Napló - Legolvasottabb cikkek

   

 
Bencze Imre: Édes, ékes apanyelvünk (Lõrincze Lajosnak és Grétsy Lászlónak)   Kezdjük tán a jó szóval: Tárgy esetben jót.   Ámde tóból tavat lesz, nem pediglen tót.   Egyes számban kõ a kõ, többes számban kövek.   Nõnek nõk a többese, helytelen a növek.   Többesben a tõ nem tõk, szabatosan tövek,   Aminthogy a csõ nem csõk, magyarföldön csövek.
Stencilezés
  A stencilezés kiváló segítség azok számára akik szeretnék megújítani a lakásukat, bútoraikat, de nincs tehetségük a rajzoláshoz, egy-két alap minta használata után gyorsan rákap az ember a díszítés szépségére, és elkezdheti gyűjteni a többi motívumot, amit kombinálni is lehet a már meglévő jó ötletekkel. A kreatív emberek kelléktára tehát nem nélkülözheti a stencilezést.
A boszniai piramisok rejtélye 2. - Erőmű lenne az első civilizáció alkotása?
A boszniai piramisok rejtélye 2. - Erőmű lenne az első civilizáció alkotása? Forrás: http://jovonkamultunkbankeresendo.blogspot.hu/2013/01/a-boszniai-piramisok-rejtelye-2-eromu.html Sok minden kering a boszniai piramisokkal kapcsolatban, de az már bizonyosnak mondható hogy ember által alkotott építményekről van szó. Rendkívül sajnálatos hogy néhányan még ezt is megkérdőjelezik.
 
Naaa
bacon szalonna - története, ki gondolta volna???
Bacon szalonna - története, ki gondolta volna???Kis kultúrtörténet!bacon szalonna> Utálom, hogy szeretett magyar anyanyelvembe, állandóan idegen,> mostanságfőleg angol szavak furakodnak be! Anyámmal beszélgettem, és ő, aki egymukkot nem tud angolul, mesél nekem, a bacon szalonnáról! Felbosszankodtam,hogy ennyire leszegényedett a magyar, hogy a szalonnára sincs szavunk?!?Va...
HA A KAPCA NINCS JÓL FELTEKERVE…  Életképek katonaidőmből I.
           HA A KAPCA NINCS JÓL FELTEKERVE… Életképek katonaidőmből I.              1966. november 24. én bevonultam 2 éves katonai szolgálatra, Pápára az RT 10 – es egységhez. Megkezdődtek a számunkra erőteljesnek tartott alaki kiképzések, amelynek hatására rövidesen sántikált a fél század újoncállománya.
Atavis et armis református kifőzde - catering
»
Temesvári ATAVIS ET ARMIS Református Kifőzde      Bine aţi venit in bucătaria S.C. ATAVIS ET ARMIS S.R.L.! S.C. ATAVIS ET ARMIS S.R.L. este o echipa autorizată de profesionişti de catering care deserveste orasul Timisoara.
Reggeli kávé
Tóth Ágnes Reggeli kávé Kába és morcos vagyok, amíg meg nem iszom a reggeli kávémat. Támolygok is ki a konyhába, kinyitom a felső szekrényke ajtaját és próbálom a polcról leemelni a műanyagdobozban lévő őrölt kávét, de az istenért sem érem el, pedig a tegnap még lezseren le tudtam venni. Úgy tűnik az éjjel kicsit összementem.
Domony-völgyi Lázár-Lovaspark
blog »
2012. október 15-én a Mamma klub tagjaival kirándultunk a Domony-völgyi Lázár-Lovasparkba.                  Sok szervezést követően és gyors klub-tagok általi egyeztetése után sikerült a kis csapatot egy napos kirándulásra elvinni a Lovasparkba.              A Mamma klub tulajdonképpen volt rákos betegek együtt létét és különböző foglalkozásokat jelent.
Egy lépés az önellátás felé – Akvapónia
Egy lépés az önellátás felé – Akvapónia Az ötlet több mint jó!  Igyekeztem teljes képet nyújtani erről a lehetőségről, lent megtalálod a részletes leírását is. Zárt ökológiai rendszer, bárhol telepíthető, a mellékelt fotókon egy beépített teraszon hozzák létre. Forrás: http://passzivakvaponia.

4801 cikk | 2 / 481 oldal