Napló - Legújabb cikkek

   

VIRÁGHAJAS PRÓBABABA
                VIRÁGHAJAS PRÓBABABA          Nagyon sok furcsasággal találkoztam már az életem során. A képzelőerő kimeríthetetlen dolgok kitalálására sarkallja az embereket akkor, mikor másokat meg akarnak hökkenteni, vagy pedig kitűnni valamivel közülük. Láttam már mini halastavakban műhalakat úszni, hatalmas magán kastélyok parkjában kerti törpéket parádézni.
A „ZSOZIRISZ” OLDALÁN VALAMIKOR… Köszönöm szépen „Zsozirisz”.
              A „ZSOZIRISZ” OLDALÁN VALAMIKOR… Köszönöm szépen „Zsozirisz”.   A „Zsozirisz” oldalán valamikor Jó volt olyan közösséghez tartozni, Hol írhattunk bármiről, de semmikor Nem is szabadott rendbontónak lenni.   „Zsozirisz” ha ilyet tapasztalt, gyorsan Kizárta azokat, akik ezt tették.
IDŐ MÚLÁSÁVAL NE TÖRŐDJ SOHA… Edina lányom születésnapjára.
                IDŐ MÚLÁSÁVAL NE TÖRŐDJ SOHA… Edina lányom születésnapjára.   Idő múlásával ne törődj soha, Mert nincs jelentősége életedben. Szép arcodnak a rejtélyes mosolya Kísérjen továbbra majd a jövőben,   Hiszen két szép gyermeked Szeretete, Kölcsönösen szépíti napjaidat.
AKI MANAPSÁG A * „NER” FELTÉTLEN HÍVE…
           AKI MANAPSÁG A * „NER” FELTÉTLEN HÍVE…   Aki manapság a „NER” feltétlen híve, Annak szerintem is igen rossz a híre, Mert kiszolgálni az elnyomók rendszerét, Illesse megvetés a „kutya mindenét”!   *NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERE   Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula. 2023. 01. 31. Kedd Délután 03:35
KIS FALUCSKÁNK REFORMÁTUS TEMPLOMÁBAN.
                KIS FALUCSKÁNK REFORMÁTUS TEMPLOMÁBAN.      Sok írásomban szóltam már arról, hogy egy Bakonyi kis falucskában Bakonyszentkirályon éltem születésemtől kezdve 14 éves koromig, majd 3 év Iparitanuló suli Győrben és még 1, 5 év ugyanitt dolgozva, ezt követően pedig 2 év katonaság Pápán.
FELÉBREDÉS EGYMAGÁBAN MA MÁR NEM ELÉG… Ma délelőtti szomorú gondolataim.
             FELÉBREDÉS EGYMAGÁBAN MA MÁR NEM ELÉG… Ma délelőtti szomorú gondolataim.   Felébredés egymagában ma már nem elég, Ha nem követi felkelés, ébredés elég, Hamuvá válik, messze eltűnik a ködben, A lelkesedés is elúszik mindeközben.
SÓVÁROGTAM MÁR AZ ALMÁS PITÉRE…
                SÓVÁROGTAM MÁR AZ ALMÁS PITÉRE…   Sóvárogtam már az Almás pitére, Tündérrózsám ezt tegnap megsütötte. Illatozott már ott bent a sütőbe, Nem is kellett hosszasan várni estére Ahhoz, hogy megkóstolhassam, Majd a gyomromat jól telerakhassam. Kedvenc sütim nekem az Almás pite, Tündérrózsám, nagy köszönet érette.     Ifj.
ELFELEJTETT EMLÉK
                ELFELEJTETT EMLÉK   Emlékszel egy régi éjszakára? Lágy zene omlott – táncra kértelek. Hold csillant a terem ablakára – S mint égi tündért, lágyan vittelek.
NEM SZÓL A HEGEDŰ TÖBBÉ BAKONYSZENTKIRÁLYON.   Emlékezés Nagy Gyula Bakonyszentkirályi Református Lelkészre, halálának 80. évfordulóján
                NEM SZÓL A HEGEDŰ TÖBBÉ BAKONYSZENTKIRÁLYON.   Emlékezés Nagy Gyula Bakonyszentkirályi Református Lelkészre, halálának 80. évfordulóján      Ma van 80 éve annak, hogy meghalt Apai Nagybátyám, Nagy Gyula.
HOLOKAUSZT NEMZETKÖZI EMLÉKNAPJÁN…
           HOLOKAUSZT NEMZETKÖZI EMLÉKNAPJÁN…Holokauszt Nemzetközi Emléknapján hajtsunk fejetAzokért, kiket megöltek, elvettek sok életetEgy felsőbbrendűségben, „szenvedő” ország katonái,Amelyet ma sem lehet nekik soha megbocsátani.Égjenek a gyertyák vakító fénnyel, ne felejtsük el,A megkínzott, meghaltakért még az angyal is énekel.

4713 cikk | 1 / 472 oldal