Kultúra hírek

   

Kultúra
péntek, 2015. február 27. 12:10
Márciusban lesz egyéves a megújult Akvárium Klub. A március 28-i rendezvényen fellép Richard Dorfmeister is, a következő hetekben pedig koncertet ad a Parov Stelar Band, a Stereo MC's, a De-Phazz és John Mayall.
Kultúra » KultúrPart
Kultúra
péntek, 2015. február 27. 12:02
Denis Villeneuve lehet a Szárnyas fejvadász folytatásának rendezője, a sci-fiben Harrison Ford ismét Rick Deckard szerepét játssza – értesült a The Hollywood Reporter.
Kultúra » 168 óra Online
Kultúra
péntek, 2015. február 27. 11:53
A bolognai rendszerű vagy az osztatlan tanárképzés a jobb? Miért volt jó, ha valaki az osztott, 3 + 2 éves képzésben vett részt, azon kívül, hogy kitolhatta az egyetem elvégzését jó pár évvel? Miért jobb a régi-új osztatlan tanárképzés, mint a 7 évet...
Kultúra » Nyelv és Tudomány
Kultúra
csütörtök, 2015. február 19. 14:11
II. Lipótra mint nagy építőre emlékeznek Belgiumban, aki számos középületet emeltetett Brüsszelben, Antwerpenben és Oostendében. Arról kevesebb szó esik, hogy a király magánbirtoka, a Belgiumnál mintegy nyolcvanszor nagyobb területű Kongói Szabadállam bevételeiből szerezte vagyonát, ahol a féktelen rablógazdálkodás milliók életét követelte.
Kultúra » TörténelemPortál.hu
Kultúra
hétfő, 2014. október 20. 19:01
Tüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!
Kultúra » Napvilág.Net

385 cikk | 20 / 20 oldal