Segítség - MagyarVagyok.com - Profil

   

MagyarVagyok.com
Üdvözöllek a MagyarVagyok.com közösségi oldalon. Ez az oldal a magyar értékek köré épül. Remélhetően sok kedvedre való anyagot találsz az egyre bővülő tartalomban és a hagyományápolás mellett régi és új barátságokat mélyíthetsz el közösségünkben.    Az oldalon olvashatsz hungarikumokról: magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/ magyar receptek közt tallózhatsz: magyarvagyok.
Első lépések. Regisztráltam. Hogyan tovább?
Kezdésnek a “PROFILOM MÓDOSÍTÁSA” menüpont melletti rendszerüzenetben az oldal indítványozza a következőket: Nincs profilképed! Tölts fel egyet itt » Honnan származol? Állítsd be itt » Hol jártál iskolába? Állítsd be itt » Írj néhány sort magadról és töltsd ki az ALAPINFORMÁCIOK oldalon az adataid. Egy kép felér ezer szóval. Mutasd meg magad.
Alapinformációk
Az alapinformációkat a Profilom módosítása oldalon állíthatod be. A családnév és keresztnév mezőkben lehetőleg kerüljük a különböző előtagokat, rangjelzéseket és beceneveket. Hölgyeknél lehetőség van külön mezőben a leánykori név megadására és javasolt a családnév mező helyes kitöltése (pl Kovács, Horváth és nem Kovácsné, Horváth Gyuláné).
Csillagok csillagok
M magyarvagyok egy közösségi oldal, így közösségi értékek köré épül. A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Nemrég a google lezárta a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat, ha megtaláljuk őket, szabadidőnkben. Ez rengeteg ingyen munka.
Elérhetőségek
Az Elérhetőségek oldalon állitsd be honnan látogatod az oldalt. Az itt beállított ország, megye, helység linkelhető a profil oldaladon, ezeknek a szűrőknek a használásával próbáltuk megkönnyíteni az ismerősök megtalálását és a közelben levő tagok keresését.  A Telefonkönyvben az ismerőseid az itt beállított telefonszámod láthatják.
Nincs a városom az adatbázisban.
Az ország / megye / város adatbázis nem tökéletes, viszont folyamatosan bővítjük.Nem szabály, de általában a nagyobb települések nagy valószínűséggel megvannak az adatbázisunkban. Válaszd ki a hozzád legközelebbit és kérlek jelezd, hogy szeretnéd a települést a listán.
Nincs az iskolám az adatbázisban.
A felhasználók által kitöltött adatok alapján áll össze az iskolák listája. Ha a keresett tanintézet nincs a listán, akkor valószínűleg még senki sem ajánlotta az adott iskolát / egyetemet vagy az oldal adminisztrátora még nem hagyta jóvá az előzőleg ajánlott intézményt.
Profil törlése
Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél tovább tagja lenni a MagyarVagyok oldalnak, a profilod és miden amit az oldalon tevékenykedtél: üzenetek, profil információ, képek, kapcsolatok, szavazatok, törölhetőek itt. Sajnáljuk, hogy távozol... Ha ez az oldal hiányosságai miatt történne, megkérünk, légy szives írd meg az okát a zoltan(kukac)magyarvagyok.com címre. Köszönjük.
Profilkép
Profilképedet a PROFILOM MÓDOSITÁSA / PROFIL KÉP oldalon töltheted fel. Ez a kép jelenik majd meg az oldalon írt megjegyzéseid mellett. Ha megváltoztatod a profilképed, a rendszer mindenhol az új képet fogja mutatni.

9 cikk | 1 / 1 oldal