Hírek - Inforadio.hu

Bulvár
kedd, 2015. március 3. 23:57
Egy disneylandi relikviákat gyűjtő magánszemély kollekciójának darabjait árverezték el 1,7 millió dollárért (csaknem félmilliárd forintért).
Bulvár » Inforadio.hu
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 23:36
Három személyautó ütközött össze Óbudán a Lajos utca és a Nagyszombat utca kereszteződésében - tájékoztatta az MTI-t az ORFK sajtóügyeletese.
Bulvár » Inforadio.hu
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 21:55
Az Antarktisz jeges vizében úszva kampányol a Ross-tenger védelméért Lewis Pugh brit hosszútávúszó, aki embert próbáló vállalkozásával a Föld legdélebbi pontját hódította meg, ahol még úszni lehet.
Bulvár » Inforadio.hu
Hírek
kedd, 2015. március 3. 21:43
Nem tesz feljelentést az Egyesült Államok és Anglia ellen a világ legnagyobb SIM-kártya gyártója, a francia alapítású, de hollandiai székhelyű Gemalto multinacionális vállalat, amiért a két említett állam titkosszolgálatai 2010-ben és 2011-ben behatoltak a cég informatikai rendszerébe. Franciaországban rossz emlékeket ébresztett a történet, a cég elődjének irányítását tizenöt évvel ezelőtt ugyanis egy az amerikai titkosszolgálatokhoz kötődő befektető szerezte meg.
Hírek » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 21:35
Béres József Széchenyi-díjas kutató, feltaláló híres felfedezése, a Béres-csepp felhasználásának kezdeti időszakát, valamint a tudós meghurcoltatásának eseményeit dolgozza fel Fazekas István költő-író A megvádolt című új drámakötete, amelyet kedden mutattak be Budapesten az Írószövetség épületében.
Kultúra » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 20:56
Váratlanul érte Andorai Pétert, hogy őt választották a nemzet színészei közé. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész kollégái keddi döntése után az MTI-nek nyilatkozva kiemelte: a pályán mindenekelőtt a szorgalom és alázat a legfontosabb számára.
Kultúra » Inforadio.hu
Hírek
kedd, 2015. március 3. 19:45
Németországban az év eleje óta jelentősen emelkedett a forgalomba bocsátott gépkocsik száma. Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy lényegesen több autót adtak el, mint még a múlt évben. Azonban a külföldre irányuló járműexport érezhetően visszaesett.
Hírek » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 19:29
Gálakoncerttel ünneplik nyáron Salzburgban Plácido Domingót, aki 40 éve lépett fel először a Salzburgi Ünnepi Játékokon.
Kultúra » Inforadio.hu
Tudomány
kedd, 2015. március 3. 19:24
Ámon egyiptomi isten temploma őrzőjének, Amenhotepnek a sírjára bukkantak amerikai régészek Luxorban.
Tudomány » Inforadio.hu
Tudomány
kedd, 2015. március 3. 18:28
Az eddigi legnagyobb felbontású felvételt továbbította a Földre a Rosetta a 67P/Csurjumov-Geraszimenko üstökösről, az űrszonda OSIRIS kamerája a fotót február 14-én készítette, amikor a Rosettának sikerült hat kilométerre megközelítenie az üstököst.
Tudomány » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 18:18
Andorai Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt választották a nemzet színészének kedden Budapesten - tájékozatta az MTI-t a Nemzeti Színház kommunikációs osztálya.
Kultúra » Inforadio.hu
Tudomány
kedd, 2015. március 3. 18:05
Ismeretlen kultúra településének nyomaira - szobrokra, terekre, földsáncokra és egy piramisra - bukkantak régészek Honduras északkeleti részének esőerdeiben.
Tudomány » Inforadio.hu
Tudomány
kedd, 2015. március 3. 16:28
Az embernél szerzett immunhiányos tünetegyüttest (AIDS) okozó HIV-vírus egyik típusának alcsoportjai közül kettő a kameruni nyugati síkvidéki gorilláktól származik - állapította meg egy amerikai tanulmány.
Tudomány » Inforadio.hu
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 16:16
Eddig ismeretlen okból leszállni kényszerült egy vitorlázó repülőgép kedden Budakalász közelében - közölte az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
Bulvár » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 16:09
A magyar kard történetét bemutató, értékes műtárgyakat és kardritkaságokat szerepeltető tárlatot nyitott meg Hende Csaba honvédelmi miniszter a budapesti Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeumban kedden.
Kultúra » Inforadio.hu
Egyéb
kedd, 2015. március 3. 16:02
Az osztrák hatóságok rajtaütöttek egy 18 fős osztrák drogbandán, melynek tagjai tavaly nyár óta havonta 56 ezer euró értékben adtak el kábítószert - jelentette az APA osztrák hírügynökség kedden.
Egyéb » Inforadio.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 15:51
Szerdán a délnyugati szél északkeleten erősödik meg, majd délután az északira forduló szelet északnyugaton is erős széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4 fok között alakul.
Eletmód » Inforadio.hu
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 15:45
Több családi házat is ki kell üríteni Tatán, ahol földmunkák közben egy világháborús tüzérségi gránátot találtak - közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje kedden az MTI-vel.
Bulvár » Inforadio.hu
Hírek
kedd, 2015. március 3. 15:28
Egyre mélyül az ellentét az Obama-kormányzat és Amerika legfontosabb közel-keleti szövetségese, Izrael között. Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő Washington rosszallása ellenére a kongresszusban bírálja az Iránnal tervezett nukleáris alkut.
Hírek » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 15:12
Továbbra is komoly küldetés a Művészetek Palotája számára a művészeti innováció, így a kortárs művészet bemutatása - mondta az idén 10 éves intézmény vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Káel Csaba úgy fogalmazott: olyan dolgokat szeretnének bemutatni, amelyek nincsenek a köztudatban.
Kultúra » Inforadio.hu

175 cikk | 7 / 9 oldal