Külföld hírek

   

Külföld
péntek, 2015. február 27. 21:27
Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét elsősorban saját táborának célozta, hiszen nincs kampányidőszak, amikor minden szavazópolgárhoz kellene beszélnie – mondta el az MNO-nak Szomszéd Orsolya.
Külföld » Erdély.Ma
Külföld
péntek, 2015. február 27. 21:08
Németország a korábbi elutasítás ellenére mégis hajlandó támogatni a NATO-szövetséges Litvánia hadseregének korszerűsítését – írta a Der Spiegel című lap.
Külföld » Erdély.Ma
Külföld
péntek, 2015. február 27. 14:44
Mintegy harminc lengyel gazda a február eleje óta tartó tiltakozás keretében péntek délelőtt eltorlaszolta a Varsó-Moszkva nemzetközi vasútvonal egy szakaszát a kelet-lengyelországi Siedlce közelében.
Külföld » Erdély.Ma
Külföld
péntek, 2015. február 27. 13:58
Fokozva mindig harcias propagandáját, Észak-Korea pénteken háborúval fenyegette meg az Egyesült Államokat a néhány nap múlva kezdődő amerikai-dél-koreai hadgyakorlatok előtt.
Külföld » Erdély.Ma
Külföld
péntek, 2015. február 27. 12:35
Egyes meghatározott választóhelyiségekben három napig előzetes szavazást rendeztek, s február 19. és 25. között a balti állam lakosai elektronikusan is leadhatták voksukat.
Külföld » Erdély.Ma
Külföld
péntek, 2015. február 27. 12:30
Húsvágó bárdokkal lekaszaboltak Dakkában egy a vallási fundamentalizmus ellen fellépő bangladesi születésű amerikai bloggert – közölte pénteken a bangladesi főváros rendőrsége.
Külföld » Erdély.Ma
Külföld
péntek, 2015. február 27. 12:09
Rendőrkézre került három embercsempész is 2015. február 27-én hajnalban Mórahalom belterületén – írja a police.hu. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 0 óra 40 perckor a Röszkei úton állítottak meg három személygépkocsit. A járművekben a három szerbiai sofőrön kívül összesen 15 szíriai utas tartózkodott még. A szír állampolgárok jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért – a sofőrökkel együtt – előállították őket a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségre. A szerbiai férfiak ellen embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Egyébként tegnap 114 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök Csongrád megye déli részén. Az elfogott migránsok közül 15-en vallották magukat koszovóinak. A többiek főként Szíriából, Afganisztánból és Irakból érkeztek. A legnagyobb számú csoportot 2015. február 26-án 20 órakor Ásotthalom külterületén fogták el, ott 18 koszovói és afgán állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt. Az elfogott határsértők menedékkérelmet nyújtottak be. Ügyükben a további eljárást a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folytatja le.
Külföld » MagyarSzo.com

247 cikk | 13 / 13 oldal