Természetesen melegíts, ne mikrohullámú sütőben


Természetesen melegíts, ne mikrohullámú sütőben

Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak. A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%, elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%, mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki. A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre. Hogy mire nem azt lejjebb olvashatjuk.Szerintem van igazság benne!

"Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban. Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok......"

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé teszi magát.

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket! Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozószemélyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,Negyedikként biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő)folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak rákot;

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN!!! CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI,MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT. A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

Én azt javasolnám hogy mindenki természetesen melegítsen, ne mikrohullámú sütőben!!!


Nem lesz egészséges sejtépítés

"A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák elő kapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé „eszi” magát."

Elgondolkodtató, hogy gyermekeink, unokáink mikrohullámú sütővel készített, melegített ételeken nőnek fel. Sok helyen az egészségügyi intézményekben, idősek otthonában is mikrózott ételeket tálalnak fel a betegeknek és öregeknek, akiknek amúgy sem erős az immunrendszerük. Régebben alig volt rákos beteg gyermek, ma pedig már a kórházakban sajnos vannak gyermekrák osztályok is. A daganatos betegek száma pedig napról napra növekszik.

Ez a gondolat a készülék megjelenése óta foglalkoztat. Mérnöki és egészségügyi felsőfokú végzettségem tartott vissza attól, hogy mikrohullámú sütőt vásároljak magamnak és családomnak. Tudom, hogy a technikai civilizáció sok új dolgot talált fel, amiről azt hitték, hogy ártalmatlan, aztán később kiderült, hogy ártalmas, mégsem hozták nyilvánosságra, mivel óriási üzlet a termékek eladása, s ha megbetegszik valaki, akkor az is óriási üzlet a gyógyszergyártóknak. Tehát mindenki jól jár, csak a „megvezetett” fogyasztó nem. Végül is a Föld nevű bolygó is jól jár, mert így elkerülhető a túlnépesedés...

A természetben nincs ilyen intenzív mikrohullámú sugárzás, tehát az emberi szervezet szempontjából ez a hatás új. Tudjuk, hogy az élővilágban az ember az, aki legrosszabbul alkalmazkodik az őt érő külső-belső hatásokhoz. Sok-sok generáció kell ahhoz is, hogy megszokjon valamit a genetikai rendszere.



Szerkesztés dátuma: szerda, 2013. április 10. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 5,147 Kategória: Természet-esen
Előző cikk: Természetes anyagokkal is lehet tiszta a fürdőszoba Következő cikk: Tojás a ház körül és a szépségápolásban

Forrás:
natursziget.com
+ emailban küldött körlevél


   








Megjegyzések

Mereteiné-Matosics Ágnes
csütörtök, 2013. április 11. 16:37
Ha így károsult ételt fogyasztunk, a legkisebb problémánk, ami lehet, az, hogy az étel tápanyagtartalma jelentősen csökken, és a benne található vitaminok a szervezet számára felhasználhatatlanná válnak. A nagyobb probléma pedig az, hogy a szervezetünk védekezőképessége csökken, és a vérben lévő daganatsejtek száma megnövekszik. Nem véletlen, hogy a rövidhullámok hatását vizsgáló kutatások eredményeként a hetvenes években a Szovjetunióban betiltották a mikrohullámú sütők forgalmazását. Svájcban, Németországban és Amerikában is jelentek meg olyan tanulmányok melyek a mikrohullámú sütők egészségkárosító hatását bizonyítják.
Mereteiné-Matosics Ágnes
csütörtök, 2013. április 11. 16:53
Láttam képeket is ennek a kísérletnek (csíráztatásnak) tett eredményéről és igen csak megdöbbentő volt!
Mereteiné-Matosics Ágnes
csütörtök, 2013. április 11. 17:34
pl.:

Horányi Ferenc
csütörtök, 2013. április 11. 17:55
(NaturaHirek.hu) A világ legkényelmesebb készülékei -a mikrohullámú sütők feltétlenül szükségesnek tünnek a mai rohanó világban. Jelenleg a nyugati háztartások legalább 80%-ában vannak jelen a mikrosütők. A legtöbb ember kérdés nélkül használja ezt a konyhai berendezést és gyakran azt hiszik, hogy ez igen ésszerű alternatívája a hagyományos sütő használatának melegítés vagy főzés céljából. Azonban érdemes kétszer is meggondolni használatát, mert talán ez a legrosszabb dolog, amit étellel tehet az ember.

Nézzük hogyan működik a mikrohullámú sütő és milyen egészséget befolyásoló hatásai vannak
A mikrohullámok elektromágneses sugárzások és az energia spektrum alacsony energia szintjén állnak, közel a rádióhullámokhoz. A hullámokat egy úgynevezett magnetron generálja – ez minden mikrohullámú sütőben megtalálható.

A magnetronok elektromágneses mezőt hoznak létre 2,4 Gigahertzes (GHz) mikrohullámú frekvenciával.

Ahhoz, hogy valami felmelegedjen egy mikrohullámú sütőben, viz jelenlétére van szükség. Ha víz nincs az ételben, a felmelegedés nem jön létre. Ennek az az oka, hogy a mikrohullámok hatására a vízmolekulák az élelmiszerben hihetetlen sebességgel kezdenek el rezegni és ez molekuláris súrlódást okoz, amely végül is elvezet az étel felmelegedéséhez. A víz molekulák szerkezete eközben szétszakad és erőteljesen deformált lesz. Ez a módszer egészen más, mint bármilyen főzési mód.

Ahogy Hans Hertel, egy svájci tudós elmondja:

“Nincs olyan atom, molekula és sejt bármely szerves anyagból álló rendszeren belül, amely képes ellenállni egy ilyen erőszakos, pusztító erővel biró sugárzásnak.” A molekulák szerkezete szétszakitódik, erőteljesen deformáltak lesznek (ún. szerkezeti izoméria jön létre)”

Ki ne használjon mikrohullámú sütőt, és miért?Senkinek nem szabadna mikrohullámú sütőt használnia. Ez különösen igaz a csecsemők, gyermekek, terhes és szoptatós anyák és bármilyen betegségben szenvedők körére. Az átlagembert már igy is rengeteg más sugárzással bombázza környezete.

Lehet, hogy “Mikrohullámú Betegség”-ben szenved?
Magas szintű mikrohullámú sugárzásnak kitett emberekben az alábbi tünetek léphetnek fel.

1.Csökkent kognició
2.Hányinger
3.Látási problémák
4.Depresszió és ingerlékenység
5.Legyengült immunrendszer
6.Fejfájás
7.Szédülés
8.Álmatlanság és
9.Alvási zavarok
10.Gyakori vizelés és extrém szomjúság jelenségei


A mikrohullámú betegség első jele az alacsony vérnyomás és lassú szívverés. A későbbi és a leggyakoribb megnyilvánulásai a szimpatikus idegrendszer krónikus ingerléséből eredő stressz szindróma és a magas vérnyomás.

Ez a szakasz gyakran magában foglalja a fejfájás, szédülés, szemfájdalom, álmatlanság, ingerlékenység, szorongás, hasi fájdalom, idegi feszültség, koncentrálóképesség zavara, hajhullás, valamint vakbélgyulladás, szürkehályog, reprodukciós problémák, és a rák előfordulását. A krónikus tünetek között végül a mellékvese kimerültség és az ischaemiás szívbetegség [a koszorúerek elzáródása és a szívinfarktus] lesznek a vezető szindrómák.

Dr. Lita Lee a Health Effects of Microwave Radiation A mikrohullámok egészségre gyakorolt hatásai cimü könyvében kifejezte aggodalmát a mikrohullámok használatával kapcsolatban.

•Szerinte nyirokrendszeri betegségek és tünetek hozhatók összefüggésbe a mikró használatával, ami annak köszönhető, hogy a szervezetnek lecsökken az a képessége, hogy megakadályozza bizonyos típusú rákos megbetegedések kialakulását.
•A vérben rákos sejtek kialakulását figyelték meg
•Megnőtt a gyomor-és bélrendszeri daganatok száma
•Emésztési rendellenességek és az emésztőrendszer hanyatlása volt megfigyelhető
Az életenergia kimerülése
A nem feldolgozott vagy főzött élelmiszerek természetesen tartalmaznak a napból átadódó élet energiát. A biofotonok a fény legkisebb fizikai egységei, amelyek az élet minden formájában elraktározódnak. A legfőbb biofoton források a természetesen termelt zöldségek és főleg napsütötte, érett gyümölcsök.

A mikrohullámozott élelmiszer gyakorlatilag potenciálisan elpusztítja és kiüríti az ételben lévő életenergiát, és teszi a termékeket teljesen halott és élettelen biológiai masszává. Ezen túlmenően, az étel tápértéke elvész és szinte használhatatlan lesz tápérték szempontjából.

Tény: Teljes körü vizsgálatok után az oroszok betiltották a mikrohullámú sütő használatát
A mikrohullámok használatát először a nácik találták fel annak érdekében, hogy csapataikat a második világháború idején gyors meleg étellel lássák el. Látván, hogy ezek a mikrohullámú sütők új találmányok, az amerikai hadügyminisztérium röviddel a háború után elrendelte, hogy végezzenek kutatásokat az új eszköz megbizhatóságát illetőleg.

A Szovjetunióban miután levezették ezeket a kellő mélyreható kutatásokat, a folyamat végén betiltották a mikrók használatát. A tilalmat azonban később feloldották a Peresztrojka idején.

Vizsgálati eredményeik a következők voltak:

•Rákkeltő anyagok keletkeztek szinte minden étel mikrózása után
•A tejben és a gabonában mikrohullámok hatására rákkeltő anyagok alakultak ki az aminosavak transzformálódása által
•Mikrohullámú sütőben elkészített húsokban rákot okozó vegyületek képződtek, mint pl a d-Nitrosodienthanolaminok
•Mikrohullámon a gyümölcsök kiolvasztásakor a glükozidok galaktozidokká alakultak, amelyek rákkeltő anyagok
•Rendkívül rövid mikrohullám expozíció is a nyers, főtt, vagy fagyasztott zöldségekben a növényi alkaloidokat rákkeltő vegyületekké alakitotta át
•Rákkeltő szabad gyökök alakultak ki mikrózott növényekben, zöldségekben
•Biodegradáció következtében jelentősen csökkent a B- vitaminok, a C és E vitaminok, az ásványi anyagok és lipotropikumok fellelhetősége.
Az oroszok vezette kutatás végül is nemzetközi figyelmeztetésbe torkollott, miszerint a mikrohullámú sütők igen káros biológiai és környezeti hatásokkal rendelkeznek. A figyelmeztetésben más, hasonló frekvenciájú elektronikus eszköz is szerepel és szó esik a mobiltelefonok káros hatásáról is.

Elbúcsúzhat az étel tápértékétől
A legtöbb tanulmány egyetért egy dologban: a mikrohullámozott étel tápértéke jelentősen kevesebb mint a melegités előtt.

Íme néhány tanulmány amelyek szemléltetik a mikrohullámú sütő káros hatásait.

•A mikróból kivett brokkoli elveszti jótékony antioxidáns hatásának 97%-át. A párolt brokkolinál ez a veszteség csak 11%-ban nyilvánul meg. Pár fenolos vegyület és glükozinolátok is elvesztek. A tanulmány 2003 novemberében jelent meg a ‘Journal of the Science of Food and Agriculture’ folyóiratban.
•A spárga C-vitamin tartalma lebomlott, egy 1999-es skandináv tanulmány szerint.
•Egy másik tanulmány megállapította, hogy a fokhangymában 60 másodperces mikrózás után alig lehetett allinázt találni, amely a fokhagyma elsődleges rákellenes összetevője.
•Egy japán tanulmány szerint mindössze 6 perces mikrohullámú melegítés a tej B12 vitamin tartalmát a szervezet által felvehetetlen állapotba alakitja át.
•Egy 1992-es tanulmány megállapította, hogy az anyatej elvesztette lizozim aktivitását, antitestjeit és sokkal megfelelőbb környezetté vált a potenciálisan patogén baktériumok növekedéséhez.
A mikrohullámozott élelmiszer negatív hatást gyakorol a szívre és az egész szervezetre
Hans Hertel, egy svájci élelmiszer tudós vizsgálta először az első mikrózott élelmiszer és emberi fiziológia kapcsolatát. Tanulmányozása során Hertel megállapította, hogy a mikrohullámú sütőben az élelmiszer olyan degeneráción megy keresztül, ami egészségügyi problémákat okozhat.

Ezek a problémák a következők:

•Emelkedett koleszterinszint
•Leukociták (fehérvérsejtek) számának csökkenése figyelhető meg, amely mérgezésre utal
•Csökkent vörösvérsejt-szint
•Radiolytikus vegyületek keletkezése
•Csökkent hemoglobin szint, ami vérszegénységre vezethető vissza
Egy másik tanulmány azt találta, hogy a 2,4 GHz-es frekvenciás sugárzás

emelkedett vércukorszintet is okozhat bizonyos emberek esetében. Ez rámutat arra a lehetőségre, hogy a 3. típusú cukorbetegséget többek között elektromos kisugárzás is generálhatja.

Forrásanyag:

curezone.com/foods/microwave_oven_risk.asp

Magyarországnak szüksége van a legújabb kutatási információkra. Kérjük, ossza meg a cikket barátaival, ismerőseivel!
Horányi Ferenc
csütörtök, 2013. április 11. 18:05
A tapasztalatom nem kémián és fizikán alapszik, hanem avalóságból: évekig a kutyámnak nap mint nap mikróba főztem a kajáját és a vége "daganat és rák"
melegitésre ugyan használtam magunknak is de nem szívesen hogy a kutyám elpusztult. Manapság a drága mikrómat mostmár Kb. 5-6 éve kidobtam,mert
úgyláttam nem rezkirozok. Nagyon jól meg vagyunk nélküle, nem hiányzik és sokkal jobb, természetes uton a melegités és főzés. Szerintem is az ételt rocsolja és tönkreteszi, csak a gyártókat gazdagitja.
Aki használja, legyen szerencséje a hosszu élethez. "Ammen"
vasárnap, 2013. április 14. 15:27
Kicsit jobban el kellene mélyülni a témában, mielőtt publikálunk valamit. Legtöbben az internetről kimásolt "marhaságokat" írják, pl.-ul: "szétszakadnak a molekulák" vagy " elveszíti a vitamin tartalmát" stb.
Ezek mind igazak a hagyományos melegítése is. a vízmolekuák a hagyományos tűzhelyen is szétszakadnak. Azután újra összeállnak, csak úgy, mint a mikrózoztt víz esetében. A vitaminok pedig egyszerűen 40 c fölött simán tönkre mennek! Tessék megnézni mikroszkóppal. Mellesleg a Szovjetunióban azért tiltották be, mert olyan spéci volt a techológiájuk, hogy kisugároztak. Azt pedig elég nehéz lenne megmondani, hogy egy kutya vajon akkor is rákos lett volna-e ha nem kap mikrózott ételt. Mert az én kutyám is abban pusztul el, pedig soha nem evett mikróban melegített ételt. Ez meg egyenesen vérlázító: "Egy másik tanulmány azt találta, hogy a 2,4 GHz-es frekvenciás sugárzás emelkedett vércukorszintet is okozhat" Jelentem: nem sugározhat KI a mikró! Csak BE. Tessék lemérni.
Gilányi Ottó
csütörtök, 2013. április 18. 08:37
Be kell hogy szóljak, és a Feri védelmére kell, hogy álljak. Minden eddigi tudásom és tapasztalatom a micro ellen szól. Tessék meghalgatni vagy megnézni egy Weixl eloadást és utánna kipróbálni (nekem mondjuk fáj a fejem a micrótól)(nem vagyok hipohonder sem dilinyós) a micro szigetelése 0 azaz minden hullám ami benne létrejon az kívul folytatja átkos dolgát, tényleg elég betenni egy mobiltelefont és felhívni. A maximális efektus az annyi volt, hogy a micró belsejében egy pálcikányit esett a térero(simán felhívtam magam pedig már vagy 5-ot kipróbáltam). A micrók falai burlolólemezei nincsenek megadott frkvenciára hangolva tehát ha a mobilom 1500-1900MHz-e átmegy rajta akkor a tobbi is.(van elektromos végzettségem is, tudom mirol beszélek)
A hagyományos melegítésrol és a micróban melegített dolgokról, hogy hogyan esnek szét a molekulák pedig el kell hogy mondjam hagyományos fozésnél a molekuja ugy hullik szét ahogyan az el van az istentol rendelve, mert minden anyagnak a foldon ujrahasznosíthatónak kell lennie, de amikor a microhullám teszi ezt az az eros váltómágneses tér miatt atomjaira rezgeti az anyagot-és ugye az nem ugyanaz. Késsel való vágásnál és fozésnél a gyenge kotéseket hasítjuk szét de rezgeréssel minden struktúrát homogén katyvasszá lehet tenni.
Mégvalami az USA microhullámú tomegoszlatója mit okoz? Célzott helyen mindenkit nagy forróság és fejfájás ont el.
Ha megnézzuk Fukusima és nagaszaki helyét akkor ott mindennek rákosnak kellene lenni de nem, de nálunk viszont akik felett átsuhant a Csrnobili felho ami kozel sem volt akkora hatással mint a Japán hatás mégis mindenki rákos. Csernobil 86 ban volt microt meg tomegesen 96ban lehetett venni. Hát kérlek tedd fel kedves László a kérdést, és te is végezd el az osszes kísérletet ami módodban áll mielott védenéd a microgyártókat. És kérlek a kísérleteid eredményét oszd meg velunk, milyenek az eredményeid, lehet hohy pozitív hozzáállásod miatt jobb eredményeket mutatsz majd.
szombat, 2013. április 20. 19:33
A mobiltelefon frekvenciája nem 2,4 GHz! Ezért szólal meg a mikróban. Az ajtón lévő fémháló lyukmérete pontosan úgy van kialakítva, (hangolva) hogy a 2,4 Ghz ne tudjon kisugározni viszont az ettől eltérő frekvenciát átengedik, tehát minden további nélkül megszólal a behelyezett mobil. Ha elektromos szakember vagy, kedves Ottó, akkor azt is tudod, hogy minden a hangoláson múlik. 2,4 GHz = 24000000000 Hz. (tehát, huszunnégyezer millió Hertz!) Na már most elég ha ez a 2,4 giga, csak 2 Hz-el eltér, (24000000002) akkor már nem müködik a vízmelegítés. Ezt lehet mérni és én lemértem és szivesen lemérem a szemed láttára, kedves Ottó, ha van ráidőd, és tényleg érdekel. Ugyan nem mobillal, (hanem profi sugárzásmérővel) mert a két frekvenciának annyi köze van egymáshoz, mint a síbakancsnak a harangvirághoz. Próbáld ki a következőt: kapcsold be üresen a mikrót, azután tegyél egy lapos müanyag edénybe egy kis vizet, szorítsd a mikró üvegajtajához és tegyél bele egy pontos hőmérőt. Ha csak egy tized celsius fokkal melegebb lesz a víz, akkor veszek Neked (ismeretlenül is) egy új hagyományos tűzhelyet, bármennyibe kerüljön is. Egyébként pedig magyarországon semelyik szolgáltató nem használja az 1900 Mhz-es frekvenciát. De tereljük a dolgot isteni síkra: Ha a hagyományos sütő Istentöl való rendelés, akkor a különböző frekvenciákat sem az ördög találta ki. Áltudományos "ismeretterjesztő" cikkek, filmek, posztok és blogok elárasztják az internetet és persze a jóhiszemű emberek konkrét tudás hiányában meg is osztják iziben egymással, és szentül hiszik, hogy mindez úgy is van, hiszen le van írva. A melegedés a mikróban nem a "váltómágneses tér" miatt jön létre, hanem a vízmolekulák (és csakis a vízmolekulák) súrlódásától és ugyanez a molekulasúrlódás jön létre a hagyományos melegítéstől. A mikrohullám a nukleáris sugárzással nem keverendő össze, mert az áram kikapcsolásával ugyanúgy megszűnik a frekvencia sugárzása, mint amikor egy zseblámpát kikapcsolunk, nem világít tovább. A nukleáris sugárzás viszont tovább folytatódik azután is ha az energia forrását megszüntetik. Hogy az USA tömegoszlatója mit csinál, azt nem tudom, nem volt szerencsém hozzá, de a világ már csak ilyen, jó dolgokat is szoktak rosszra használni és ez nem a mikrohullám hibája. A mellékelt képen láthható, hogy pl-ul a számítógép processzora milyen frekvencián is megy, sőt nagyon sok intel-proci egész pontosan 2,4 Ghz-n ketyeg, mégsem rákosodik el tőle senki, persze csak addíg, amig valaki ki nem publikálja, hogy micsoda ártalom a számítógép közelsége. Onnantól aztán beindul a pozitív visszacsatolás a különböző fórumokon és azonnal tudni vélik, hogy x-y attól lett beteg. Nekem semmi közöm a mikrosütők gyártóihoz, mint ahogy a fizika törvényeinek sincs köze ahhoz, hogy valakinek pozitív vagy negatív a hozzáállása, és biztos tudás bitrokában állíthatom, hogy a mérési eredmények sem a hozzáállást, hanem a pontos tényeket mutatják. Ettől függetlenül mindenkinek szíve joga, hogy mit hisz, de a hit meg a tudás nem ugyanaz. ÜdV: Cs.L.

Gilányi Ottó
szerda, 2013. április 24. 13:35
Kedves László kérlek pontosabban írd le a mérésedet mert így nehéz megállapítani a mérés helyességét, és kérlek ha ennyire benne vagy a témában akkor kuld el azt az ekzakt képletet amivel a lyukakat hangolták.
A mágneses tereknek viszont van egy nagyon jó tulajdonsága -nem állítja meg oket semmi, mindenen áthaladnak- lehet oket befolyásolni de az sokmindentol fugg és az nem irányítás hanem befolyásolás. A processzorban nem mágneses tér keletkezik, hanem az információimpulzusok FESZULTSÉGE változik 2,5GHz sebességgel 0,5és 4,5V kozott (egy proci lyan 50W hot termel a nagy áramok miatt) De ez mind eggyenáram nagyon kis amplitúdóval,ami nem ugyan az mint amikor 700W energiával generálok egy mágneses teret ( nem Volt, hanem Henri meg Tesla) aminek a pólusát cserélgetem 2,4GHZ-vel szóval ez alapveto felfogás beli probléma. Ha pedig már itt vagyunk a frekvenciáknál és annyira belejottél és voltál olyan kedves hogy ajánlatomra elvégezted az én kísérleteimet is szeretnélek megkérni, hogy végezd el ugyanezt a kísérletet a felharmonikusokra való hangolással, mert ugye ott még érhetnek nagy meglepetések.
Mellesleg hogy a mobilfentartók mit vallanak be és hogy a telefonok mukodésitartományát ki hogyan használja ebbe biztonsági okokból nem megyek bele, de a változó mágneses tér sejt roncsoló hatású ugyanúgy mint a rádioaktív sugárzás az azt hiszem nem kovetel diskurzust. Nem gyanusítalak, csak kérlek ne védd oket akiknek vaj van a fején, majd ezt ok maguk is megteszik -ha kell.
Szeretettel: OTi
péntek, 2015. július 3. 09:56




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: