ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!


ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!
ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!

2012 - A feltárások éve / Year of Revelations

Bosnyák piramisok - Az alagutak
A boszniai Piramisok Völgye alatt van egy kiterjedt földalatti alagút és kamrahálózat, amely összesen több mint tíz mérföld hosszú, és összeköti az összes piramist más helyekkel együtt. Az ásatások kezdetén, (amikor egy bejáratról tudtak még csak) rájöttek, hogy minden oldalalagutat kőfalakkal és folyómederből odaszállított anyaggal zártak el.
Sok időbe és munkába telt, amíg ezek közül a töltőanyagokból eltávolítottak valamennyit. 
Ekkor bukkantak rá és követték azt az alagutat, mely a Nap Piramisába vezet, illetve két másik alagutat is találtak, amelyben víz van.Ezek az alagutak szintén falazva vannak.

Az egyik a Nap Piramisába vezet. Az egész alagút tiszta volt, kőfalakkal az oldalán, és a friss víz csobogott benne. Mivel a mennyezet lassan veszített a magasságából, a kutatók egy csónakszerű eszközön mentek tovább, amíg el nem érték azt a részt, ahonnan már nem volt lehetőség a továbbhaladásra.
Úgy tűnik ez a csatorna egy vízforrás,amely a piramis alatt ered.

Nagy áttörés történt a Második Nemzetközi Tudományos Konferencián, amely a bosnyák piramisokról szólt, idén szeptemberben, Visokóban. 
Klaus Dona, ausztriai kutató bemutatott egy térképet a földalatti alagút rendszer jelen állapotáról, amely a Nap Piramisában található.
Ezt a térképet egy barátja készítette, aki kifinomult földi behatoló radarokkal dolgozik. Ez a műholdas radar képes kimutatni, hogy több szinten (mélységben) milyen alagutak vannak, és látható, hogy valószínűleg egymással összekötve léteznek függőleges aknák és kamrák.

Klaus Dona azt mondta, hogy a legtöbb kamra üres, de az egyik "tartalmaz a csontokat, és valami mást, ami nagyon meglepő, amikor meglátod".

Az alagutak színkóddal: világoskék 5 m (15 láb), a felszín alatt, a fehér 10 méter (30 láb) mély kék 40 méter (120 láb) mély, barna 70 méterre (210 láb) mély, sárga 150 méterre (450 láb) mély fekete 180 m (540 láb) mély, piros 350 méter (1050 láb) mély. A körök szobák vagy üreges terek.

Független kutató és ügyvezető igazgatója a szerb Research központ "Duh Rtnja" Saša Nađfeji tovább elemezte Klaus Dona térképét.

A további kutatásokról majd beszámolunk.

Szerkesztés dátuma: hétfő, 2012. szeptember 17. Szerkesztette: Keresztes Katinka
Nézettség: 1,780 Kategória: blog
Előző cikk: Töklámpás készítése Következő cikk: Wass Albert - Nagyapám tanítása


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: