Napló - Legújabb cikkek

   

Németországi bruttó-nettó bérkalkulátor
Eléggé sok magyar él Németországban, és nem egyszerü meghatározni, hogy Németországban mennyi marad a bruttó jövedelméből az adók és a társadalombiztosítási járulékok után.
 
              PAPIKÁM ERESSZ POHÁRKA BOROCSKÁT … Kortalan Szerelemre igyunk most.   Papikám eressz pohárka borocskát A lopótökből, mert én úgy szeretem. Utána néked is majd egy picurkát, Aztán szerelmet vallhatsz újból nekem.
HÁRFÁT PENGETŐ ANGYAL…  Jonathon Earl Bowser-Musicians In Paradise festményére gondolva
                HÁRFÁT PENGETŐ ANGYAL… Jonathon Earl Bowser-Musicians In Paradise festményére gondolva   Hárfát pengető Angyal az Édenben zenél Boldogan, Mint akinek nem számít, hogy az idő mily gyorsan suhan. Pengeti csodálatos hangszerén az Égi dallamot, Mit Szerető Mennyei Atyánktól Örökre megkapott.
MIT ÉR A HAZA?
              EZT A VERSEMET 2006 – BAN ÍRTAM, DE SEMMIT SEM VESZÍTETT AZ AKTUALITÁSÁBÓL…   MIT ÉR A HAZA?   Mit ér a haza akkor, ha nincsen Béke már, Mit ér a haza akkor, ha énekes madár Is reptében széthúzásról búsan énekel, Bánatára lent a földről senki nem felel.
HUSZONEGY ÉVVEL   EZELŐTT LEDŐLTEK…
           HUSZONEGY ÉVVEL  EZELŐTT LEDŐLTEK…   Huszonegy évvel ezelőtt ledőltek Gyorsan New -Yorkban a szép ikertornyok, Melyeknek utasszállítók repültek, Utánuk jöttek áldozatok, romok.   Máig vitáznak, hogy terrortámadás, Vagy a titkosszolgálat ármánya volt. A tornyok ledőltek, ez nem is vitás, Mert huszonöt év óta ez nem titkolt.
„KALANDOK A BALATONON”  Gyermekkorom kedvenc könyve újra a birtokomban.
                „KALANDOK A BALATONON” Gyermekkorom kedvenc könyve újra a birtokomban.      Áldott emlékű Apai Nagybátyám Nagy Gyula Pápán tanult a Református Kollégiumban és ott végezte el a Lelkészképző Főiskolát is. Sajnos Krisztusi kort megérve 1943 – ban 33 évesen tüdővérzésben meghalt.
 
         Született: Debreceni Zoltán                       Pocsaj  Magyarország                       1954 November 2     Műfajok: Próza                 líra Írás műveibe a szerelem és a bánat ötvöződik a természettel     (Debreceni Zoltán gondolata)Az írás és a ...
 
emberek...
 
         Született: Debreceni Zoltán                       Pocsaj  Magyarország                       1954 November 2     Műfajok: Próza                 líra Írás műveibe a szerelem és a bánat ötvöződik a természettel     (Debreceni Zoltán gondolata)Az írás és a kö...
MA LENNÉL SZÁZNYOLC   ÉVES ÉDESAPÁM…
                MA LENNÉL SZÁZNYOLC  ÉVES ÉDESAPÁM…   Ma lennél száznyolc éves Édesapám, Aki most már égből tekintesz le reám. A hetvenötödik évemben járva Emlékszem vissza arra a világra, Amikor gyermekfejjel is felnéztem Rád, később pedig szavaid idéztem.

4642 cikk | 1 / 465 oldal