Adminisztrátorok

Kovács Lóránt
 
Kovács Lóránt
csoportok, videók

Kabai Zoltán
 
Kabai Zoltán
művészeti galéria, tartalmi rész
 
   

Segítség - MagyarVagyok.com - Tartalom

Beta teszt
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. A változtatások véglegesítése előtt hasznos ha többen is véleményezik, kipróbálják azt amin egy marék ember dolgozik. A jobb felső sarokban megjelenő beta teszt jelölőnégyzet ki-bekapcsolja a még munkában levő de már tesztelhető módosításokat. A jelölőnégyzet csak az oldal legaktívabb tagjainál jelenik meg.
Blog szerkesztés
Saját blog szerkesztésére is van lehetőség a MagyarVagyok oldal keretein belül. A naplók létrehozása/módosítása a profil módosítása / napló menüpontban érhető el. Katt ide.   Itt létrehozható a blog, megadható annak neve, alcíme, rövid leírása, és a hozzá tartozó kategóriák. A név mező kitöltése kötelező. Utólag mindez módosítható és akár törölhető is.
Cikkek ajánlása
Folyamatosan bővül az oldalunk tartalma. Ha van saját / kedvenc cikked amit megosztanál az oldalunkkal, kérlek azt üzenetben küldd el nekem és cikked bekerül az oldal tartalmaihoz! Emailcím: tartalom@magyarvagyok.com A cikkel együtt küldj még egy képet vagy videó linket is ha van! Várom a sok érdekes hozzászólást, adatokat és ötleteket!
Köszönet
MagyarVagyok kapcsolat email:   Tetszésemet, köszönetemet szeretném küldeni az oldal szerkesztőinek, készítőinek. Jó néhányszor megnéztem már  az oldalt, ezután döntöttem a regisztráció mellett. Értékes, színvonalas, érdekes, és ami nem mellékes, jól áttekinthető, könnyen kezelhető. További jó munkát, sok érdeklődőt kívánok. Üdvözlettel: L.E.
Megjelenek a Google keresőn? Miért?
Zoltán barátom válasza erre: fölösleges pánikba esni, annyi adat van fenn a google on és más keresőn amennyit más közösségi oldal tagjaként is meg lehetne találni. teszem azt, ha fenn van valaki a facebookon, akkor ha rákeres a nevére természetes, hogy a Facebook oldal jön fel.
PHP programozót keresünk!
A MagyarVagyok egy négy éve működő, dinamikusan fejlődő online közösségi portál. A növekvő igények kiszolgálásához szükségünk van PHP, Ajax, Java, Mysql, Jquery ismeretekkel rendelkező programozóra/programozókra, part time/full time munkaidővel. További részletekért küldj egy üzenetet adminisztrátorainknak, Kovács Lórántnak vagy Kabai Zoltánnak.  
Recept ajánlás
Folyamatosan bővül a "recepeskönyvünk". Ha van saját / kedvenc recepted amit megosztanál az oldalunkkal, akkor azt üzenetben küldd el nekem és beteszem a Magyar Konyha receptgyűjteményéhez! Emailcím: konyha@magyarvagyok.com A recepttel együtt küldj még egy képet vagy videó linket is ha van! Várom a sok érdekes és ízletes recepteket!
Sport Admin - sport eredmény hozzáadás / módosítás
A magyar sportolók által elért eredmények összegzését támogatja a MagyarVagyok a Sportösszefoglaló oldalon. Az adatok frissítése olyan embert igényel aki otthonosan mozog az adott sport területén, ismeri az eseményeket és azok eredményeit.

8 cikk | 1 / 1 oldal