Adminisztrátorok

Kovács Lóránt
 
Kovács Lóránt
csoportok, videók

Kabai Zoltán
 
Kabai Zoltán
művészeti galéria, tartalmi rész
 

Művészeti Galéria

Művészeti Galéria

Művészeti galériánk a tagok által készitett fotók legszebbjeit és az egyéni kézműves alkotások legtöbbjét mutatja be. Minden ami a szemnek szép, kategóriákba osztva: Bőrművesség, Digitális művészet, Ékszer, Éremművészet, Fafaragás, Fémművesség, Festészet, Fotóművészet, Grafika, Kerámia, Ruhatervezés, Szobrászat, Textilművészet, Vers, Egyéb technika.


Szükség esetén új kategóriákkal bővülhet a lista.


Az alkotások az egyéni fotóalbumokba töltött képekből van kiválogatva. Nincs külön olyan oldal ahol egyenesen a galériába tölthetők a képek.


Ahhoz, hogy a galériában a kép minnél nagyobb élményt nyújtson, a galériának szánt fotók felbontása kérjük legyen minnél nagyobb. A rendszer le fogja kicsinyíteni a fotókat a felhasználó képernyőfelbontásához igazodva, és sajnos kicsiből nagy felbontást nem tudunk végrehajtani.


Vannak olyan alkotások amik bár szépek, a róla készült kép gyenge minősége miatt nem kerülhetnek be a galériába.


Az alkotásoknak külön külön nevet is lehet adni, ezzel elkerülhető az, hogy mint "névtelen" szerepeljen a profil oldalon és a művészeti galériában. A névvel ellátott galériában szereplő képek alatt megjelenik a megosztás opció mint extra, amivel a különböző közösségi oldalakon is népszerűsíthető az adott alkotás.


Névtelen képet nem lehet "megosztani".


Ha netalán valamelyik alkotás elkerüli a figyelmünket és nem kerül a galériába, kérjük jelezd és a lehető legrövidebb idő alatt pótoljuk a mulasztást.