Adminisztrátorok

Kovács Lóránt
 
Kovács Lóránt
csoportok, videók

Kabai Zoltán
 
Kabai Zoltán
művészeti galéria, tartalmi rész
 

Alapinformációk

Alapinformációk

Az alapinformációkat a Profilom módosítása oldalon állíthatod be.


A családnév és keresztnév mezőkben lehetőleg kerüljük a különböző előtagokat, rangjelzéseket és beceneveket. Hölgyeknél lehetőség van külön mezőben a leánykori név megadására és javasolt a családnév mező helyes kitöltése (pl Kovács, Horváth és nem Kovácsné, Horváth Gyuláné). A linkelhető családnév a névrokonokat mutatja.


Szükség esetén itt változtatható meg a bejelentkezéshez használt e-mail cím és jelszó.


Írj néhány sort magadról. Egy öszinte, rövid, velős és lehetőleg pozitív leírás magadról egy kellemes profil képpel társítva fontos lehet egy első benyomáshoz. Az érdeklődési körök kitöltésével még többet árulhatsz el magadról.


Ezen az oldalon állíthatod be azt is, hogy a rendszer küldjön-e vagy sem értesítő üzenetet. Az e-mail üzenetet maximum három alkalommal küldjük el, kéthetente, ha két hétig nem jelentkeztél be, hiányos a profilod és ha kapcsolatkérést vagy üzenetet kaptál. Ez másfél hónap alatt három e-mailt jelent, hogy ne terheljük a postafiókod.


Ha szeretnél valós időben értesülni az oldalon és a profiloddal kapcsolatosan történtekről, állitsd be az IM (instans message) értesítéseket. Az Elérhetőségekben megadott messenger címek (yahoo, msn, google, aol, icq) valamelyikére tetszés szerint kaphatsz instans üzeneteket, valahányszor írnak az üzenőfaladra, megjegyzést tesznek fotóidra, videóidra.


Ehhez az szükséges, hogy betedd a kapcsolataid közé a magyarvagyok_com (yahoo), magyarvagyok.com(kukac)hotmail.com (MSN), magyarvagyok.com(kukac)gmail.com (GTalk) címet!


Az instans messenger prorgamok letölthetők innen: Yahoo, MSN, GTalk, AIM, ICQ