Háború és Terror Európában * Iszlám invázió - Illegális bevándorlás

 

Háború és Terror Európában * Iszlám invázió - Illegális bevándorlás

Háború és Terror Európában * Iszlám invázió - Illegális bevándorlás
Közzététel: 2018. márc. 13.


Az M1-nek nyilatkozott egy német család, amelyik a bevándorlók miatt szeretné elhagyni németországi otthonát. Állításuk szerint egész Németország olyan, mint egy no-go zóna. Azt tervezik, hogy Sopronban vesznek házat.

Mario Hätinger, egy Baden-Württemberg tartománybeli faluban lakik feleségével és két lányával. Azt mondta, a tömeges bevándorlás óta félelemben élnek. Szinte naponta értesülnek arról, hogy megkéseltek vagy megerőszakoltak egy német nőt.
„Ha megnézzük például, a német nők szeretnek futni, nálunk a futás az egyik legveszélyesebb sportággá vált. A fiatal lányok sincsenek biztonságban, megismerkednek és kapcsolatot létesítenek fiatal migráns fiúkkal, ők pedig megerőszakolják, megölik vagy leszúrják őket” – mondta az apa.

A férfi aggódik felesége és lányai biztonsága miatt. Azt mondja, a kormány Németországban nem védi meg őket, a bevándorlóknak kedveznek a bíróságokon és az önkormányzatoknál is, a rendőrség pedig nem tudja megóvni őket az esetleges támadásoktól. A férfi azt mondja: Németország olyan mint egy no-go zóna. Ezért azt fontolgatják, hogy elköltöznek. Többször beszéltek már róla, hogy hol laknának szívesen, és végül úgy döntöttek: Sopronban vesznek házat.
Véleménye szerint Magyarországon nem lennének ilyen nagy számban bevándorlók. „Magyarország keresztény ország, én is a keresztény értékeket képviselek, és úgy gondolom, ott biztonságban lennénk. A magyarok szerencsésnek mondhatják magukat, hogy Orbán Viktor megépíttette a kerítést, és megvédte az országot a migrációs hullámtól. Mi, németek is csak megköszönni tudjuk Magyarországnak, hogy még áll a kerítés, ha ugyanis nem lenne, akkor egyenesen letaroltak volna bennünket a bevándorlók” – fogalmazott Mario Hätinger.

A család jelenleg az előkészületeknél tart. Hamarosan Sopronba utaznak, hogy házat vásároljanak.

video : https://youtu.be/h2bZEvNml40


   

Üzenőfal

szerda, 2018. május 2. 00:52
Egy svéd képviselő is Magyarországra költözik, mert itt biztonság van.
Cikk: https://888.hu/article-egy-sved-kepviselo-is-magyarorszagra-koltozik-mert-itt-biztonsag-van
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=fXSyERl5gPQ

16 megjegyzés | 1 / 2 oldal