Töltött paprika


Töltött paprika
Ahogy még nem ismered!

 

Vedd elő az egyik országos áruházlánctól, akciós pontokért vásárolt, a világvégén gyártott hanyag minőségű tálat, és tedd bele az európai uniós 1099/2009/EK rendeletének megfelelően leölt, és hamisan leértékelt darált sertéshúst!
Keverd össze a következő halott, szárított, és őrölt növényi maradványokkal: bors, pirospaprika, delikát. Ez utóbbi nyomokban bármit tartalmazhat, ettől teszi/k/ igazán rákkeltővé az étket!
A megnyugtató kezdetből felocsúdva, szedd elő az álhazai fokhagymát, és pár gerezdet, / Segítség lehet ilyenkor a főnökeid fejeit a helyükbe képzelni! / kegyetlenül passzírozz a kimúlt élőlények közé.
Ezek után, a koleszterinben gazdag, elvetélt csirkeembriókat, /magzatvízzel együtt/ a már korábban előfőzött, keleti bacilusoktól hemzsegő rizs adaggal közösen keverd a tömegsírba!
Lelkiismeretesen gyúrd össze az ízletes, megboldogult társaságot, és ha kellőképpen tapad már a temető, akkor kezdődhet a hantolás!
Mielőtt megtöltenéd a vegyszerekkel agyonkezelt egész mutánspaprikákat, tekerd ki a csumájukat, és gondosan mosd meg őket a csapból folyó ivóvíznek nevezett fertőzött folyadékkal!
Ha beléjük töltötted az ízletes tetemeket, akkor ne felejts el lyukat fúrni a közepükbe hosszanti irányba, hogy biztosan mindenütt, megfőjön ez páratlan finomság, és ne repedjen szét a koporsó!
A maradékból gömbölyíts gusztusos kis holtgombócokat, majd az ismét említett színtelen(?), íztelen(?), szagtalan(?), nedvben, addig főzd a sokféle pusztulatot, míg emberi fogyasztásra alkalmasnak nem hiszed!
Szedd ki valamennyit egy másik kedvezményes edénybe, és tedd félre a hullalevet! Nemsokára kelleni fog!
Most arra a fazékra lesz szükség, amiben készre szeretnéd varázsolni a tápot!
Öntsd bele, az étolajként vásárolt, de valójában újrahasznosított veszélyes hulladékot, és szórd meg a lisztnek nevezett búzautánzattal, hogy elkészítsd a rántást!
Mielőtt megégne, vedd le a sokat fogyasztó tűzhelyről, és öntsd rá a paradicsomlevet, ami csak akkor látta azt az édeni zöldséget, amiről elnevezték, mikor rátették a fényképét tartalmazó címkét az üvegére!
No ha ezt jól elkeverted, akkor öntsd hozzá a korábban félretett hullalé sűrűbbik felét, eztán tedd vissza a főzőhelyre!
Ízlés szerint szórj bele, a kitudja mitől ócsó cukorból.
Amikor felforrt, beleteheted a főtt dögöket, és lám el is készült a finomságos és tápláló élelem!

Jó étvágyat!

 

2014.07.21.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2014. július 25.
Nézettség: 428


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: