Adminisztrátorok

Kovács Lóránt
 
Kovács Lóránt
csoportok, videók

Kabai Zoltán
 
Kabai Zoltán
művészeti galéria, tartalmi rész
 

Első lépések. Regisztráltam. Hogyan tovább?

Első lépések. Regisztráltam. Hogyan tovább?

Kezdésnek a “PROFILOM MÓDOSÍTÁSA” menüpont melletti rendszerüzenetben az oldal indítványozza a következőket:Írj néhány sort magadról és töltsd ki az ALAPINFORMÁCIOK oldalon az adataid.


Egy kép felér ezer szóval. Mutasd meg magad. Mindenkinek van legalább egy olyan fotója amit szívesen megmutat bárkinek. A keresésnél előnyben részesülnek a fényképes profilok.


A főoldalon megjelenített fényképpel rendelkező LEGÚJABB TAGOK országonként változnak. Ha Magyarországon élsz, a magyarországi legújabb tagok vannak a főoldalodon. Az Egyesült Államokban, Romániában, Szlovákiában élők a helyi regisztráltakat látják a legújabb tagok közt a főoldalon. Töltsd ki az ELÉRHETŐSÉGEIM kategóriában a helységet ahol élsz. Könnyebben találsz régi és új barátokat, téged is könnyebben találnak meg mások.


Az iskolában, egyetemen eltöltött évek kisebb nagyobb közösségeket kovácsolnak. A társaság tagjai ezután a szélrózsa minden irányába sodródnak. A TANULMÁNYAIM kategóriában válaszd ki a téged formázó tanintézetet. Talán nem is sejted, hogy van aki régóta keres…