Segítség - Legolvasottabb cikkek

   

Segítség a videók lejátszásához
MagyarVagyok.com » Videók
Videókból egyre több típust lehet az oldalunkon megosztani.Sokan segítséget kértek a különböző videók lejátszásához. Természetesen a youtube és inda könnyen megy, nem úgy, mint az újabb videók amit hol feltöltenek hol pedig törölnek.   1. Streamin.to videók 2. Vidto.me videók 3. Exashare.com videók 4. Gloria.tv videók 5. Nowvideo.eu videók 7. Youwatch.org videók 8.
MagyarVagyok.com
MagyarVagyok.com » Profil
Üdvözöllek a MagyarVagyok.com közösségi oldalon. Ez az oldal a magyar értékek köré épül. Remélhetően sok kedvedre való anyagot találsz az egyre bővülő tartalomban és a hagyományápolás mellett régi és új barátságokat mélyíthetsz el közösségünkben.    Az oldalon olvashatsz hungarikumokról: magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/ magyar receptek közt tallózhatsz: magyarvagyok.
Csillagok csillagok
MagyarVagyok.com » Profil
M magyarvagyok egy közösségi oldal, így közösségi értékek köré épül. A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Nemrég a google lezárta a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat, ha megtaláljuk őket, szabadidőnkben. Ez rengeteg ingyen munka.
Putlocker videó lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Sajnos a putlocker videómegosztó eltűnt...     2 lépés: az első kattintás ide: Close Ad, and Watch as Free User a második kattintás: Start Video Now   Megtörténhet, hogy mindkét kattintásra kinyílik valami reklám oldal. Azt természetesen le kell zárni... A videó erről itt van:   
Videobb videó lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Mit kell csinálni, hogy ne álljon meg a videobb film? Most csináltunk pár változást, így MŰKÖDIK FIREFOX BÖNGÉSZŐBEN!!! Ez a cikk folyamatosan bővülni fog új információkkal. Lehet hozzászólni is.:)  Sajnos van úgy, hogy a film, ha a videobb oldalon van megáll, mivel több mint 70 percig nézted.
FlashX videók lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Szóval:   2 lépés: az első kattintás ide: (meglehet, hogy pár reklám ablakot majd le kell zárnod)             a második kattintás:      Megtörténhet, hogy kell várni pár másodpercet, amíg elindul a film.   Kellemes videózást! 
Profilkép
MagyarVagyok.com » Profil
Profilképedet a PROFILOM MÓDOSITÁSA / PROFIL KÉP oldalon töltheted fel. Ez a kép jelenik majd meg az oldalon írt megjegyzéseid mellett. Ha megváltoztatod a profilképed, a rendszer mindenhol az új képet fogja mutatni.
Profil törlése
MagyarVagyok.com » Profil
Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább tagja lenni a MagyarVagyok oldalnak, a profilod és miden amit az oldalon tevékenykedtél: üzenetek, profil információ, képek, kapcsolatok, szavazatok, törölhetőek itt. Sajnáljuk, hogy távozol... Ha ez az oldal hiányosságai miatt történne, megkérünk, légy szives írd meg az okát a zoltan(kukac)magyarvagyok.com címre. Köszönjük.
Első lépések. Regisztráltam. Hogyan tovább?
MagyarVagyok.com » Profil
Kezdésnek a “PROFILOM MÓDOSÍTÁSA” menüpont melletti rendszerüzenetben az oldal indítványozza a következőket: Nincs profilképed! Tölts fel egyet itt » Honnan származol? Állítsd be itt » Hol jártál iskolába? Állítsd be itt » Írj néhány sort magadról és töltsd ki az ALAPINFORMÁCIOK oldalon az adataid. Egy kép felér ezer szóval. Mutasd meg magad.
Fotók feltöltése
MagyarVagyok.com » Fotók
Hogyan tölthetsz fel képeket? Ahhoz, hogy képet tudj feltölteni, először egy ALBUMot kell csinálni. A lépések: FOTÓK (legfelül) Album Létrehozása (baloldalt) ...megadod az album nevét, és megnyomod a "létrehozás" gombot Most, hogy van egy albumod, képeket is könnyen tölthetsz fel az oldalra.

36 cikk | 1 / 4 oldal