Segítség

   

Fotók módosítása.
MagyarVagyok.com » Fotók
A FOTÓIM MÓDOSITÁSA / ALBUMOK MODOSITÁSA oldalon kiválasztjuk a módosításra szánt albumot. Itt beállítható az album fotóinak keletkezési dátuma ha ez adott vagy ismert. Szintén itt állíthatod be, hogy kik láthatják albumodat. Alapértelmezésben mindenki láthatja az albumot. Az albumon belül egy–egy fotót kiválasztva címet adhatsz képeidnek.
Mobiltelefonról Képet feltölteni
MagyarVagyok.com » Fotók
Erről a műveletről videót is készítettünk. Nagyon egyszerű. Így kell:    Ezentúl küldhetsz egy emailt egy csatolt képpel a megadott email címre mobilodról és ez le lesz mentve a magyarvagyok fotóid közé a "Mobil feltöltések" albumba. Több képet is küldhetsz egy emailben. A képek neve az általad megadott Tárgy (subject) leírás lesz. Az e-mail tárgya a kép neve kell legyen.
Művészeti Galéria
MagyarVagyok.com » Fotók
Művészeti galériánk a tagok által készitett fotók legszebbjeit és az egyéni kézműves alkotások legtöbbjét mutatja be. Minden ami a szemnek szép, kategóriákba osztva: Bőrművesség, Digitális művészet, Ékszer, Éremművészet, Fafaragás, Fémművesség, Festészet, Fotóművészet, Grafika, Kerámia, Ruhatervezés, Szobrászat, Textilművészet, Vers, Egyéb technika.
FlashX videók lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Szóval:   2 lépés: az első kattintás ide: (meglehet, hogy pár reklám ablakot majd le kell zárnod)             a második kattintás:      Megtörténhet, hogy kell várni pár másodpercet, amíg elindul a film.   Kellemes videózást! 
Putlocker videó lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Sajnos a putlocker videómegosztó eltűnt...     2 lépés: az első kattintás ide: Close Ad, and Watch as Free User a második kattintás: Start Video Now   Megtörténhet, hogy mindkét kattintásra kinyílik valami reklám oldal. Azt természetesen le kell zárni... A videó erről itt van:   
Segítség a videók lejátszásához
MagyarVagyok.com » Videók
Videókból egyre több típust lehet az oldalunkon megosztani.Sokan segítséget kértek a különböző videók lejátszásához. Természetesen a youtube és inda könnyen megy, nem úgy, mint az újabb videók amit hol feltöltenek hol pedig törölnek.   1. Streamin.to videók 2. Vidto.me videók 3. Exashare.com videók 4. Gloria.tv videók 5. Nowvideo.eu videók 7. Youwatch.org videók 8.
Videobb videó lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Mit kell csinálni, hogy ne álljon meg a videobb film? Most csináltunk pár változást, így MŰKÖDIK FIREFOX BÖNGÉSZŐBEN!!! Ez a cikk folyamatosan bővülni fog új információkkal. Lehet hozzászólni is.:)  Sajnos van úgy, hogy a film, ha a videobb oldalon van megáll, mivel több mint 70 percig nézted.
Videók + Profil videó
MagyarVagyok.com » Videók
A magyarvagyok oldalra egyenlőre SAJÁT videót nem lehet feltölteni. Így arra kérünk mindenkit, a youtube oldalra töltse fel a videóját először, utána annak a videónak a címét ajánlja be erre az oldalra. A MagyarVagyok oldalra feltett videók megtekintéséhez Flash lejátszó telepítése szükséges. A Flash lejátszó letölthető itt.
Videólisták. Kik csinálják és hogyan?
MagyarVagyok.com » Videók
Mivel az oldal rohamosan növekszik, két ember nem elég a sok jó videó listázásához.A MagyarVagyok Tagok segíthetnek a videók listázásában, ők a mások által felajánlott videókat is betehetik azokba a videó listákba, amelyek már léteznek, és ha a videóhoz lista nem található, akkor csinálhatnak egy olyan listát, ami akkor hiányzott (például egy új film, aminek nincs listája).
Meghívók
MagyarVagyok.com » Üzenetek
Ismerőseidnek meghívókat küldhetsz. Sok MagyarVagyok tag a már feliratkozott tagok meghívása által hallott az oldalról és így iratkozott fel. Az ismerőseid e-mail címeit írd be az oldalon levő mezőbe, egy e-mail címet soronként. A rendszer automatikusan küld egy meghívót óránként. Egy személy nem fog több mint egy meghívót kapni, még akkor sem, ha nem iratkozott fel.

36 cikk | 2 / 4 oldal