Segítség - MagyarVagyok.com - Fotók

   

Fotók feltöltése
Hogyan tölthetsz fel képeket? Ahhoz, hogy képet tudj feltölteni, először egy ALBUMot kell csinálni. A lépések: FOTÓK (legfelül) Album Létrehozása (baloldalt) ...megadod az album nevét, és megnyomod a "létrehozás" gombot Most, hogy van egy albumod, képeket is könnyen tölthetsz fel az oldalra.
Fotók módosítása.
A FOTÓIM MÓDOSITÁSA / ALBUMOK MODOSITÁSA oldalon kiválasztjuk a módosításra szánt albumot. Itt beállítható az album fotóinak keletkezési dátuma ha ez adott vagy ismert. Szintén itt állíthatod be, hogy kik láthatják albumodat. Alapértelmezésben mindenki láthatja az albumot. Az albumon belül egy–egy fotót kiválasztva címet adhatsz képeidnek.
Mobiltelefonról Képet feltölteni
Erről a műveletről videót is készítettünk. Nagyon egyszerű. Így kell:    Ezentúl küldhetsz egy emailt egy csatolt képpel a megadott email címre mobilodról és ez le lesz mentve a magyarvagyok fotóid közé a "Mobil feltöltések" albumba. Több képet is küldhetsz egy emailben. A képek neve az általad megadott Tárgy (subject) leírás lesz. Az e-mail tárgya a kép neve kell legyen.
Művészeti Galéria
Művészeti galériánk a tagok által készitett fotók legszebbjeit és az egyéni kézműves alkotások legtöbbjét mutatja be. Minden ami a szemnek szép, kategóriákba osztva: Bőrművesség, Digitális művészet, Ékszer, Éremművészet, Fafaragás, Fémművesség, Festészet, Fotóművészet, Grafika, Kerámia, Ruhatervezés, Szobrászat, Textilművészet, Vers, Egyéb technika.

4 cikk | 1 / 1 oldal