Segítség - MagyarVagyok.com - Apróhirdetések / Szolgáltatások

   

Apróhirdetések
Keresel vagy Kinálsz? Vásárolsz, eladsz, elcserélsz, esetleg keresel valakit-valamit? Néhány kattintás és más is tudhat róla, ha itt megosztod az infót. Ingyenes, villámgyors és hatékony hirdetés feladás. Fényképes online hirdetés feladás 1 perc alatt. Vásárolj es adj el a MagyarVagyok.com -al.
Magyarvagyok reklám felület
Tisztelt Érdeklődő! Szeretnénk igényeidnek megfelelően reklámozni szolgáltatásod vagy terméked, ezért kérjük, írd meg pontosan nekünk, hogy Te hogyan képzelted. Ha csak egy adott területen hirdetnél (Magyarország, Erdély, Egyesült Államok, stb.), azt is megteheted. A lehetőségek közül mi a CPM alapú hirdetést ajánljuk. Leveled küldd a misikez KUKAC magyarvagyok.com címre.
Szolgáltatások
A Szolgáltatások oldal egy olyan felület a MagyarVagyok tagoknak, ahol saját cégüket reklámozhatják, vagy egy olyan szolgáltatást tehetnek közkinccsé amit magukénak éreznek, amiről úgy érzik, hogy másoknak is tudniuk kell. Nem feltétlenül a nagy cégekre gondolunk, bár őket is szivesen látjuk, hanem azokat a pozitív tapasztalatokat keressük, amiket az ember a jó barátjának ajánl.

3 cikk | 1 / 1 oldal