Segítség - MagyarVagyok.com - Videók

   

FlashX videók lejátszása
Szóval:   2 lépés: az első kattintás ide: (meglehet, hogy pár reklám ablakot majd le kell zárnod)             a második kattintás:      Megtörténhet, hogy kell várni pár másodpercet, amíg elindul a film.   Kellemes videózást! 
Putlocker videó lejátszása
Sajnos a putlocker videómegosztó eltűnt...     2 lépés: az első kattintás ide: Close Ad, and Watch as Free User a második kattintás: Start Video Now   Megtörténhet, hogy mindkét kattintásra kinyílik valami reklám oldal. Azt természetesen le kell zárni... A videó erről itt van:   
Segítség a videók lejátszásához
Videókból egyre több típust lehet az oldalunkon megosztani.Sokan segítséget kértek a különböző videók lejátszásához. Természetesen a youtube és inda könnyen megy, nem úgy, mint az újabb videók amit hol feltöltenek hol pedig törölnek.   1. Streamin.to videók 2. Vidto.me videók 3. Exashare.com videók 4. Gloria.tv videók 5. Nowvideo.eu videók 7. Youwatch.org videók 8.
Videobb videó lejátszása
Mit kell csinálni, hogy ne álljon meg a videobb film? Most csináltunk pár változást, így MŰKÖDIK FIREFOX BÖNGÉSZŐBEN!!! Ez a cikk folyamatosan bővülni fog új információkkal. Lehet hozzászólni is.:)  Sajnos van úgy, hogy a film, ha a videobb oldalon van megáll, mivel több mint 70 percig nézted.
Videók + Profil videó
A magyarvagyok oldalra egyenlőre SAJÁT videót nem lehet feltölteni. Így arra kérünk mindenkit, a youtube oldalra töltse fel a videóját először, utána annak a videónak a címét ajánlja be erre az oldalra. A MagyarVagyok oldalra feltett videók megtekintéséhez Flash lejátszó telepítése szükséges. A Flash lejátszó letölthető itt.
Videólisták. Kik csinálják és hogyan?
Mivel az oldal rohamosan növekszik, két ember nem elég a sok jó videó listázásához.A MagyarVagyok Tagok segíthetnek a videók listázásában, ők a mások által felajánlott videókat is betehetik azokba a videó listákba, amelyek már léteznek, és ha a videóhoz lista nem található, akkor csinálhatnak egy olyan listát, ami akkor hiányzott (például egy új film, aminek nincs listája).

6 cikk | 1 / 1 oldal