Megjelenek a Google keresőn? Miért?


Megjelenek a Google keresőn? Miért?

Zoltán barátom válasza erre:

fölösleges pánikba esni, annyi adat van fenn a google on és más keresőn amennyit más közösségi oldal tagjaként is meg lehetne találni. teszem azt, ha fenn van valaki a facebookon, akkor ha rákeres a nevére természetes, hogy a Facebook oldal jön fel.

ez azért van igy, mert ez egy közösségi oldal és mint olyan arról szól, hogy az ember a lehető legkönnyebben megtalálhassa az ismerőseit, iskolatársait.

Dolgozunk azon, hogy ezt a googleben megtalálhatóságot opcionálissá tegyük. 

 

itt állíthatod be magadnak az adataid védelmi szintjét:

http://www.magyarvagyok.com/index.php?page=edit_profile&sub=privacy 

 

a személyes információkra mi is kényesek vagyunk és semmi olyan adat nem elérhető amiből valakinek is valamilyen kára származhatna.

az üzenőfalak nem nyilvánosak, sőt, ezt akár mindenki beállíthatja, hogy csak az ismerősök láthassák, tehát magyarvagyok oldalon regisztráltak elől is zárva van.

el lehet olvasni a felhasználási feltételeket http://www.magyarvagyok.com/hasznalati-feltetelek/

igyekeztünk az oldalt úgy kialakitani, hogy mindenki otthol érezhesse itt magát. ez lehetne egy Virtuális Nagy Magyarország és szép lenne ha ezt az alapgondolatot a többség támogatná. a történelemből tudjuk, hogy Nagy Magyarországot szét lehetett faragni fizikailag, de bizom abban, hogy egy határok nélküli virtuális közösséget sikerül ezzel az oldallal a magyarságunk köré építeni.

Mindég voltak és lesznek olyanok, akik találnak okot felháborodni. A bolhából lehet elefántot csinálni de nem szükséges. Van egy segítség oldalunk http://www.magyarvagyok.com/segitseg/ ahol akár a profil törlésére is van útmutató.

Ha valaki azért döntene úgy, hogy törli magát, mert a google a magyarvagyok oldalon megtalálja, tudnia kell azt is, hogy időbe fog kerülni amig a google törli az adatbázisából a magyarvagyok oldalt. Akár hónapok is eltelhetnek.

Nagyon köszönjük mindenkinek aki az eddigi tartalmat segített összeállitani. Rengeteg értékes anyag gyült már itt össze, és a gyűjtést messze nem állítottuk még meg.

 

http://www.magyarvagyok.com/magyarvagyokosok/

Mindenki lehet MagyarVagyOkos és MagyarVagyOkoska.


Szerkesztés dátuma: péntek, 2011. április 8. Szerkesztette: Kovács Lóránt
Nézettség: 2,708 Kategória: MagyarVagyok.com » Tartalom
Előző cikk: Köszönet Következő cikk: PHP programozót keresünk!


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: