Segítség

   

Kapcsolatkérések
MagyarVagyok.com » Ismerősök
A bejövő kapcsolatkéréseket az ISMERŐSÖK / Kapcsolatkérések oldalon lehet elfogadni. A Küldött kapcsolatkérések státusza is leelenőrízhető. A küldött kapcsolatkérés visszavonható, amennyiben az nincs megválaszolva. Az elfogadott kapcsolatkérések az Ismerősök módosítása oldalon törölhetők.
Telefonkönyv
MagyarVagyok.com » Ismerősök
A világhálón ismerősnek bejelölt tagok sok esetben a virtuális világ határain kívül, a valós életben is kedves ismerősök, barátok, rokonok. Az elérhetőségben megadott telefonszámok, az ismerősök telefonkönyvében megtalálható, úgy ahogy a mi telefonszámunk is megvan az ismerősök telefonkönyvébe.
Online tagok
MagyarVagyok.com » Tagok
Meglesheted ki az aki jelenleg online van. A főoldalon a bejelentkezett tagok egymással társaloghatnak. A legfrissebb sorok a rendszerben maradnak így az utólag érkezettek is be tudnak kapcsolódni a beszélgetésbe.
Csoportok
MagyarVagyok.com » Csoportok
Érdeklődési körödnek megfelelően csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz, vagy új csoportot alapíthatsz. A csoport alapítások száma korlátozott. Minnél több csillagod van annál több csoportot alapíthatsz. Ezzel a korlátozással csak azt szeretnénk elkerülni, hogy egy adott csoport üresen, témák nélkül kallódjon.
 
MagyarVagyok.com » Csoportok
Sziasztok. Aki ért a rádiózáshoz, hang keveréshez, figyelem! Verseny indul jövő héten. A MagyarVagyok rádiónak rövidke hangbejátszások, reklámok kellenek. Aki erre képes, küldjön párat. Az első két nyertest díjazzuk. Kapnak egy-egy HTC mobiltelefont. (HTC 8S) Áldás! 
Apróhirdetések
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
Keresel vagy Kinálsz? Vásárolsz, eladsz, elcserélsz, esetleg keresel valakit-valamit? Néhány kattintás és más is tudhat róla, ha itt megosztod az infót. Ingyenes, villámgyors és hatékony hirdetés feladás. Fényképes online hirdetés feladás 1 perc alatt. Vásárolj es adj el a MagyarVagyok.com -al.
Magyarvagyok reklám felület
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
Tisztelt Érdeklődő! Szeretnénk igényeidnek megfelelően reklámozni szolgáltatásod vagy terméked, ezért kérjük, írd meg pontosan nekünk, hogy Te hogyan képzelted. Ha csak egy adott területen hirdetnél (Magyarország, Erdély, Egyesült Államok, stb.), azt is megteheted. A lehetőségek közül mi a CPM alapú hirdetést ajánljuk. Leveled küldd a misikez KUKAC magyarvagyok.com címre.
Szolgáltatások
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
A Szolgáltatások oldal egy olyan felület a MagyarVagyok tagoknak, ahol saját cégüket reklámozhatják, vagy egy olyan szolgáltatást tehetnek közkinccsé amit magukénak éreznek, amiről úgy érzik, hogy másoknak is tudniuk kell. Nem feltétlenül a nagy cégekre gondolunk, bár őket is szivesen látjuk, hanem azokat a pozitív tapasztalatokat keressük, amiket az ember a jó barátjának ajánl.
Beta teszt
MagyarVagyok.com » Tartalom
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. A változtatások véglegesítése előtt hasznos ha többen is véleményezik, kipróbálják azt amin egy marék ember dolgozik. A jobb felső sarokban megjelenő beta teszt jelölőnégyzet ki-bekapcsolja a még munkában levő de már tesztelhető módosításokat. A jelölőnégyzet csak az oldal legaktívabb tagjainál jelenik meg.
Blog szerkesztés
MagyarVagyok.com » Tartalom
Saját blog szerkesztésére is van lehetőség a MagyarVagyok oldal keretein belül. A naplók létrehozása/módosítása a profil módosítása / napló menüpontban érhető el. Katt ide.   Itt létrehozható a blog, megadható annak neve, alcíme, rövid leírása, és a hozzá tartozó kategóriák. A név mező kitöltése kötelező. Utólag mindez módosítható és akár törölhető is.

36 cikk | 3 / 4 oldal