Vona elhajtja a rasszistákat a Jobbikból - Debreceni Zoltán


       POCSAJ          . 

Derecske - Debreceni Zoltán versíró  
( Debreceni Zoltán író ) HBm. Sándoros tanya

          

         Hajdúbagos
Debreceni Zoltán Alex író

 

 

 

 

Debreceni Zoltán cigány író

 

2015. 04. 16. csütörtök

Csongor

Tévedésből tagja vagy szavazója a Jobbiknak az, aki arra számít, hogy faji, vallási vagy bármilyen más alapon különbséget tesz az emberek között – jelentette ki Vona Gábor. A párt elnöke azt üzente a cigányellenes vagy antiszemita jobbikosoknak, hogy keressenek maguknak új pártot.

Vona Gábor erről a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján beszélt. A párt első embere a vasárnapi tapolcai választás másnapján ismét történelmi jelentőségűnek nevezte a jobbikos Rig Lajos győzelmét. A választásról ide kattintva olvashat bővebben.

Rasszistának nincs helye a Jobbikban

Vona Gábor néppárti folyamatot akar végigvinni a Jobbikban. A Hír24 beszámolója szerint a politikus úgy fogalmazott, vállalja a felelősséget saját "vadhajtásaikért", azokat "le fogja nyesni".

Vona Gábor néppárti folyamatokat akar végigvinni a pártban

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az antiszemita, illetve cigányellenes tagoknak és szavazóknak a pártelnök azt üzente: a Jobbiknak nincs és nem is lesz olyan programpontja, amely faji, vallási vagy bármilyen alapon különbséget tesz az emberek között. Mint mondta, ha valaki akár támogatóként, akár tagként erre számított volna, valószínűleg tévedésből van a Jobbikban. Nekik üzenve hozzátette: keressenek maguknak egy másik politikai pártot.

Kapcsolódó anyagok:


Szerkesztés dátuma: csütörtök, 2015. április 16. Szerkesztette: Cigány Író Író
Nézettség: 2,147


   







Tetszik  

Megjegyzések

Szabó Tiborné Hajnalka
hétfő, 2019. január 14. 20:25
Fájó lélekkel olvastam az írásodat. Nagyon sajnálom, ami Veled történik, te értékes és jólelkű ember vagy. A származásáról nem tehet senki, ám a viselkedéséről, másokhoz való hozzáállásáról nagyon is. Mélyen elítélem azokat, akik így bántak Veled. Nem szabad általánosítani soha... és mivel nem politizálok... én konkrétan azokat az embereket ítélem el, akik így viselkedtek veled.



Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: