rendes Ember Nincs a Bal, a Jobb Oldalon, De Középütt Sem, Mert Nem Szabad Megcímkézni, Oldalhoz Kötni Ezt a Meghatározást.

Rendes Ember Mindenhol Megtalálható, Mert Ő Nem Rekeszti Ki a Másikat a Hazafiságból, az Ország Sorsának Alakításából Csupán azzal, hogyha Nem Őt Támogatja Eszme és egyéb nézeteiben, ízlésvilágában stb. akkor már az ellenfele, rosszabb esetben az ellensége.

   Önjelölt Rendes Ember Ugyan Létezik a Saját Mércéje Szerint, de az Igazságtartalma Csakis a Mások Véleményével Válhat Valóságossá, Mert az „Állam én vagyok” hozzáállás Manapság Nem Létezhet Senki Számára Sem!

 

KI TEHÁT A RENDES EMBER BARÁTAIM ÉS ISMERŐSEIM?

 

   Azt hiszem, Mindenkinek egy kicsit magába kellene szállni akkor, amikor Megbélyegezve Másokat Kiközösít abból, amihez Semmi Joga Nincsen! Munkájával, Szeretetével, Emberségével, Hozzáállásával, Tetteivel Vívhatja ki Mindenki Igazából azt, hogy Mások Mondhassák el Róla azt, Hogy:

 

TE IGAZI RENDES EMBER VAGY!

 

   A fentebb leírtakat azért próbáltam egy csokorba összefogva megosztani másokkal is, mert ebben a szétdarabolt Magyar Honban már közel 25 éve tovább folyik a szétdarabolás, de most már nem az Országhatárok dolgában, hanem az Emberek Vonatkozásában a különféle Érdek és Politikai Csoportosulások Mentén.

 

MEDDÍG LEHET EZT MÉG FOLYTATNI, MONDJÁTOK BARÁTAIM ÉS ISMERŐSEIM?

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2014. 07. 08. Kedd este 22:48


Szerkesztés dátuma: kedd, 2014. július 8. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 929


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: