Napló - Legújabb cikkek

   

HOVÁ, MERRE TŰNTÉL EGYKOR VOLT SZERETET?
            HOVÁ, MERRE TŰNTÉL EGYKOR VOLT SZERETET?   Hová, Merre Tűntél Egykor Volt Szeretet? Miért Cserélt Veled Helyet a Gyűlölet? Hosszú Évek Óta Már Nincsen Békesség, Vele Együtt Bujdokol Már a Tisztesség.
KILENC ÉVES LETTÉL DRÁGA UNOKÁM… Patriknak Boldog Születésnapot.
                KILENC ÉVES LETTÉL DRÁGA UNOKÁM… Patriknak Boldog Születésnapot.
Tizenhárom tarka géb
   A harmadik utca jobbra, onnan a második balra és már be is lehet állni a sorba a reggeliért. Sokan vannak ma reggel. Némán, morcosan halad a tömeg, mert ilyenkor reggel még mindenki álmos. Nincs igazi fekete, csak valami pergelt csicseriborsóval kevert kávé, aminek csak a szaga olyasmi.
TAVIRÓZSA VIRÁG  MINDIG SZÉPSÉGES…
               TAVIRÓZSA VIRÁG  MINDIG SZÉPSÉGES…    Tavirózsa virág mindig szépséges, Hosszú évek óta csodálom Gyulán Mikor látom, soha nem közönséges, Mert örömmel sétálok folyó partján    Hunyadi tónak, ha épp arra járok, Mikor levelek közül előtűnik. Madarak zenélnek, zajt nem csinálok, Mert ők is a szépségüket dicsérik.
VÉSD AZ ESZEDBE, HA PÁLINKÁT ISZOL…
                VÉSD AZ ESZEDBE, HA PÁLINKÁT ISZOL…   Vésd az eszedbe, ha pálinkát iszol, Ne nézz rá soha lefitymálódóan. Ne azt nézd, hogy mennyi, mert nem haragszol Rá, hiszen sóváran, vágyakozóan   Alig várod már, hogy megkóstolhassad, Hiszen a Magyar Ember ezt kedveli. A lényeg az legyen, ne szagolgassad, Mert pálinka töltője nem szereti.
KATI NÉNI ÉN ÚGY SZERETEM A MÁK NÉLKÜLI MÁKOS - TÉSZTÁT!” Jó Szívvel Gondolok Deutsch Endrére. Robixos emlékeimből 1968 – 84 között.
            KATI NÉNI ÉN ÚGY SZERETEM A MÁK NÉLKÜLI MÁKOS - TÉSZTÁT!” Jó Szívvel Gondolok Deutsch Endrére. Robixos emlékeimből 1968 – 84 között.        Megmondom őszintén, hogy gyermekkoromban finnyás gyerek voltam.
HEJ, LUDAS MATYI, DE MEGÖREGEDTÉL…
             HEJ, LUDAS MATYI, DE MEGÖREGEDTÉL…   Hej, Ludas Matyi, De Megöregedtél, Amint Látom, Szakállt is Növesztettél, Amit az idő már megfehérített, Ludaidnak száma megnövekedett.
IVÓ NAPJÁN INNI AZÉRT ÉRDEMES… Ivó Névnaposok és Mindenki Egészségére.
             IVÓ NAPJÁN INNI AZÉRT ÉRDEMES… Ivó Névnaposok és Mindenki Egészségére.   Ivó napján inni azért érdemes, Mert férfiemberke is megszomjazik. Itókákat hörpinteni oly nemes, Hiszen még ugyanerre áhítozik   Kívülük gyengébb nem képviselője, Hiszen nincs megtiltva az italozás.
NEM VAGYOK ARCVÉDŐ  MASZK FELHALMOZÓ… Mert az emberi képzelet határtalan.
                NEM VAGYOK ARCVÉDŐ  MASZK FELHALMOZÓ… Mert az emberi képzelet határtalan.   Nem vagyok arcvédő maszk felhalmozó, De azért védem „tyúkszaros” életem. Nemcsak a „gyári” készítésű a jó, Hanem másféle és azt is viselem.   Könnyen felismerő, hogy miből készült, Lehet, hogy kissé megmosolyogtató.
RAKOTT KRUMPLI ILLATOZIK TEPSIBEN…
             RAKOTT KRUMPLI ILLATOZIK TEPSIBEN…   Rakott krumpli illatozik tepsiben, Arra vár, hogy tányérra kerüljön. „Asztalra kérem Terikém íziben, Nehogy ideérve máris kihűljön.”   Nem az enyém az érdem a sütésben, Mert csak a kolbászokat karikáztam.

4021 cikk | 1 / 403 oldal