Rák ellen


Rák ellen

Szabó Gyuri bácsi a bükki füves ember elmondta, hogy rákban nem lehet meghalni. Mert a szervezet öngyógyító, ilyenkor az immunrendszert kell erősíteni és az adott rákra való növényeket használni. Testünkben mindig vannak rákos sejtek és ezeket a szervezet normális esetben kordában tartja. Ha gyengül az immunrendszer, akkor képesek csak az elburjánzásra. Nagyon fontos, hogy higgyük, sőt, tudjuk, hogy a rák nem halálos ítélet. Abszolút gyógyítható.

Elmondta, hogy a székelyek mit használnak rákgyógyszerként, teljes hatékonysággal.

És ezt tudóscsoportok nemrégiben be is vizsgálták, igazolva a gyógymód hatékonyságát. Tehát Erdélyben egy nagyon egyszerű orvosságot használnak a rák gyógyítására. Szilvalekvárt. Igen, szilvalekvárt. A szilva gyógyító erejű, kimagaslóan magas az antioxidáns tartalma. Frissen is érdemes szezonban sokat fogyasztani belőle, de aszalt szilvaként is hatásos, valamint lekvárként is. Nos, nem csak hungarikum a kiváló házi szilvalekvár, de csodálatos erejű rákgyógyszer is.

                                        

Bőrrákra közönséges galaj, diólevél és fagyöngy keverékének tinktúráját használjuk.

         

Szájüregrákra: körömvirág - idényében minden nap 3 virág nyersen elrágcsálva, amíg elmúlik a betegség.rA gyümölcsökből készült lekvároknak magas a rosttartalma, amely jótékonyan hat az emésztésre. A különböző gyümölcsök különféle hatással bírnak. A piros és fekete gyümölcsök vas- és antioxidáns-tartalma magas. A szilvalekvár vértisztító és hashajtó, a sárgabarack vízhajtó, méregtelenítő hatású.

                         

Mellrákra: fagyöngytea.

Leukémiára: somlekvár."


Szerkesztés dátuma: péntek, 2013. április 19. Szerkesztette: Mereteiné-Matosics Ágnes
Nézettség: 3,320 Kategória: Természet-esen
Előző cikk: Olcsó, természetes ablak tisztító Következő cikk: Takarítási trükk


   











Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: