Köszönet


Köszönet

MagyarVagyok kapcsolat email:

 

Tetszésemet, köszönetemet szeretném küldeni az oldal szerkesztőinek, készítőinek.

Jó néhányszor megnéztem már  az oldalt, ezután döntöttem a regisztráció mellett.

Értékes, színvonalas, érdekes, és ami nem mellékes, jól áttekinthető, könnyen kezelhető.

További jó munkát, sok érdeklődőt kívánok. Üdvözlettel: L.E.

 

 

Mivel nem latok forumot az oldalon, ahol kitudnam fejezni koszonetemet az oldal felallitasaert, itt mondom el Onnek, hany kellemes orat toltok el itt es, hogy ezert mennyire halas vagyok.
Kellemes Unnepeket,
E. K.

 

- Véletlenül keveredtem a Magyarvagyok oldalra. Kicsit körülnéztem, megtetszett és feliratkoztam. Jobban belemélyedtem és nagy örömömre nekem nagyon bejön és igen tetszik. Csak azért írtam ezt a pár sort, hogy szívből gratuláljak. Azt hiszem nagyon sokszor fogok bejelentkezni és nem csak mint látogató. Remélem barátokra is találok a "sok-minden" mellett. Minden jót kívánok.

Üdvözlettel D.

 

Kedves Zoli!

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a csodálatos oldalt. Mindig hálás leszek érte.Ugyanis Németországba mentem férjhez és elengedhetetlen "külhonban" a magyar kapcsolódás.

Egy dolgot nagyon hiányolok és engedd meg, hogy segítsek Neked ebben. Németország kedvelt előadója az argentin származású, Ausztriában élő énekes SEMINO ROSSI. Biztosan más is örülne neki és szívesen hallgatná.

Válaszodat várom. Üdvözöllek és jó munkát kívánok:M. M, / magyar vagyok és az is maradok!/

- NEM ZAVAROK?? DE NEM TUDOM MEGÁLLNI, HOGY  NE KÍVÁNJAK ÖNNEK..........ÖNÖKNEK...,,,MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT ÉS EGÉSZSÉGET  A MUNKÁJUKHOZ,ISTEN ÉLTESSE ÖNÖKET, HOGY MI IS AKIKET KISZAKÍTOTTAK, AZOK IS KIK  MÉG TÁVOLAB VANNAK, EGYÜTT ÉREZHESSÜNK, HISZEN EGY NEMZET VAGYUNK. ÉRZÉSEM  SZERINT MINDANNYIAN CSAK GRATULÁLNI TUDUNK AZ OLDALHOZ!!!!! TISZTELETTEL;
DÉNES.

- Örömel töltött el hogy beléphettem közétek és mégnagyobb öröm hogy egy  magyarságunkat összefogó szervezet létezik! Mivel egyedül élem nyugdíjas éveimet, nagyon hiányzik a közösségi élet főleg télen és most voltam műtve. Különben SepsiSzengyörgyi vagyok és 30 éve elek itt  es mindég csak rosszat hallok és olvasok az otthonomról. Köszönöm  rövid leveled, szívesen válaszolok és örömmel fogadom minden hazai levelet. Szívből udvözlök minden otthon élőt 
Árpád!!!!

- Én is köszönömazt,hogy még valaki Magyar akar lenni ebben az országban.
Rezső

Én köszönöm, nagyon jó oldal sok érdekességet találtam benne. Csodás hétvégét kívánok neked és szeretteidnek üdv Rózsa

- A. vagyok Székesfehérvárról,és affelől szeretnék érdeklődni,hogy szponzorként számíthatunk-e Önökre a december 17-18-ig Székesfehérváron a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola által megrendezett telekis napokon. Üdvözlettel: A,
az iskola egyik tanulója

- Nagyon örülök, hogy rátaláltam a VEB-re. Nagyon tetszik, boldoggá tesz ,hogy kozelebb kerulhetek a hazámhoz, és láthatom azt amit nem tanítottak az iskolában a történelem órán.

A JÓ Isten áldjon meg Munkásságodért, szorgalmadért, és Magyarságodért. Mert én is Magyar vagyok!!!!!
Tisztelettel
L. Canadából .

- Kedves Zoltán !Nem tudom, hogy honnan jött az ötlete hogy egy ilyen lapot létre hozzon? Csak gratulálok hozzá! Én személy szerint nagyon jól szórakozom rajta és nagyon köszönöm!Sok sikert kívánok hozzá!

Tisztelt Ismeretlen Cimzett !!!

- Fogadtam a kedevességét a meghivoval kapcsolatban. Köszönettel nyugtázom hogy a meghivó utján belépési lehetöséget kinálnak fel. De az elinduláshoz - mint a kis gyermeknek Nekem is jo lenne ha valaki segítene. Fogná a kezem. -Én a saját erömböl 2007 áprilisa ota használom a számítógépet. Nekem a számítógép az életet nyújtja - Sajnos de igy van ahogy írom. Én egy 84 évemet betöltött egyedülálló özvegyember vagyok. És a mérhetetlen nagy magányomat a számítógép megprobálja úgy segíteni hogy abban - Nekem örömöt es megnyugvást adjon.-

Tisztelt Ismeretlen Cimzett- Segítsen vagy segítsenek elindulni ezen az úton.

Zárom soraimat s kérem - válaszoljanak ha idejuk es az -élet adta lehetőségek erre lehetőséget nyújtanak.
( a Felado) sk.

- Szeretne a lányom énekelni tanulni

- Kedves Zoltán. Lehoczky Péter vagyok egy barátomtol kaptam a weboldaladat ami nagyon tetszik gratulálok igen sokoldalú ez az amit rég óta kerestem.

És Gratulálok, nagyon jó közösségi oldal, nállam lekörözte a myvipet és társait.

- Örömmel találtam meg a megújult honlapot. Gratulálni szeretnék a honlaphoz. Olyan értékeket találtam, amiket máshonnan nehezen tudnék megtalálni.

A honlap orientáltságához is gratulálok, hiszen úgy tünik, hogyegyértelműen elkötelezetten - a magyarság mellett - de politikailag nem uszitva mutat példát arra, hogy hogyan kell az értékeket megőrizve, kulturáltan műveltséget terjeszteni és politizálni. Üdvözlettel:
Dr. P.Z.

-Hello, köszi hogy meg csináltátok ezt az oldalt mert nekem naon tetszik én a youtubon láttam meg egy videóból hogy van egy ilyen oldal persze egyből regisztráltam, kellemes ünnepeket kívánok, hello :)

-Nagy örömmel hallottam a honlapotokról! Ha csak ennyivel is hozzá járulhatok a magyarságunk fenntartásához és megvédéséhez, akkor boldogan teszem!

Remélem sikerül kiépítenetek egy nagy volumenű honlapot!!!!!!
Köszi!

Tisztelt Kovács Lóránt!
Ezt az oldalt jól kitaláltátok!
A társasági oldalak amúgyis kedveltek, sokszor véletlenszerűen összeverbuválódott
tagokkal. Hogy a magyarság tartson össze, színvonalasan egy ilyent, csak itt láttam!
Ha csak a magyarságotok , vagy a magyarságotok és az üzlet motivált titeket ,akkor is szép teljesítmény!
Tisztelettel: Dr.F.A.Gy.

Nagyon koszonom a film feltolteset, mivel meg soha nem lattam. Az egyik szereplo az edesapam aki egyebkent 96-ban halt meg.

Sajnos en nem nagyon ismertem, ezert orultem ennyire.

Jomagam nemreg csatlakoztam ehhez a remek oldalhoz, de minannyian roppantul ertekeljuk a kezdemenyezest, mivel jelenleg Angliaban elunk.

Udv: OJ.

 

A legőszintébb elismeréssel és köszönettel írom ezt a levelet. Óriási élmény látni azokat a régi fimeket, amikről eddig nem is álmodtunk. Régi magyar filmeket régebben tudtunk rendelni egy Melbourne-i embertől, de sajnos ő évekkel ezelőtt örökre elhagyott bennünket. Néhány hónappal ezelőtt egy MO- i barátunk adta meg az önök honlapját es azóta szinte új életet élünk. 
Mégegyszer nagyon köszönjük az összes magyar barátunk nevében is.
Kérdésem a következő. Hogyan tudnánk teljes filmet vagy dokumentumfilmet feltenni. Milyen formátumra kell a DVD-t átalakítani és utána hol kell feltölteni vagy elkuldeni önöknek. Feltételezem, hogy lesznek akiket érdekel ez a szép földrész. Tályak, virágok, madarak stb.

Üdvözlettel, N. I.

 

Kedves Zoli,


A lányom és a kicsi feleségem hívta fel a figyelmet erre a csodálatos oldalra.Most még egy kicsit késésben vagyok az infókkal, de nemsokára pótolni fogom.
Igen, Magyar Vagyok, jobban mondva székely és hiszem, hogy az egyik legszebb nyelvet beszéljük.
Vannak közöttünk jók is és hitványak, mint minden nemzetben.
A fontos az, hogy a jók , az igazak jussanak szóhoz .Jóindulattal és szeretettel ez a föld a paradicsom lehetne.
Sajnos a mai világban pontosan az ellenkezője történik.De nem szabad feladni, mert pontosan ez a küzdelem éltet és a hit, hogy voltunk, vagyunk és leszünk.
Székelykeresztúr mellett, Magyarandrásfalván egy 1970-es években emelt székelykapun ez olvasható:
"Történelmünk megvan.Népünk él és él még a művészete is !"
Pedig akkor nem sok jót igért a jövő.

Egyelőre csak ennyit szerettem volna írni.Tartsuk a kapcsolatot és bízzunk a Jó Istenben-bármilyen néven is nevezzük Őt-.Ezt azért írom ide, mert én unitárius vagyok, de
minden jóakaratú embert szeretettel fogadok, legyen az muzulmán, buddhista vagy konfuciánus, stb.Tokióban 1999-ben a szálloda éjjeli szekrényén nagyon jól megfért egymás mellett a
Biblia és Buddha Tanításai .Senki nem firkálta össze egyiket sem.

Sok szeretettel és barátsággal,
K. Gy. ,
egy székely mozdonyvezető, aki a Tisza tükrében is a Hargitát látja.

 

Kedves KABAI ZOLTÁN !!

GRATULÁLOK ÖNNEK EHHEZ A CSODÁLATOS ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ AMIT SIKERÜLT MEGCSINÁLNI MIVEL OLYAN AZ EGÉSZ MINT EGY ÜNNEP A ZENÉVEL DE FŐLEG A RÉGI ÉS ÚJ FILMEKKEL IS AMI SOK EMLÉKET IDÉZ FEL !! NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!!TAMÁS

Kedves Kabai Zoli, nagyon ismerősnek hangzik a neved. Mintha már egy más alkalommal felíratkoztam volna a 'magyarvagyok' c. oldalra, de már nem emlékszem, hogy mikor és miért. Mindegy. Most a Hofi előadásokat böngészve akartam néhány szóval megköszönni annak, aki feltette ezeket a - számomra igen értékes - Hofi előadásokat, s ezért iratkoztam fel, ugyanis évek óta hiába kértem az otthoni ismerőseimet, hogy küldjenek Hofi videót, vagy DVD-t, senki se volt rá hajlandó. Így viszont nem kell könyörögnöm senkinek, megkaptam egy ismerősömtől az interneten keresztül. Üdv.: DM

 

Hello Zoltán én Canadabol jelentkezem nagyon meglepő ,hogy milyen sok oldalú a magyar vagyok!!! Igen én annak érzem magam meg akkor is ha távol vagyok a hazatol!!!! Szervusz  A.P. 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. február 28. Szerkesztette: Kovács Lóránt
Nézettség: 3,943 Kategória: MagyarVagyok.com » Tartalom
Előző cikk: Cikkek ajánlása Következő cikk: Megjelenek a Google keresőn? Miért?


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: