Segítség - Legújabb cikkek

   

Beta teszt
MagyarVagyok.com » Tartalom
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. A változtatások véglegesítése előtt hasznos ha többen is véleményezik, kipróbálják azt amin egy marék ember dolgozik. A jobb felső sarokban megjelenő beta teszt jelölőnégyzet ki-bekapcsolja a még munkában levő de már tesztelhető módosításokat. A jelölőnégyzet csak az oldal legaktívabb tagjainál jelenik meg.
Segítség a videók lejátszásához
MagyarVagyok.com » Videók
Videókból egyre több típust lehet az oldalunkon megosztani.Sokan segítséget kértek a különböző videók lejátszásához. Természetesen a youtube és inda könnyen megy, nem úgy, mint az újabb videók amit hol feltöltenek hol pedig törölnek.   1. Streamin.to videók 2. Vidto.me videók 3. Exashare.com videók 4. Gloria.tv videók 5. Nowvideo.eu videók 7. Youwatch.org videók 8.
Magyarvagyok reklám felület
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
Tisztelt Érdeklődő! Szeretnénk igényeidnek megfelelően reklámozni szolgáltatásod vagy terméked, ezért kérjük, írd meg pontosan nekünk, hogy Te hogyan képzelted. Ha csak egy adott területen hirdetnél (Magyarország, Erdély, Egyesült Államok, stb.), azt is megteheted. A lehetőségek közül mi a CPM alapú hirdetést ajánljuk. Leveled küldd a misikez KUKAC magyarvagyok.com címre.
 
MagyarVagyok.com » Csoportok
Sziasztok. Aki ért a rádiózáshoz, hang keveréshez, figyelem! Verseny indul jövő héten. A MagyarVagyok rádiónak rövidke hangbejátszások, reklámok kellenek. Aki erre képes, küldjön párat. Az első két nyertest díjazzuk. Kapnak egy-egy HTC mobiltelefont. (HTC 8S) Áldás! 
FlashX videók lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Szóval:   2 lépés: az első kattintás ide: (meglehet, hogy pár reklám ablakot majd le kell zárnod)             a második kattintás:      Megtörténhet, hogy kell várni pár másodpercet, amíg elindul a film.   Kellemes videózást! 
Blog szerkesztés
MagyarVagyok.com » Tartalom
Saját blog szerkesztésére is van lehetőség a MagyarVagyok oldal keretein belül. A naplók létrehozása/módosítása a profil módosítása / napló menüpontban érhető el. Katt ide.   Itt létrehozható a blog, megadható annak neve, alcíme, rövid leírása, és a hozzá tartozó kategóriák. A név mező kitöltése kötelező. Utólag mindez módosítható és akár törölhető is.
PHP programozót keresünk!
MagyarVagyok.com » Tartalom
A MagyarVagyok egy négy éve működő, dinamikusan fejlődő online közösségi portál. A növekvő igények kiszolgálásához szükségünk van PHP, Ajax, Java, Mysql, Jquery ismeretekkel rendelkező programozóra/programozókra, part time/full time munkaidővel. További részletekért küldj egy üzenetet adminisztrátorainknak, Kovács Lórántnak vagy Kabai Zoltánnak.  
Mobiltelefonról Képet feltölteni
MagyarVagyok.com » Fotók
Erről a műveletről videót is készítettünk. Nagyon egyszerű. Így kell:    Ezentúl küldhetsz egy emailt egy csatolt képpel a megadott email címre mobilodról és ez le lesz mentve a magyarvagyok fotóid közé a "Mobil feltöltések" albumba. Több képet is küldhetsz egy emailben. A képek neve az általad megadott Tárgy (subject) leírás lesz. Az e-mail tárgya a kép neve kell legyen.
Sport Admin - sport eredmény hozzáadás / módosítás
MagyarVagyok.com » Tartalom
A magyar sportolók által elért eredmények összegzését támogatja a MagyarVagyok a Sportösszefoglaló oldalon. Az adatok frissítése olyan embert igényel aki otthonosan mozog az adott sport területén, ismeri az eseményeket és azok eredményeit.
Putlocker videó lejátszása
MagyarVagyok.com » Videók
Sajnos a putlocker videómegosztó eltűnt...     2 lépés: az első kattintás ide: Close Ad, and Watch as Free User a második kattintás: Start Video Now   Megtörténhet, hogy mindkét kattintásra kinyílik valami reklám oldal. Azt természetesen le kell zárni... A videó erről itt van:   

36 cikk | 1 / 4 oldal