Hex-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Társaságunk azon céllal alakult, hogy az állateledel gyártás és feldolgozás - különösen az extrudálás - területén szerzett tapasztalatainkat hasznosítsuk leendő partnereink megelégedésére. A társaság tagjai és munkatársaink jelentős tapasztalatot szereztek az állateledel gyártás különböző területein, úgymint a technológiai berendezések tervezése, fejlesztése, üzemeltetése, gyártástechnológia és annak fejlesztése.
Célunk az ,hogy hazai és külföldi beszállítóink segítségével a takarmányipari berendezések minél teljesebb skáláját tudjuk kínálni a takarmánygyártásban résztvevő cégeknek. Saját tervezésű és gyártású berendezéseink már több helyen működnek partnereink megelégedésére, amely köszönhető a felhasználó központú tervezési elveinknek és kedvező árainknak. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően élemiszeripari extruderek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk.

További céljaink, hogy növeljük termékválasztékunkat, és fejlesszük berendezéseinket, hogy együttműködve partnereinkkel továbbra is sikeres résztvevői lehessünk ezen a területeknek.

Cégünk tevékenységei a következők:

- Takarmányipari extruderek, tervezése gyártása, forgalmazása, telepítése, beüzemelése, szervizelése, javítása
- Élelmiszer-ipari extruderek tervezése, gyártása, telepítése, beüzemelése
- Szárító és hűtő berendezések forgalmazása, telepítése és beüzemelése
- Állateledel gyártással kapcsolatos egyéb gépészeti megoldások tervezése és kivitelezése: betárolás, összemérés, keverés, őrlés, kondicionálás, extrudálás, szárítás-hűtés, folyadékbevonás, csomagolás.
- Komplett takarmánykeverő és feldolgozó üzemek gépészeti és villamos tervezése, kivitelezése, átalakítása, korszerűsítése.
- Takarmányipari gépek és berendezések alkatrészeinek gyártása és kereskedelme
- Fa, szalma pelletálás technológiájához tartozó berendezések, telepítése
- Ipari tároló, szállító és mérlegrendszerek tervezése gyártása és telepítése
- Ipari légtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése
- Folyadékrendszerek, tervezése és kivitelezése


Feladás dátuma: csütörtök, 2015. május 14.
Nézettség: 1,492

Név: Pitenyák László
Telefonszám: +36 63 474 921
E-mail:
Weboldal: http://hex-tech.hu/index.php