LOGI-VÁR klasszikus fa építőtőjátékok

 

LOGI-VÁR klasszikus fa építőtőjátékok

LOGI-VÁR klasszikus fa építőtőjátékok
A fajáték hazai fejlesztésű és gyártású játék áru, a hajdúböszörményi Fazekas Ferenc és Fazekas Zoltán készíti. A természetes anyagból készült játék alkatrészei az eredeti gerendaméret méretarányos másai, a rönkök összeillesztési módja megegyezik a valódi gerendaházak építésénél használt technológiával.
A játék egységcsomagjai tetszőlegesen összeépíthetőek, az elemek egymással kompatibilisek, kreatív lehetőséget kívánva az otthoni játékhoz gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az egyszerű elemek egymáshoz kapcsolhatóak, ezáltal a legegyszerűbb szerkezetektől a legbonyolultabb építményekig szinte bármilyen térbeli struktúra megalkotható. Fejleszti a gyermekek kreativitását, találékonyságát és térlátásukat.

A logikai építő játék 86 darabos, 5 alkatrésztípust tartalmaz – 3 különböző hosszúságú gerendaméretet, valamint készletenként 2 db. kisebb és 2 db. nagyobb tűzfal elemet. A gyerekek építhetnek belőle karámot, tornyot, házikót, kerítést, labirintust, repülőgépet, tankot, kishajót, kisautót, garázst, alagutat, hidat, várkastélyt, szélmalmot, babaházat és babaházba még bútort is (ágy, asztal, szekrény) stb.
A játék építkező kedvű fiúk és lányok részére egyaránt javasolt. Kiváló szórakozás minden korosztály számára.

Helység: Magyarország » Hajdú-Bihar » Hajdúböszörmény
Cím: Báthory Gábor krt. 32/a
Weboldal: www.logivar-fajatek.hu/fa-epitojatek-webaruhaz
Kapcsolat: Fazekas Ferenc
+36-702-198-112

   

Üzenőfal

vasárnap, 2013. július 21. 18:26
LOGI-VÁR fajáték film a You Tubeon

1 megjegyzés | 1 / 1 oldal