Esztergom-FM Group Partner

 

Esztergom-FM Group Partner

Esztergom-FM Group Partner
Üdvözlök mindenkit az oldalamon! Most kezdtem el foglalkozni az FM Group termékeivel. A cégről egy kis ismertető smile hangulatjel :

Az FM (Federico Mahora) lengyel székhelyű cég, amely 2004 augusztusában alakult. Magyarországon 2005. október 5. óta működik Budapesten. A cég azon az ötleten alapszik, hogy márkás parfümökre hajazó illatokat állít elő. Az FM 1999 óta már több, mint 50 országban jelen van, és az egyik legmeghatározóbb parfümgyártóvá nőtte ki magát.
Az FM parfüm nem más, mint a márkás, és már ismert parfümök alternatív változata. A parfümök ugyanolyan hatékonysággal, és megfelelő körülmények között készülnek, mint az eredeti illatok, így a minőség is ugyanolyan marad. Az FM parfümök legjobb tulajdonsága, hogy ugyanolyan kvalitást kínál, mindenki számára elérhető áron.
Az FM kiváló minőségét a német Drom Fragrances International céggel kötött szerződése garantálja, amely cég a legjobb a parfüm piac területén, és világhírű, közismert illatanyagokat állít elő. Az FM sikerességének kulcsa az, hogy csupán az illatot, magát a parfümöt kell megfizetni, és nem a reklámot, vagy a termék méregdrága dobozát, így az jóval alacsonyabb áron kerül a vásárlókhoz, azonban töretlen minőséggel, mint az eredeti, névvel ellátott parfümök.
A női és férfi parfümök mellett testápoláshoz szükséges termékek (testápoló, dezodor), make up termékek (alapozó, szemfesték, szempillaspirál, ajakfény), spa termékek (tusfürdő, testradír, fürdősó), hajápolók, férfi testápoló termékek (borotvahab, after shave, dezodort, tusfürdő, testbalzsam), gyermek, és lábápoló termékek is találhatóak, és megvásárolhatóak.


   

Üzenőfal

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal