„EZ IS MAGASAN HORDJA A PISILŐJÉT!” Avagy, Eddie Murphyt idézve: „Micsoda egy Lóbaszó spiné!”


„EZ IS MAGASAN HORDJA A PISILŐJÉT!”  Avagy,  Eddie Murphyt idézve: „Micsoda egy Lóbaszó spiné!”

 

 

 

 

 

 

 

 

„EZ IS MAGASAN HORDJA A PISILŐJÉT!”

Avagy,  Eddie Murphyt idézve: „Micsoda egy Lóbaszó spiné!”

 

 

   Bennünket, férfiembereket sokszor vádolnak azzal, hogy a Hölgyeket a külsejük alapján ítélünk meg, különös tekintettel a popsik méretét illetően, illetve mellek, combok hosszúságát vesszük csak figyelembe, azt mondják, hogy az arc, már nem is számít nálunk, gyarló férfiaknál, pedig mint ahogyan az előző paraméterek sem minden esetben mérvadók, az utóbbi sem elhanyagolható szempont.

Egyszeri Barátom anno azt mondta évekkel ezelőtt ezzel kapcsolatban: „Nekem a hosszú lábú, magas, szőke csajok tetszenek.” – mondotta volt, mikor a magassága nem volt nagyobb talán 1, 64 cm – nél és egy kis túlsúllyal is rendelkezett.

   Természetesen magam is úgynevezett „mélynövésű”, egyszóval nem éppen daliás ember vagyok, de a Hölgyeket kicsit másképpen ítéltem meg mindig, az életem során. Párkeresés szempontjából azonban nem akarván nevetség tárgyává lenni, hasonló magasságú Hölgyeket méltattam figyelemre, mert nem akartam, hogy a hátam mögött összesúgjanak mondván: „Olyanok, mint a Zuru meg a Huru!” Aki esetleg még nem tudná mit jelent: Különbözőségek, mint például magas – alacsony, kövér – sovány, stb.

   Természetesen mindenkit nem zavar a különbség, mert látni a médiákban ragyogóan, minden tekintetben jól kinéző Hölgyeket, akik apró termetű, pocakos és kopasz Urakat karonfogva sétálni az utcán előkelő üdülőkörzetekben, a legújabb divat szerint öltözködve. Azt hiszem azt is elmondhatjuk, hogy az a bizonyos „Nagy Szerelem” dúl közöttük, amelyik vastag pénztárcával és bankkártyákkal dugig feltöltve van felszerelkezve, természetesen az Urak részéről.

    Vannak azonban saját tapasztalásaimból is jó példák, amelyek mást mutatnak. Alacsonyabb férfi és vagy egy fejjel magasabb párja sok évtizede élnek Boldog Házasságban, immár kissé „megidősödve” az unokáik körében.

   Zircen laktam még, van ennek is már több évtizede,amikor egyszer összetalálkoztam az egyik Nagynénémmel, aki éppen vásárlási akcióban tartózkodott a Bakony Fővárosában. Kölcsönösen üdvözölve egymást és ballagtunk a járdán, amikor szembejött velünk egy valóban hosszú combokkal felvértezett leányzó. Mikor elhaladt mellettünk, Nagynénémtől hallottam először azt a bizonyos, címben is említett megállapítást: „Ez is magasan hordja a pisilőjét!”

    Szülőfalumban Bakonyszentkirályon egykor élt egy nagyszerű állatorvos, aki bizony eléggé termetes ember volt, úgy 120 – 130 kg körüli súllyal akkoriban. A párja viszont talán 60 kilogramm körül mozgott. Jó barátom Édesapja, aki nem messze lakott tőlük az utcában és tréfás kedvű ember lévén, egyszer somolyogva megkérdezte tőle:

-Mondja doktor Úr! Maguk hogyan csinálják a tanár nénivel (felesége tanárnő volt), hiszen elég nagy a súlykülönbség köztük?

   Sá..a doktor azonban szintén vette a lapot és egyébként sem volt sértődős típus, így felelt vissza kérdésre:

-Megoldjuk Lajos bácsi. Megoldjuk.

    Az egyszeri törpe artista is talán feleakkora volt a Nagycirkuszban, mint a párja, és ha meg akarta csókolni, aki két méter körüli magasságban közlekedett, a szavait tág vonalakban idézve ezt mondta, hogy: „Kisszékre kell állnom és akkor felérek az ajkaihoz, de a csöcseit azért egy kicsit felágaskodva a földről is elérem. Az ágyban pedig egyformák vagyunk ott, ahol az összeilleszthető alkatrészek vannak – felelte mosolyogva.

   Témába vágóan azonban valamikor nekem a legjobban tetszett az általam kedvelt Beverly Hills – i zsaru sorozat egyik című filmben Eddie Murphy hangos gondolkodása, mikor a házi lőtéren hátulról megpillantotta a szőke nőt, fegyverét a céltáblára tartva, nagy terpeszben állva:

„Micsoda egy Lóbaszó spiné!”(Egyébként a női főszereplőt, akit ilyen szavakkal illetett Murphy, Brigitte Nielsennek hívták.) Bocsássa meg nekem a nyájas olvasó, általában nem szoktam ilyen nyersen fogalmazni az írásaimban, de ez, ha az emlékezetem nem csal, elég régen volt már, azt hiszem szó szerint így hangzott el. Muszáj volt a hitelesség kedvéért így idéznem, ezzel is nyomatékosítva a lényeget. Később aztán újraszinkronizálták a sorozatot és ezt a kijelentést is finomították egy kicsit.

   Rövid kis eszmefuttatásom végén én mégis csak azt mondom, hogy Mindenki döntse el párválasztáskor azt, hogy a kiszemelt, Hölgy, vagy Úrnak a külseje számít csak, vagy az igazi, belső értékeit is szeretné megismerni? Mint tudjuk, a szépség és a külső mulandó, de a belső értékek a legtöbb esetben Örökre Megmaradnak.

 

Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)

 

Gyula. 2015. 06. 22. Hétfő délelőtt 10: 45

 

 

 

 

 

 

 

 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2015. június 22. Szerkesztette: Nagy Bálint
Nézettség: 1,137


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: