Napló - Legolvasottabb cikkek

   

NAGYON JÓ VICCEK
Pilóta felszáll, átkapcsol robotra nyújtózik egy     nagyot, de a mikrofont bekapcsolva felejti és így szól:     - Most iszok egy kávét, utána jól megdugom a kis szőke stewardesst.     Hátul a stewardess elvörösödve rohan előre, hogy kikapcsoltassa a     mikrofont.     Egy néni utánaszól:     - Nem kell úgy sietni, előbb kávézik...
 
H
   N .  Nn .
A rovás "gy" betűjének jelentése
Rovásírás ”gy” betűjéről.   A rovásírás legismertebb jele a ”gy”-betű. Hangtani jelentésén kívül még az ”egy” számot, áttételesen pedig az Isten fogalmát is jelenti. Ezzel azonban nincsen vége.
Miért olvassam a Bibliát?
 „Lábam előtt mécses a Te igéd, ösvényem világossága.” (Zsolt 119,105)   Miért olvassam a Bibliát? Keresztyén horoszkóp - vagy mindennapi útmutató? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a vasárnap esti ifi-istentiszteleten.   Várunk téged is 2012.
...........
    .......        ........ 
ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!
blog »
ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!2012 - A feltárások éve / Year of Revelations Bosnyák piramisok - Az alagutakA boszniai Piramisok Völgye alatt van egy kiterjedt földalatti alagút és kamrahálózat, amely összesen több mint tíz mérföld hosszú, és összeköti az összes piramist más helyekkel együtt.
 
    . --------------------------------------------------------------------------------     ” Szerkesztés dátuma: szombat, 2013. április 5.   Nézettség: 924664    
A magyar házak mágikus ereje
A magyar házak mágikus ereje Wanatka Gabriella Hétfő, 2010. május 17. 07:12 http://www.lakaskultura.hu/fokuszban/a-magyar-hazak-magikus-ereje-42780.
Hogyan lehetek biztos a hitemben?
IFI-ISTENTISZTELET február 12-én vasárnap 17 órai kezdettel Téma: HOGYAN LEHETEK BIZTOS A HITEMBEN? - mit jelent hinni? - miben kell hinni, hisz mindenki hisz valamiben? - miért éppen Jézus Krisztusban kellene hinni? - miért kellene egyáltalán Jézusban hinni? - ha jól elvagyok templom, gyülekezet, ifi nélkül, de otthon imádkozok, akkor az elég, nem elég, kell ennél több?? Ha ...
Az ösződi beszédről
Az ösződi beszédről   Az, amit ösződi beszédként ismerünk, az a valóságban egészen más volt, de más volt az előélete is. Az évek alatt innen-onnan csurrant-cseppent információk hézagmentes összerakásából egészen más kép alakult ki bennem, mint ami a közvélekedést jellemzi.

4788 cikk | 11 / 479 oldal