Napló - Legolvasottabb cikkek

   

Koronczi József Természetfotói
A természetfotózás számomra a csend pillanatait, a várakozás örömét, dobogó szívvel a vadászat rejtelmét, a szépség varázslatát,jelenti. Hangulatokat, színeket, fényeket és a természet kimeríthetetlen alak és formagazdagságát, szeretném képeimmel megmutatni. Remélem Te is örömet találsz bennük.
Reményik Sándor - Tündérfok
Az életednek van egy titkos csúcsa,Mely rejtve őrzi boldogságod,Egy sziklafok, ahonnan Te az életTöretlen teljességét látod,Hol imádkoznál hosszan, térdenállva,Mert onnan végtelen a panoráma.
Érdekes törvények!
Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal,de csak nőstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár. Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket. A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét.
Orvos
EDDIG ÚGY TUDTUK, HOGY CSAK A CITROMOT KELL NYALOGATNI. VOLT RÁK NINCS RÁK. AZ EGÉSZNEK CSAK EGY SZÉPSÉG HIBÁJA VAN, HOL VAN EBBEN A MAFFIÓZÓ GYÓGYSZERIPAR ULTRA PROFITJA?????? EZÉRT EZEKET A PANCSER MEGOLDÁSOKAT, NEM FOGJÁK AJÁNLANI, SŐT TÖRVÉNNYEL FOGJÁK TILTANI. Ajánlom figyelmetekbe.
Ady Endre
  A  DÁL-KISASSZONYOK NÁSZA   Az volt a hír az Azov partján, Hogy Dál király vén csont és konok, De nincsenek szebb lyányok a világon, Mint a Dál-kisasszonyok. Szép úrfiak nyár-alkonyatkor Lóháton jöttek és hevenyén, Az Azov partján tengerbe, bozótba Belebámult száz legény. Nagy, jó, deli, magyar legények Bámulták a sűrüt és vizet.
Az 1838-as Budapest nagy árvíz
A vízmérce beosztott skála, amelynek O pontját ma "Magyarországon a nulla-pont magasságát a Balti-tenger középvízszintjéhez képest adják meg (m B.f.).  Az 1838-as pesti árvíz március 13. és március 18. között okozott súlyos pusztítást, főleg a mai Budapest pesti oldalán. Az árvíz szintjét és tetőzésének dátumát számos emléktábla jelzi több belvárosi épületen.
TÁNCZOS KATALIN  1942. V. 5 - 2017. V.
TÁNCZOS KATALIN 1942. V. 5 - 2017. V.       Tegnap egy Facebookos bejegyzésben szereztem róla tudomást, hogy még 2017 Májusában meghalt Tánczos Katalin hajléktalan költőnő.
A délvidéki termőföld elherdálása
Szerbia és az Egyesült Arab Emirátusok élelmiszeriparral foglalkozó Al Dahra társasága a szerbiai beruházásokról megkötött szerződés értelmében legkésőbb március 31-ig megköti a végleges szerződéseket a nyolc szerbiai állami mezőgazdasági kombinátba történő beruházásokról. Ami azt jelenti, hogy addig van még időnk és lehetőségünk küzdeni Délvidéki kiárusítása ellen.
Pünkösd ünnepe
Jézus Krisztus a feltámadása után még negyven napig együtt volt tanítványaival és felkészítette őket szolgálatukra. A negyvenedik napon visszament a mennybe. A tanítványok pedig itt maradtak szorongó szívvel, tele félelemmel. Az ezt követő tizedik napon azonban valami különös dolog történt.
Milyenek a magyarok?
»
LACKFI JÁNOS szerint miután a magyar eltöprengett azon, hogy vajon miből tudható, hogy ő magyar, ezekre a következtetésekre jutott: Abból, hogy vallja, borban az igazság, ezért pár pohár után az asztalt kezdi csapdosni, és kijelenti, hogy mindig neki van igaza.

4806 cikk | 14 / 481 oldal